NÁKUPY: prosinec 2014

by - 14:44

Ahojky!
Úplně jsem zapomněla sepsat článek s nákupy za prosinec. Co jsem si oblíbila, už jsem vám ukazovala, ale nákupy mi úplně vypadly. Dneska to tedy napravím a ukážu vám, co jsem si v prosinci pořídila. Není toho mnoho a většinu věcí jsem nakoupila v první týdnu, vlastně skoro vše. Pak už jsem nic nekupovala a i kdybych chtěla, tak jsem stejně v tom předvánočním shonu a zápočtech stejně čas neměla. Tak tady jsou tedy mé nákupy za prosinec 2014, bez toho, co jsem dostala k Vánocům. Pokud vás to zajímá a ještě jste článek nečetli, najedete ho ZDE
Sami můžete vidět, že tentokrát je toho pár, což vůbec není na škodu. Krom krému od Biodermy se jedná o dekorativní kosmetiku.
Jako první jsem si tedy pořídila můj oblíbení Atoderm Nutritive od Biodermy, který byl prvním a i zároveň posledním produktem v rámci "Bioderma for Everyone". Letos se chystá nová podobná akce, ale prozatím o ní nic více nevím, tak jsem také zvědavá. Krémy jsem si pořídila dva, protože jsou opravdu skvělé a vyhovují mi na můj momentálně bláznící obličej. 
U bláznícího obličeje ještě zůstaneme. Pořídila jsem si totiž make-up od Estée Lauder Double Wear. Vzhledem k tomu, jak šíleně moje pleť v prosinci vypadala, jsem sháněla hodně krycí make-up a tento jsem chtěla vyzkoušet už pěkně dlouho. V Marionnaud zrovna probíhala tuším dokonce 30 - 40 % sleva na značku Estée Lauder, takže mě tento make-up vyšel o cca 400 levněji. Těšte se  a recenzi, prozatím pořád testuji a vypadá to nadějně.

A jako druhou věc tu mám opět rtěnku od Loréalu z kolekce Pure Reds, tentokrát v odstínu Julianne. Je to nádherná červená, kterou jsem měla i na Štědrý den a opět čekejte recenzi na oba odstíny této rtěnky, které už doma mám. Kupovala jsem ji opět v akci v Rossmannu. 
A jako poslední tu mám novinku - gel na obočí od Rimmelu, který jsem si koupila čistě ze zvědavosti v Rossmannu. Prozatím můžu říct, že Alverde je lepší, ale počkejte si na recenzi. 

Dále tu mám momentálně hodně známý lak opět od Rimmelu - Glitter bomb ve vánočních barvách. Co dodat, je krásný a i tento lak jsem měla na nehtech přes celé Vánoce.

A jako poslední tu mám pastelky od Maybelline, které jsem kupovala ještě na přelomu listopadu a prosince v Rossmannu. Byly v akci 1+1 a už jsem na ně stihla napsat recenzi, protože jsem si je oblíbila a používala je skoro celý prosinec. Recenzi si můžete přečíst ZDE.

Tak to by bylo vše. V lednových nákupech se můžete těšit také na to, co jsem dostala k narozeninám, jinak asi nic moc kupovat neplánuji, to až jako odměnu po zkouškách, které snad i ve svém předposledním zkouškovém zvládnu.

You May Also Like

1 komentářů

  1. Já jsem si vlastně v prosinci nekoupila skoro nic, jen pár věcí, které mi došly - třeba termoochranu na vlasy, suchý šampón, antiperspirant a samé takové nezajímavé, ale důležité věci.

    Maru UltimateChic

    OdpovědětVymazat

Ať se Vám tu líbí! :)