OBLÍBENÉ: Srpen 2014

by - 17:48

Zdravím!
Už tu máme skoro září a po článku s nákupy za srpen tu mám i své oblíbence. Není jich mnoho a je na nich opět poznat, že jsem většinu měsíce srpna strávila u moře (hned bych se tam vrátila...). Většinou jsem spoléhala na ověřené stálice, u kterých jsem věděla, že nešlápnu vedle a budu s nimi spokojená. Takže, tady jsou moji oblíbenci za měsíc srpen!
Jako první tu mám tělové mléko do sprchy od značky Nivea, které jsem tu ukazovala už několikrát a zmiňovala, že mi vyhovuje. Na dovolenou jsem si koupila toto nové mléko, které je určené přímo po opalování a obsahuje okurku. Nezklamalo, stejně jako loni to klasické tmavě modré, a opět jsem s ním byla maximálně spokojená. Mám tato mléka ráda hlavně v létě, kdy se sprchuji často a někdy místo sprchového gelu, který nechci zase používat několikrát denně, použiji jen toto mléko. Seženete v drogerii u přípravků na a po opalování. 
Jako další tu mám pleťový olej s levandulí od Saloosu. Už asi taky víte, že jsem si pleťové a odličovací oleje zamilovala. Tento s levandulí je opět skvělý a vyhovuje mi možná ještě malinko více, než ten arganový, přijde mi, že pokud mám někde nějaký pupínek, pleť krásně zklidní a urychluje hojení. U moře jsem s ním neměla ani jednou problém se suchým nosem či čelem a rozhodně si budu pořizovat další, jakmile mi toto dojde. 

A jako další tu mám hlavně letního oblíbence - tekutý rozjasňovač od NARS v odstínu SuperOrgasm. Pokud používám make-up, mám raději pudrové rozjasňovače, ale v létě, kdy používám hlavně korektor a trochu pudru, mám ráda i tento tekutý. Nádherně se leskne a na opálené pleti je opravdu krásný. 
Na rty jsem používala na pláží balzám s vyšším SPF. Jinak jsem ale byla věrná Carmexu, který je opravdu skvělý a tak jemné rty, jako mám po něm, jsem už dlouho neměla. 

Dále jsem večer ráda nosila lak na rty od Rimmelu v odstínu 102 Nova. Je to krásná růžová a navíc vydrží opravdu dlouho. 

No a co by to bylo za dovolenou u moře bez voděodolné řasenky? Tahle od Astoru je má stálice už od loňska a trošku jsem se bála, že bude vyschlá, ale letos byla jako nová, takže se mnou opět cestovala do Řecka a opět musím říct, že lepší voděodolnou řasenku jsem neměla. Udělá velmi přirozené řasy, spíše je jen lehce zvýrazní a prodlouží, ale drží jako přibitá. 
Při cestování mám ráda produkty různé paletky, které vám šetří místo. I letos jsem s sebou tedy měla Face Form paletku od Sleeku v odstínu fair. Bronzer má krásný odstín a je matný, rozjasňovač je zase ve studeném tónu a tvářenka je dvojče Orgasm od NARS a na opálené pleti vypadá božsky. 

No a jako poslední tu máme můj nejoblíbenější pudr od Bourjois. Na léto jsem konečně využila i odstín 53, který na mě jinak byl trošku tmavší. U moře mi seděl dokonale a v podstatě jsem nic kromě korektoru od Maybelline a tohoto pudru nepoužívala.

A co jste si v srpnu oblíbili vy?

You May Also Like

4 komentářů

  1. Lak na rty mám taky ráda, myslím, že mám i ten samý odstín. :)
    Giveaway

    OdpovědětVymazat
  2. Face Form od Sleeku mám oblíbený nejen v srpnu, ale vlastně celoročně. :-) Carmex je můj zachránce, když moje rty nemají dobrej den. :-D A o pudru od Bourjois už dlouho uvažuju, jen jsem nějak nepostřehla, že je ho více odstínů... budu si muset jít vybrat do parfumérky. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Carmex je prostě poklad a ten pudr se u nás dá koupit většinou tak ve 2-3 odstínech, já přes rok mám v pohodě 52 (51 by byl lepší, ale ten se těžko shání), 53 je pak už fakt na opálenou pleť a nebo ne vyloženě na bledule, ale určitě ho vyzkoušej, dělá krásnou pleť, ale přitom ne masku, vydrží a i pěkně kryje, ale přirozeně :)

      Vymazat
  3. ty řasenku máme stejnou, jsem s ní moc spokojená!:)

    OdpovědětVymazat

Ať se Vám tu líbí! :)