L´OREÁL Pure Reds - Julianne

by - 13:45

Zdravím!
Nevím jak u vás, ale tady v Brně od rána krásně chumelí a já bych si nejraději zalezla s čajem do peřin a koukala z okna. To se mi ale bohužel nesplní, takže místo toho sedím v práci a snažím se usilovně dělat něco produktivního. Stihla jsem však pro vás nachystat nový článek, ve kterém vám představím rtěnku od značky L'oréal z řadu Pure Reds. Z této kolekce mám rtěnky a pokud mě sledujete i na sociálních sítích tak víte, že jsem si je zamilovala. A hned vám také řeknu proč.

Tyto rtěnky jsou poměrně profláklé a zamiloval si je kde kdo, takže když se konečně objevily v našich drogeriích, musela jsem si také jednu koupit. A jelikož odstín Julianne byl zrovna vyprodaný, pořídila jsem si nejprve Evu. A jakmile jsem zjistila, jak skvělé tyto rtěnky jsou, bylo jasné, že i Julianne bude má.
První, co mě na rtěnkách zaujalo, byl nádherný a elegantní obal. Nevím jak na vás, ale na mě obaly dost působí při rozhodování, jestli si něco koupím, nebo ne a tady jsem měla jasno hned. Rtěnka je v černo-zlatém a pogumovaném obalu, který upoutá a nebojíte se ho vytáhnout i před lidmi, ba naopak. 
K dostání je asi 5 nebo 6 odstínů červené. Julianne's Pure Red je, řekla bych, jedna z nejvýraznějších a nejkřiklavějších červených. 
Odstín se mi těžko popisuje, ale jak už jsem řekla, je zářivý, výrazný a až do růžovo-oranžova. Na každém samozřejmě bude vypadat trošku jinak, na mě vypadá výrazně dost, hlavně oproti Eva's Pure Red
Samotná rtěnka mi moc příjemně voní. Není to nic výrazného, jako třeba některé Rimmelky. Konzistence je naprosto fantastická, stejně jako pigmentace. Opět se to dost těžko popisuje a je lepší si to vyzkoušet sám, ale rtěnka na rtech krásně klouže, přitom je ale dost hutná, takže se nerozpíjí během dne ani nerozmazává. 

Nejsem ještě tak zběhlá ve výrazných odstínech, takže ji vždy používám s konturovací tužkou. Přesto, že jde spíše o matnější odstín, mé rty nevysušuje nijak výrazně, naopak mi přijde, že paradoxně některé "hydratační" rtěnky je vysušují více. 
Co se výdrže týče, tak ta mě naprosto dostala. Rtěnka vydrží snad nejdéle, co jsem kdy vyzkoušela. Neflekatí, ale ztrácí se tak nějak postupně a přežije v pohodě i nějaké to jídlo a pití. Měla jsem ji v divadle a trošku jsem se bála, jak bude o přestávce vypadat, ale ani se nehnula, nic. 
vlevo Eva's Pure Red, vpravo Julianne's Pure Red

Rtěnce nemám absolutně co vytknout a oblíbila jsem si je natolik, že jsem si pořídila v lednu i Julianne z Nude kolekce. Rtěnky mi vyhovují maximálně a jsou jedny z nejlepší, jestli ne nejlepší, které jsem vyzkoušela. Oceňuji na nich hlavně výdrž a to, že s mými suchými rty dokáží udělat divy a vydržet v nositelném stavu. 

Rtěnku jsem měla také na Vánoce, na fotce jsou hodně sežrané barvy, ve skutečnosti je ještě více zářivější. 

Doporučuji nějakou rtěnku od L'oréal vyzkoušet, myslím si, že vedle nešlápnete. Rtěnky jsou sice dražší, normálně se pohybují okolo 300 Kč, ale každou chvíli jsou v akci a já jsem je kupovala za 199 Kč. 

Máte nějakou rtěnku z Pure Red nebo Nude kolekce? 

You May Also Like

6 komentářů

  1. Ta je dokonalá, velmi ti pristane :-)) Ja ešte nemam, ale dufam, že budem mat...-)

    OdpovědětVymazat
  2. Krásná barva a moc ti sluší :) Já žádnou rtěnku z těchto kolekcí nemám, ale moc se mi všechny líbí :) ChickFlickCherryBlog

    OdpovědětVymazat
  3. Já už několik měsíců toužím po té JLo - no a myslím, že ji dostanu k Valentýnu, když ježíšek zklamal. :) Teď ji mají v DM v akci za 199 s lakem na nehty zdarma. Líbí se mi jich víc z řady Pure Red, ale přeji si aspoň tu JLo. :)

    blog Měj se ráda

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. určitě nebudeš zklamaná, ta výdrž je dokonalá i textura, taky bych je nejraději doma měla všechny, je to jako droga :-)

      Vymazat

Ať se Vám tu líbí! :)