Make-up pod stromeček

by - 9:00

Ahojky!
Tak jak si užíváte prázdniny/dovolenou? Já musím říct, že jsem moc ráda za dovolenou v práci, ale ta škola mě ničí. Dopisuji projekty a učím se na zkoušky, na diplomku moc času ani nálada není. Ale o to více se těším na příští Vánoce, kdy už konečně budu čistě pracující člověk, ani nevíte jak, i když mi je jasné, že mi to stejně chybět bude. Zpět k tématu dnešního článku. Chtěla bych vám ukázat, jaký make-up jsem použila na Štědrý den ke stromečku. Loni se vám tento článek líbil, takže tady je i ten letošní a slibuji, že to bude nejspíš i poslední článek týkající se Vánoc. 
Vsadila jsem na osvědčené produkty i barvy. Na oči jsem tedy použila bázi od Nars a poté jako základ zlaté krémové stíny od Catrice. Přes ně jsem lehce vklepala nádherný zlatí stín, nebo spíše třpyt od Lancome. A oko vykonturovala hnědými stíny z paletky Naked 3. Na spodní linku jsem použila jen lehce hnědou tužku od Estée Lauder a řasenku jsem zvolila opět mou oblíbenou Estée Lauder Double Wear. Na obočí jsem použila Brow Gel od Catrice.
Na obličej jsem nejdříve v t-zóně použila the Porefessional od Benefitu a poté make-up od Estée Lauder Double Wear, který opravdu nádherně kryje a dlouho vydrží. Má pleť je momentálně posetá pupínky a červenými flíčky, takže jsem jeho krytí velmi ocenila.
Na kruhy pod očima a pupínky jsem použila korektor také od Estée Lauder a Fit me od Maybelline. Celý obličej jsem zapudrovala mým nejoblíbenějším pudrem od Bourjois
Na konturování jsem použila bronzer od Catrice. Jako tvářenku jsem zvolila Rockateur od Benefitu a jako rozjasňovač jsem použila Albatros od Nars
No a zbývají rty. Ty jsem chtěla mít červené. Použila jsem tedy Carmex, abych měla rty jemné a hydratované a po vsáknutí jsem je orámovala konturkou od Essence
Jako rtěnku jsem nakonec zvolila Loreal Pure Reds v odstínu Julianne. Je to nádherná barva a rtěnky z této kolekce mě okouzlily svojí výdrží, která je až neskutečná. 
No a jelikož jsem hlava děravá, tak lepší fotku, než tuto bohužel nemám. Vlasy jsem lehce natočila kónickou kulmou a na jedné straně zapletla francouzský cop. V uších mám nové náušnice Swarovski od přítele. 

A jak jste se pro Ježíška upravili vy?

You May Also Like

4 komentářů

  1. Škoda že není detailnější fotka, ale věřím, že líčení vypadalo skvěle.. už podle těch produktů, které jsi použila:) Já jsem se na Štědrý večer nalíčila svými oblíbenými stíny od Clarins :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Clarins stíny mám pořád na seznamu, tak třeba si je pořídím na narozeniny :-) a já jsem hrozná lajdák, už loni jsem si říkala, že to musím nafotit, dokud je světlo a abych na to nezapomněla a pak ten den tak utekl, že jsem na to zase úspěšně zapomněla, ještě že maminka je aspoň trošku paparazzi :-)

      Vymazat
  2. Krásné líčení :) Ta rtěnka vypadá úžasně! :)
    http://chickflickcherry.blogspot.cz/2014/12/vanocni-opi-giveaway.html

    OdpovědětVymazat

Ať se Vám tu líbí! :)