NAROZENINOVÉ nákupy

by - 12:03

Ahojky!
Myslím, že dnešní článek se vám bude líbit. Ukážu vám totiž, co jsem si pořídila minulý víkend, když jsem s mamkou byly na narozeninových nákupech. Podobné články mají u vás úspěch a já sama je moc ráda čtu, či koukám na haul videa. Doufám, že vám udělám radost a ještě vám prozradím, že se pravděpodobně můžete těšit i na takovou menší narozeninovou giveaway, vůbec první na tomto blogu. Tak se jdeme podívat, co pěkné jsem si v Olympii koupila/dostala (něco jsem si koupila sama, něco dostala).
Vy, co mě sledujete už nějakou dobu asi víte, že máme s mamkou takovou tradici. Na narozeniny, či případně "jen tak" za odměnu třeba za zkoušky, si jdeme společně udělat holčičí den do brněnské Olympie. Zajdeme si na oběd, na kafe a projdeme obchody. Většinou nakupuji hlavně já, to bych ráda podotkla, že je to za mé peníze, nebo případně, jako třeba teď na narozeniny, něco je dárek a něco jsem si kupovala já. A omlouvám se, pokud některé fotky nebudou úplně nejlepší, ale fotila jsem vše večer, jak jsem dojely domů, protože v týdnu jsem pak měla zkoušky a už bych se k tomu nedostala.
Začnu CaA, kde popravdě nenakupuji nějak často, většinou mi tam nic moc nesedí, ani se nelíbí, ale takové ty základní kousky se tam sehnat dají. Já jsem potřebovala tepláky, doma se mi všechny rozpadly, na Vánoce jsem sice jedny dostala, ale i tak se mi ještě aspoň jedny hodily. A rozhodě jsem odmítla dát za tepláky na doma 700-1500 nebo hůře...V CaA jsem narazila na tyhle obyčejné vínové tepláky za krásných 120 korun. Sedí dobře, jsou příjemné, co víc si na doma přát? 
A jako druhou věc v CaA jsem si koupila tyhle dva tenké pásky, sháněla jsem jen černý, ale ten zlatý využiji také. Dohromady stály asi 100 Kč ve výprodeji.
Potom jsem jen tak na skok a spíše z nostalgie vlezla do New Yorkeru, kde mi padlo do oka tohle (jak se tomu říká?) "bolérko". Stálo taky nějakých 100 Kč a já mám asi dvoje obyčejné černé šaty, přes které se mi bude akorát hodit. 
V FaF umí dělat pořádné slevy a když člověk hledá, většinou najde hned několik pěkných kousků za pár kaček. Já jsem si takto pořídila dvě halenky, přičemž jedna stála asi 180 Kč a druhá 225 Kč, jestli se nepletu. No a kalhoty mi odtud sedí perfektně a zrovna měly novou barevnou variantu. 
V Orsay mi padl do oka tento nádherný, dlouhý svetr. Kvůli němu jsem sháněla ten černý pásek a už se moc těším, jak ho na jaře budu nosit. Je nádherný, příjemný a moc se mi líbí různé vzory, které má. 
Sephoru jsem nemohla vynechat, že ano...Měla jsem slevu 40 % na druhý produkt, takže jsem měla vybrané dvě věci, které jsem si chtěla pořídit a nakonec i pořídila. A znovu bych chtěla pochválit slečny (a pána!) v brněnské Sephoře, protože co tak slyším o těch v Praze, tak tady si nemůžu stěžovat a navíc jsou tam úžasně milí (a bohužel si mě už pamatují, no jo, pravidelný zákazník...)
Pořídila jsem si tedy Clinique péči z řady proti akné, uvidíme, jestli mi pomůže. Chystám pro vás článek o péči o problematickou pleť, kterou teď teda na čele a pravé tváři vlivem hormonů mám už asi třetí měsíc. 
No a druhou věcí, kterou jsem si pořídila, je tohle třpytivé miminko od Nars. Jojo, já vím, už mám tento stín třetí, ale vyzkoušejte je a pochopíte to, jsou skvělé. 
V DM jsem si pořídila ubrousky od babylove, které používám na setření odličovacího oleje. Je mi celkem jedno jaké ubrousky používám, vyhovují mi všechny, co jsem vyzkoušela a tyhle jsou za hubičku. Došel mi obličejový olej od Saloos, takže jsem si koupila nový, tentokrát ne levandulový, ale s citronem a tea tree. Neodolala jsem ani rtěnce od nude rtěnce od L´oréalu v nádherném odstínu Julianne a rozhodně toho nelituju, protože je božská. A když jsem viděla, že mají čerstvě doplněný stojánek s řasenkou na obočí od Alverde, tak jsem hned jeden vzala do zásoby, protože na ten první, který používám teď jsem čekala asi dva měsíce, než ho měli...
Do Rossmanna jsem šla cíleně pro oční krém od Ryoru, který mi snad po dvou letech konečně došel a zamilovala jsem si ho natolik, že jsem si ho pořídila znovu. Vzala jsem si i jedny ubrousky od babydream, které mi taky vyhovují a navíc mají lepší zavírání a ke rtěnce od L´oréalu jsem si pořídila konturku od Gabrielly Salvete
No a jako poslední jsem se stavila v lékárně a koupila si Sudocream. A musím teda říct, že ho používám cca šestý den a prozatím je to pro mě zázrak. Předtím mi pomáhala zinková mast, pomohla zesvětlit červené flíčky, ale jakmile ji používám delší dobu, tak účinek je pak nic moc, takže střídám se Sudocreamem a ráno je mi hned milejší se kouknout do zrcadla. Určitě o něm ještě uslyšíte. 

Uf! Tak to by bylo vše a já budu moc ráda, když mi napíšete, co vás v poslední době potěšilo a jestli byste si přáli giveaway. 

You May Also Like

7 komentářů

Ať se Vám tu líbí! :)