NÁKUPY: listopad 2014

by - 9:00

Nevím, kam letos ten rok tak pospíchá, ale už tu máme vážně prosinec a to znamená jediné - článek o tom, co jsem si v listopadu koupila či dostala! A musím se pochválit, docela jsem se držela, některé věci jsem kupovala hlavně proto, že mi došly a používám je pravidelně a nic extra impulzivně jsem vlastně nekoupila, jo! Aspoň mi zbývají finance na dárky, které už mám mimochodem prakticky nakoupené, musím se pochválit a taky všem doporučit nakoupit si věci dopředu, mám teď neuvěřitelně super pocit, vyhnete se těm obrovským davům, a taky mám teď spoustu času na školu (jupí...).

Jako první tu mám čisticí ubrousky na obličej. Už mi došly mé oblíbené z limitky od značky Balea, tak jsem si koupila na zkoušku jedny od Ebelin a pak obyčejné miminkovské z DMka. Používám je pouze na setření obličeje poté, co ho odlíčím olejíčkem. 
Dále tu mám dva krémy od Biodermy, které byly listopadovým produktem za 99 Kč. Jedná se o "cold cream" určený pro děti, ale já ho používám teď v zimě, protože mám sušší obličej a plně mi tak vyhovuje. A potom tu mám sérum od Lorealu, které mi padlo do oka už před nějakou dobou, když jsem jej viděla u blogerek. Teď na něj byla v Rossmannech akce, tak jsem si ho koupila na zkoušku a mé první dojmy jsou zatím super, pleť je po něm nádherně jemná a vyhlazená. 
Olejíček od Saloosu už mám několikátý, což ostatně uvidíte v následujícím článku o spotřebovaných produktech. Tento levandulový mám asi nejraději a nemůžu si ho vynachválit. Používám ho v kombinaci s termální vodou, lépe se tak vsakuje a i voda mi došla, tak jsem si v Rossmannu koupila Rival de Loop. Mám ji ráda a je levná, ideální kombinace. No a potom jsem samozřejmě musela vyzkoušet čistič na štětce od Ebelin, který je teď nově v drogeriích. Opět se můžete těšit na samostatný článek, používám ho teď něco přes týden. 
Wet and Dry pudrový make-up od Dermacolu je taky novinka, kterou jsem chtěla vyzkoušet. Sice se mi absolutně nelíbí to balení, ale produkt jako takový špatný není, používám ho hlavně o víkendech jen v kombinaci s korektorem. Recenze už je rozepsaná, takže i na ni se brzy můžete těšit. No a protože mi pořád od vysazení antikoncepce čas od času trochu více blázní obličej, pořídila jsem si roll-on od Ryoru, na který jsem slyšela dost pozitivních reakcí. Opět byl v akci v Rossmannu a musím říct, že pupínek na čele mi vyléčil bleskurychle.  
A teď trocha té dekorativní kosmetiky. Ani mne nenechala chladnou kolekce Pure Reds od Lorealu a pořídila jsem si lak na nehty v odstínu Frieda, který se mi líbil asi nejvíce a rtěnku v odstínu Eva. Rtěnka je přímo božská a to nejen svým balením. V Rossmannech probíhala akce, kdy při nákupu nad tuším 399 Kč máte zdarma řasenku. Jelikož jsem kupovala i nějaké krémy k Vánocům, řasenku jsem dostala a jak se mi zprvu nezdála, teď jsem si ji zamilovala. 

Konečně jsem také narazila v DM na gel na obočí od Alverde (byl poslední, haha...). Vzala jsem si ten tmavý a je to skvělý vychytávka! A hodně mě zaujal nový korektor od Astoru a to nejen svým balením, ale i světlým odstínem a víte, jak jsem ujetá na korektory...
A něco nekosmetického nakonec. Barevné popisovače jsem dostala od kamarádky a na zkoušky se fakt hodí, co si budeme povídat. Lepící papírky všech barev a tvarů objednávám na ebay a nic nevylepší váš diář lépe, než tyto blbůstky. A nový diář na rok 2015 se sovičkami jsem si kupovala nedávno, hrozně se mi líbil a už jsem chtěla trochu menší, sice mám ráda více místa, ale nechce se mi s těmi velkými tahat. 

Tak, to je vše! Teda ještě jsem podnikla IKEA nálet na vánoční blbůstky, ale o tom už více v článku o mé vánoční výzdobě.

You May Also Like

2 komentářů

Ať se Vám tu líbí! :)