L´ORÉAL Volume Million Lashes Noir Excess řasenka

by - 9:00

Najít perfektní řasenku je (alespoň pro mě) stále nadlidský úkol. Ale mám několik oblíbených, které takřka splňují definici perfektní řasenky a mezi ně se zcela náhodou zařadila i tahle L´oréal Volume Million Lashes Noir Excess. Zcela náhodou proto, že jsem si ji nekoupila a ani neplánovala koupit, ale dostala jsem ji v Rossmannu před Vánocemi k nákupu nad tuším 399 Kč. Velmi mile mě překvapila a hodně rychle se vyšvihla mezi oblíbence.

Jestli je nějaký kosmetika, u které ráda zkouším stále nové a nové produkty, tak jsou to určitě řasenky. Ty od Loréalu jsem dlouho přehlížela a i když jsem na ně slyšela vesměs chválu, nějak mě to k nim netáhlo. Když jsem tak zcela náhodou měla možnost vyzkoušet nějakou od této značky, byla jsem ráda a hodně zvědavá.

Balení se mi líbí, je pěkné, ostatně jako většina řasenek L´oréalu, i když já osobně mám raději ty úzké tubičky, lépe se skladují a nezabírají tolik místa, ale to je detail. 
Co mě hodně zaujalo, byl kartáček. Jednu dobu jsem preferovala ty klasické, pak mi dlouho vyhovovaly umělé a momentálně jsem ve fázi, kdy mi to je jedno a záleží na řasence celkově. Volume Million Lashes má kartáček plastový a poměrně dlouhý, ve předu trošku do špičky. Jak si pak můžete všimnout o pár fotek dále, kartáček je i docela ohebný, čehož jsem se trošku bála. 
Nicméně musím říct, že kartáček předčil má očekávání a řasenku jsem si oblíbila hned po prvním použití. Krásně totiž mé řasy pročeše a prodlouží. Sice je tolik nenatočí, to bych ještě brala více, ale za to jim dodá objem, neslepuje (až při více vrstvách a záleží na preciznosti aplikace, když spěchám tak to není ono) a řasy vypadají moc pěkně.
Přes den řasenka neopadává ani se mi neobtiskuje, což naprosto nesnáším. Řasy drží tvar a odlíčení je také jednoduché. Jediné, co bych jí vytkla a proč není tou "perfektní řasenkou" v mých očích je to natočení, to na mých řasách nefunguje, takže používám kleštičky, aby to aspoň nějak vypadalo. Jinak ale nemám co vytknout. Řasenka mě navnadila vyzkoušet i další od L´oréalu a můžu vám ji doporučit na vyzkoušení. 

Ještě bych ráda zmínila, že kartáček nabírá tak akorát barvy, je potřeba jen trošku otřít špičku, ale to dělám u každé řasenky, a konzistence je mi velmi sympatická, ani moc tekutý, ani hutná. Nehrudkovatí a je pěkně výrazně černá.

Cenu bohužel z hlavy nevím, ale řasenky od L´oréalu se pohybují okolo 300 Kč a často bývají v různých akcích. 

Máte nějakou řasenku od L´oréalu? Jaký kartáček vám u řasenek vyhovuje? 

You May Also Like

2 komentářů

Ať se Vám tu líbí! :)