NÁKUPY: ZÁŘÍ 2014

by - 9:30

Zdravím!
Ten čas tak hrozně letí, až mě to začíná děsit. A nejvíce vždy, když se kouknu do kalendáře a začnu chystat a fotit nákupy na konci měsíce a tentokrát už jsou to nákupy za září! Podzim je prostě tu a i když ho mám ráda, přeci jen mi léto bude chybět. Ale zpět k nákupům, tentokrát to nebylo úplně úspěšné, nějak se mi toho zase dost nahromadilo a když k tomu připočtu Dny Marianne, o kterých jsem vám už psala, no nic moc :). 
No, vypadá, že toho je dost, ale zase tak úplně za to nemůžu, protože jsem některé věci dostala. Pokud se chcete podívat na zbytek mých nákupů za září, ze dnů Marianne, tak můžete TADY.
A když mluvím od dárcích, tak tohle je přesně ten případ. Od kamarádky jsem dostala tělové mléko od Dermacolu s vůní černé třešně a další od Avonu s pomerančem a kořením. Není nad to mít dobré kamarádky, které vědí, že na podzim se krémy a tělová mléka extra hodí! 
Dobře, za tohle už můžu :) V Rossmannu měli v akci můj oblíbený korektor Fit me, který mi doma dochází, tak jsem si ho koupila do zásoby. Stejně jako ten nejlepší pudr od Bourjois, který byl v akci s 50 % slevou ve Fann parfumeriích. A v Douglasu mi padl do okna vínový stín od NYX, který je mimochodem skvělý a akorát se mi hodí na podzim. 
Jako další tu mám gel od Biodermy z řady Sébium, který byl produktem za 99 Kč za září a pak také vzoreček dalšího krému od paní z Chytré lékárny, která byla moc milá a skvěle mi poradila. 
V akci jsem si koupila můj oblíbený lak na vlasy od Schwarzkopfu. Tento červený není sice tak silný, ale za to krásně voní.
Znáte to, jak vám vždycky dojde všechno najednou? Tak přesně tak mi doma došly i oba oleje, které na obličej používám, a tak jsem si koupila opět odličovací olej a obličejový olej, oba od Saloosu a oba levandulové.
Jako další tu mám balzám na rty od značky Weleda, který jsem dostala na testování od DM drogerie a ač jsem balzámový maniak a rty si mažu často a čímkoliv mám po ruce, když to jinak nejde, tak tenhle teda dopoužívám jen se sebezapřením. Neříkám, že je špatný, ale strašně smrdí, ale jako fakt strašně...
No a jako úplně poslední tu mám Butter gloss od NYX, čím jsem si splnila další položku z WishListu. Zatím jsem zkoušela pouze párkrát, ale i tak můžu říct, že je opravdu skvělý!

Uf, tak to je vše a já budu ráda, když mi dáte vědět, co pěkného (třeba na podzim), jste si pořídili v září vy?

You May Also Like

6 komentářů

  1. Fit me! korektor koužívá taky a taky jsem s ním spokojená. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já si ho tak před půl rokem koupila taky v akci, na zkoušku, když se o něm tak básní a musím říct, že jsem si ho zamilovala :)

      Vymazat
  2. Fit me korektor si chci taky pořídit. Levandulové Saloos olejíčky jsou úžasné. Sice teď používám jiné, ale myslím, že s k této voňavé variantě v brzké době vrátím. A NYX Butter Gloss nutně potřebuji :D

    Radu UltimateChic

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Fit me určitě zkus, mají dobré barvy a ten korektor sám o sobě má příjemnou konzistenci, ze začátku jsem ho moc nemusela, ale pak jsme si sedli a mám ho ráda :) a NYX Butter jsem teda taky dlouho nutně potřebovala a už vím proč, na rtech nejsou cítit, nelepí a docela i vydrží :)

      Vymazat
  3. Laky od Taftu jsou asi jediné, co nemají takový ten klasický lakový smrad :D

    thrillofme.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to teda jo a tenhle červený mi voní asi nejlíp! :))

      Vymazat

Ať se Vám tu líbí! :)