EBELIN čistič štětců

by - 19:14

Ahojky!
Jak jste si užili víkend? Dneska máme opět pondělí a já tu pro vás mám další článek, který vás (doufám) zaujme. Jedná se totiž o novinku v našich drogeriích - čistič štětců od značky ebelin. Jsem moc ráda, že se i do drogeriích dostalo něco, jako rychločistič na štětce. Seženete ho v drogeriích DM ve stojanu značky ebelin, mezi štětci, nůštičkami a podobně. A koukejte pořádně, protože já jsem si ho taky nejprve vůbec nevšimla a kroužila jsem zmateně po obchodě. A jaký tento čistič na štětce je?
Štětec se prodává schovaný ještě do papírové krabičky. Lahvička uvnitř má 100 ml a vyfotila jsem vám i složení, pokud by to někoho zajímalo.
Čistič poměrně smrdí, ale ještě jsem vlastně nenašla žádný, co by to nedělal a tento patří mezi ty mírnější. Měla jsem i od ELFu a ten teda smrděl opravdu nesnesitelně. 
Lahvička se mi moc líbí, vypadá jednoduše a pěkně. Čistič má rozprašovač a lahvička je na můj vkus docela měkká, ale to teď dělají snad u všeho. Nesnáším to třeba u minerálek 1,5 litru, chcete se napít a láhev se vám úplně láme v rukou, no děs. Tady to ale zase tak nevadí.
Rozprašovač sice není nic extra a občas trošku blbne, takže spíš prská, než rovnoměrně stříká, s tím je třeba počítat. Podle popisku je tento čistič určený na štětce na pudr, oční stíny a tvářenku, o make-upu ani slovo. Ale já ho teda používám na všechno své štětce. Nastříkám sprej na štětec, nechám chvilku a pak otřu do kapesníku nebo froté ručníku. 
Musím říct, že čistí docela dobře. Určitě se to nevyrovná vyprání štětců, ale to je snad jasné. Na takovou tu běžnou údržbu štětců během týdne (peru je každý víkend), je toto ideální pomocník. Nevšimla jsem si, že by štětce nějak trpěly po tomto čističi. Nerezaví, štětinky vypadají pořád stejně...a ani má pleť s čističem problém nemá. Zápach nezůstává ve štětci, což je super. Jak jsem říkala, čistím s ním i štětec na make-up a rozhodně funguje. 

Za mě doporučuji, určitě se doma neztratí. Ale nezapomínejte, že nic nevyčistí štětce tak, jako vyprání. 

Ebelin čistič seženete v drogeriích DM ve stojanu ebelin za 89,90 Kč. 

You May Also Like

4 komentářů

  1. Ještě jsem žádný čistič štětců nezkoušela, ale tenhle nevypadá vůbec špatně :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. neztratí se to, hlavně pokud nemáš čas tak často štětce prát :)

      Vymazat
  2. Tak až mi dojde ten ELFí, tak asi vyzkouším..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. zkus, myslím, že je o fous lepší a hlavně tak moc nesmrdí :)

      Vymazat

Ať se Vám tu líbí! :)