To NEJ roku 2014

by - 20:08

Ahoj!
Dneska bych vám ráda ukázala svůj výběr toho nejlepšího, co jsem v loňském roce vyzkoušela a objevila. Sice jsem si s tímto článkem dala trošku načas, ale co už. Ukážu vám jak mé oblíbené věci z dekorativní, tak pečující kosmetiky. U něčeho bylo opravdu těžké vybrat to nejlepší, ale snažila jsem se to brát tak nějak celkově a pořádně popřemýšlet, z čeho jsem byla nejvíce nadšená a co bych doporučila dál. Tak se jdeme podívat na mé NEJ produkty roku 2014!
Jako první tu mám dvě podkladové báze. První je od Ryoru a moc mile mě překvapila. Patří k těm silikonovým, ale neucpává mi póry, krásně se roztírá a make-up se velmi dobře nanáší.
Druhou je pak známý Porefessional od Benefitu, který mám doma už druhý a balení mi vydrželo skoro rok. Stačí ho opravdu troška a já si ho dávám v okolí nosu, kde mám největší póry. Krásně zmatní, make-up lépe drží a póry jsou opravdu menší. 
Z korektorů jsem objevila v roce 2014 vychvalovaný Fit me od Maybelline. Také už mám druhé balení a mám ho moc ráda. Používám ho jak s make-upem, tak třeba jen s trochou pudru na zafixování ve dnech, kdy se nechci moc líčit a potřebuji jen trošku zakrýt kruhy pod očima a sem tam nějaký pupínek. 
Z dražších korektorů jsem zkoušela prozatím jen Double Wear od Estée Lauder a je stále mým top! Je krásně světlý, krémový, kryje a vydrží. Zakryje jak pupínky, tak kruhy pod očima nejlépe z korektorů, co jsem vyzkoušela.
Z produktů na rty mě v roce 2014 zaujal Lip Lover od Lancome. Samotné balení je nádherné a stále si hraju s otevíráním. I produkt uvnitř stojí za to, nelepí, je na rtech příjemný a nevysušuje a k dostání je několik barevných variant. 
Z těch levnějších jsem si oblíbila také Butter Gloss od NYX. Opět skvělá konzistence, na rtech příjemný, nevysušuje, nelepí a z barevných variant si vybere každý. Líbí se mi i malé a praktické balení. 
Z rtěnek bych za nejlepší, které jsem v roce 2014 objevila, určitě pasovala L´oréal rtěnky. A to nejen červené z řady Pure Reds, ale také ty Nude. Mají božskou konzistenci, vydrží a na rtech nejsou skoro cítit. Určitě doporučuji vyzkoušet.
A posledním produktem na rty, který stojí za zmínku je Clarins Lip Perfector. Jedná se o jemně tónovaný balzám, který by měl rty vyhladit a hydratovat. Vypadá krásně přirozeně, opravdu nevysušuje a na rtech ho skoro necítíte. 
Z make-upů jsem, kromě znovu objeveného Rimmel 25Hours Make-up, objevila Nars Sheer Glow a musím říct, že je to asi nejlepší make-up, jaký jsem zatím vyzkoušela. Dodá pleti neuvěřitelně krásný finish, na pleti skoro není vidět a nádherně se s ním pracuje. 
Druhým oblíbencem je potom Double Wear od Estée Lauder, který je také skvělý, ale spíše na dny, kdy vyžadujete větší krytí. Já ho momentálně používám, protože mi pleť bojuje s hormony a kryje skvěle. Opět moc příjemný, dobře se s ním pracuje a na to, jak krycí je, nedělá masku.
Z očních stínů jsem prostě musela zmínit tyto NARS Dual Intensity stíny. Momentálně už mám tři a jsou to naprosto dokonalé stíny. Dají se aplikovat jak na sucho, tak na mokro a jsou neskutečně pigmentované a lesklé. 
No a mým absolutním favoritem a objevem v roce 2014 byla NAKED 3 paletka. Používám ji opravdu denně a neměnila bych. Jak mi ze začátku trvalo sžít se s odstíny do růžova, tak momentálně ji maximálně zbožňují a je to moje nejpoužívanější paletka vůbec.
Objevila jsem také bázi pod oční stíny od NARS, kterou jsem dostala v Sephoře a jsem za to moc ráda, protože je skvělá. Jak konzistencí, tak tím, co dokáže ze stínů vytáhnout a jak prodlouží jejich výdrž. 
Z tvářenek tu mám Milani Luminoso. Nádherná barva, skvělá pigmetnace, cenově dostupná...nemám co vytknout. 
No a druhou tu mám Benefit Rockateur. Je to moje první tvářenka od Benefitu a rozhodně si mě získala. Nádherně voní, skvělá pigmentace i výdrž a krásná přirozená barva.
Z řasenek tu mám Estée Lauder Double Wear, což jste asi čekali, protože o ní básním pořád. Její kartáček je definitivně nejlepším, jaký jsem kdy na své řasy vyzkoušela. Řasenka vydrží, nedělá šmouhy a funguje přesně tak, jak slibuje. 
No a druhou tu mám L´oréal Volume Million Lashes, kterou jsem dostala v Rossmannu k nákupu a jsem z ní nadšená. Asi bych si ji sama nekoupila, protože bych nevěřila, že mi její kartáček bude vyhovovat, ale opět dělá krásné řasy a vydrží. 
Potom tu mám Alverde gel na obočí, který jsem chtěla vyzkoušet už věčnost, ale stále byl vyprodaný. Koncem roku 2014 jsem na něj konečně narazila a zamilovala se. Rychlá a snadná aplikace a skvělý výsledek. 
O Clinique mýdlu na obličej jsem se také několikrát zmiňovala. Mám už druhé balení skoro spotřebované a rozhodně bych si ho pořídila znovu. Je krásně jemné, pleť po něm nepne a není vysušená a já jsem s ním maximálně spokojená. 
Další věcí z péče tu mám produkty od Biodermy. Program Bioderma for everyone byl rozhodně skvělým nápadem a já jsem díky tomu vyzkoušela kupu produktů. Musím říct, že mi všechny vyhovovaly a oblíbila jsem si hlavně krémy na obličej a tento čistící gel z řady Sébium. 
Tea Tree olejíček se stal mým pomocníkem v boji s pupínky a jsem s ním maximálně spokojená, dokonce mu odpouštím i ten smrádek, který je teda dost hrozný. 
Na pupínky se mi osvědčil i tento Ryor roll-on. Na některé potvůrky teda nefunguje nic, ale celkově zabírá na většinu neplechy na obličeji a urychluje hojení. 
V létě jsem si pořídila suchý olej od Biodermy a s přítelem jsem z něj byli nadšení. Určitě nelituju investice. Stejně tak jsem ráda, že jsem objevila Clinique opalovací krém na obličej, který nenechává na obličeji takový ten namaštěný vzhled a neucpává póry. 
V roce 2014 jsem se také zamilovala do štětců od Real Techniques. A to tak, že jsem si přála i další k Vánocům. Štětce mi maximálně vyhovují jak svými tvary, tak jemňoučkými a hustými štětinami.  
Saloos olejíčky také nejsou žádným překvapením. Vyzkoušela jsem už mnoho druhů a se všemi jsem byla spokojená. 
Za objev považuji i tento čistič na štětce od Ebelin. Konečně je něco takového a funkčního i v našich drogeriích. 
Suchými šampony Batiste jsem nakazila celou rodinu. Mám jak malý v kabelce, tak velký v koupelně a je to naprosto skvělá věc, která opravdu funguje. 
A jako poslední tu mám Gillete Venus Spa Breeze holící strojek. Naprosto skvělá věc a u této verze žiletek se mi líbí, že než se vám ošoupe mýdlový pásek, nemusíte používat pěnu, takže holení je extra rychlovka. 

You May Also Like

7 komentářů

  1. Odpovědi
    1. jsem ráda, že nejsem jediná, kdo tyhle produkty má v lásce :-)

      Vymazat
  2. Moc bych chtěla vyzkoušet Lip Lover od Lancome a Butter Gloss od NYXu. S Batiste, Venus a Saloos oleji zcela souhlasím, pak mám ještě tea tree oil, ale od Dr. Popova a tu vůni mám docela ráda, rozhodně mi nesmrdí. :-) Asi jsem divná. :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak každému voní něco jiného, hlavně že to funguje, to i ten smrádek překousnu :D

      Vymazat
  3. Rozhodně bych zde našla své favority :)

    OdpovědětVymazat
  4. Ten NARS makeup bych taky ráda vyzkoušela:)

    OdpovědětVymazat

Ať se Vám tu líbí! :)