NARS Dual Intensity EyeShadow - CALLISTO

by - 14:13

Není to tak dlouho, co jsem vám básnila o stínech NARS Dual Intensity, které jsem si pořídila na podzim a dneska vám ukážu dalšího brášku do sbírky. Pořídila jsem si ho v lednu k narozeninám a v podstatě vám ho chci jen ukázat, protože o tom, jak jsou tyhle stíny krásné, jsem se rozepisovala už minule. Tentokrát jsem si pořídila odstín Callisto a pokud vás zajímá, jak vypadá na fotkách (ve skutečnosti je ještě hezčí), tak jdeme na to! 

Kdybych neměla doma už tři tyhle skvostné prcky, určitě bych si pořídila paletku s těmito stíny od NARS, která se dá momentálně sehnat v Sephoře. Ale zpět k tématu. Opět můžu jen říct, že stíny mají krásné a pro NARS typické balení. Je funkční a magnetické, takže pokud máte stínů více, jako já, drží vám pěkně v komínku pohromadě.
Svojí konzistencí, pigmentací, výdrží a dokonalými barvami si mě tyto stíny získaly hned na první pohled. Už při nákupu prvních dvou odstínů jsem obdivovala i Callisto, ale nakonec jsem si ji nezvala. Ale pak jsem nutně potřebovala stříbrný stín a bylo to jasné :-).
Odstín Callisto je , jak můžete vidět i na fotkách, ale mnohem lépe ve skutečnosti, nádherná stříbrno-šedá a výrazná barvička. Pokud jej aplikujete na mokro, jeho intenzita se tím ještě zesílí a je to ideální stín na večer. Já jej ale klidně nosím i přes den a oblíbila jsem si ho v kombinace s Clarins stínem, o kterém jsem vám psala nedávno. 
Třpytivé stíny se hodně špatně fotí, pokud vás barva zaujala, doporučuji si ho vyzkoušet na živo v Sephoře. Stále jsem hotová z nádherné konzistence a pigmentace těchto stínů, i když je mám doma už dlouho.
Pigmentace stínů je opravdu vysoká, stačí jemně přejet a vidíte, jak intenzivní stíny jsou.

No a tady už pár swatchů. Co mám na těchto stínech taky moc ráda, je jejich "proměnlivost". Stačí trošku jiný úhel, světlo a stín vypadá zase trošku jinak. 
S bází, kterou ale používám každý den, mi stíny v pohodě vydrží celý den ve stejném stavu a intenzitě, v jakém jsem je ráno aplikovala. A neopadávají, toho si také cením. 
Stíny seženete v Sephoře, já jej kupovala opět s 20 % slevou. Jsou drahé, ale božské a hlavně mi přijde, že prostě nemáte šanci ho někdy vypotřebovat.

Tak co? Máte nějaký stín z této NARS řady? Nebo rovnou již zmiňovanou paletku?

You May Also Like

6 komentářů

  1. Paletu kupovat nebudu, nejsou v ní stíny, které bych chtěla. Což mě mrzí, protože za ty prachy mít celou paletu je super. Jinak chci Callisto, Cassiopeia a Desdemona nebo Phoebe. Z těch dvou jsem se ještě nerozhodla

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jojo je pravda, že jsem si taky říkala, že mě to zase tak moc nemrzí, protože bych tak dva stíny asi určitě moc nepoužívala, ale pěkně se na ni kouká :-)

      Vymazat
  2. Už tu paletku prodávají, jo?Tak to ji musim omrknout,protože stíny jsou krásné.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jojo už asi třetí nebo čtvrtý den a prý jich mají dost, tak ji třeba ještě seženeš, mají i konturovací paletku :-)

      Vymazat

Ať se Vám tu líbí! :)