Dny MARIANNE 2014

by - 18:25

Jak jsme slíbila, tak také činím a jsem tu konečně s článek o tom, co jsem si pořídila na Dnech Marianne 2014, které probíhaly minulý víkend. S mamkou jsem si udělaly pěkný pátek, jak jsem říkala, byl to takový "útěk od krabic". Byly jsme v brněnské Olympii a musím říct, že i když jsme jely v pátek ráno, bylo tam teda docela dost lidí, sobota a neděla musely stát taky za to. Nakonec jsem sehnala skoro vše, co jsem chtěla, takže je považuji za úspěšné. Tak jdeme na to!
Rok od roku mi přijdou davy v obchodních centrech větší. Naučila jsem se chodit opravdu hned v pátek ráno, kdy se to ještě dá a seženete i to, co chcete, pak už to moc nemá cenu. U nás v Brně to asi není ještě takový masakr, jako třeba v Praze. Obvyklá kauza s tím, kdo dává a nedává tašky Marianne byla i letos. Dostala jsem je pouze asi ve dvou obchodech, jinak i když je tam měli, tak je prostě nedávali, ani se neptali. Tohle nikdy nepochopím, ale budiž. 
Po delší době jsem zavítala do FaF a pořídila si nové pohodlné a super mazlící bačkory na doma. S novými podlahami jsem potřebovala i přezůvky s bílou podrážkou a jelikož mám věčně zmrzlé nohy, tak jsem za tyto plyšové moc ráda. Dále jsem si pořídila dvoje kalhotky, které mě zaujaly na první pohled a stejně jsem měla v plánu si nějaké dokoupit. 
V Lindexu mě tentokrát nic moc nezaujalo. Koupila jsem si pouze světle růžovou noční košili s hvězdičkami. Krásně sedí a je to moc příjemný materiál. Navíc zde probíhala akce a košile stála 129 Kč místo původních 399 Kč.
V Reservedu jsem si chtěla koupit nějakou teplejší halenku na podzim a vybrala jsem si pletený svetřík s koženými detaily. Opět moc příjemný na těle, pružný a pěkně sedí. A pořídila jsem si také lehké bílé tričko s potiskem, které je také moc příjemné a hodí se ke všemu. 
Můj obvyklý problém - sehnat padnoucí kalhoty - jsem už konečně vyřešila a pořád mi prostě sedí kalhoty pouze z HaM. Pořídila jsem si světlejší džíny, které sedí vážně skvěle.
V Rossmannu jsem se těšila hlavně na novinky Catrice a pořídila jsem si hned tři. Lip Smoother vypadá prozatím velmi dobře a stejně tak nová tužka v nádherné modré. A koupila jsem si na vyzkoušení i Color Correcting pudr. L´oréal noční krém je můj oblíbený a doma mi akorát došel, tak jsem si koupila nový. 
Navštívila jsem také Douglas, kde jsem si koupila další Batiste, protože už nejen já, ale i maminka si tento suchý šampon zamilovala. A pořídila jsem si také řasenku od Estée Lauder Double Wear, kterou jsem dostala na Vánoce jako miniaturku v sadě a naprosto si ji zamilovala. Prozatím je to stále moje nejlepší řasenka. Jako dárečky jste potom za každý nákup dostali masku GlamGlow, já si tentokrát vzala tu hydratační, protože čistící mám ještě od loňska, a lak na nehty s gelovým efektem od značky Collistar
Do Sephory jsem si šla pro dvě věci od NARSu a pro štětec Sephora. Bohužel jsem zjistila, že ten co jsem chtěla u nás nemají. Pořídila jsem si tedy make-up Sheer Glow, který jsem chtěla vyzkoušet už hodně dlouho. Těšila jsem se také na nové stíny NARS, ty ale bohužel ještě do Sephory nedorazily, i když už dávno měly...Jako dárek k nákupu byl potom lak Sephora a Lindt čokoládka.
No a za 5 účtenek jste potom měli možnost získat tašku Marianne s produkty dle výběru. V Brně byla dost slušná fronta v Olympii, ale my stejně čekaly na bus, tak jsem si ji vystály. Vybrala jsem si difuzér, který je opravdu velký a krásně voní (a akorát mi zapadl do ložnice). V tašce potom byl ještě Magne B6, což se mi zrovna hodí, protože jsem hořčík začala pravidelně brát už asi před měsícem, dva vzorečky od Perwollu, krém Loccitane, dudlík a spoustu letáčků. 

Uf, tak to by bylo vše, nesehnala jsem sice vše, co jsem chtěla, ale rozhodně jsem si den s mamkou užila. Zašly jsem si ještě na oběd a pak na tradiční "zakončovací" kafčo a vrátily se zpět k montování nábytku. 

A co jste si pořídili pěkného vy?

You May Also Like

2 komentářů

  1. Já jsem je radši nevyužila :-D Moc se mi líbí svetřík z Reserved a bačkůrky :-) Ty musí být strašně pohodlné :-) Jinak pěkné nákupy, tu řasenku bych taky brala :-) Noční krém od Loreal také používám a jsem spokojená :-)

    Skills of Art

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. bačkůrky pohodlné jsou a kupodivu mi zatím drží nožky v teple, tak uvidíme, až se ještě ochladí :) jinak ta řasenka je opravdu top pro mé řasy a krémy od Lorealu mám obecně ráda, hrozně příjemně mi voní a i mi sedí :)

      Vymazat

Ať se Vám tu líbí! :)