INGLOT pigment č. 86

by - 13:09

Krásnou středu všem!
Zdravím vás už bohužel z práce, kam se mi po 14 dnech opravdu zatraceně chtělo, ale pracovat se hold musí a aspoň že semestr je ještě vcelku daleko :). Dneska bych vám ráda ukázala pigment od Inglotu, který jsem si kupovala už nějaký ten pátek zpátky a hrozně se těšila až ho vyzkouším, protože jsem ho chodila okukovat už pěkně dlouho. Nakonec jsem sáhla po odstínu 86 a s výběrem jsem spokojená.

Inglot obaly se mi moc líbí, jsou takové jednoduché a klasické, ale něčím vás upoutají. Pigmenty se prodávají v malých kalíšcích, které jsou zabaleny do krabičky. Pigmenty mají 2 g a co jsem je tak zkoušela používat řekla bych, že vydrží dost dlouho, protože většinou stačí jen malinko, zvláště pokud je aplikujete na mokro a ne jen na bázi. 
Jak už jsem říkala, koupila jsem si odstín 86, který se mi moc líbil. Oči jsem mohla nechat také na fialkových, ale tenhle mi přišel více praktičtější a nositelnější, alespoň pro začátek. 
Pokud jste se někdy na pigmenty od Inglotu koukali, určitě mi dáte za pravdu, že je hodně těžké si vybrat jeden konkrétní. Všechny jsou krásné a mají v podstatě několik barev, protože hází spoustu odlesků a záleží, jestli je aplikujete na mokro, nebo se speciálními kapkami od Inglotu a nebo je třeba jen přidáte do vnitřního koutku oka. 
Kalíšek od pigmentů je hrozně roztomilý a moc se mi líbí. Vždycky jsem se těchto sypkých produktů tak trošku bála a nebylo tomu jinak ani tady, ale kupodivu zas tak těžké s nimi pracovat není. Já jsem si kapky od Inglotu nekupovala a pigmenty nanáším na moji oblíbenou (bohužel už zrušenou) bázi pod pigmenty od Essence. Nanáším je spíše syntetickým štětcem, který pokapu pár kapkami klasických očních kapek, naprosto jedno jakých, klidně můžete použít i umělé slzy. 
Co je vám asi jasné je fakt, že pigmenty prostě opadávají při aplikaci, takže je lepší je používat před make-upem. Je také potřeba je na víčko spíše vklepat, aby lépe držely a neopadaly vám potom během dne. 
Pigment 86 je nádherná bronzová až měděná barva, která má zlaté a někdy i červené či různě hnědé odlesky. K mým hnědým očím se mi moc líbí a používám ji spíše na večer, do divadla či na party. Oči krásně prozáří a dodá vám takovou tu pověstnou jiskru. 
Inglot pigmenty stojí okolo 320 Kč a pokud jste z Brna, seženete je už i v Olympii v Douglasu, kde jsem je kupovala i já. Určitě bych si časem vybrala další odstín a klidně i trošku zaexperimentovala s barvičkami. Pigmenty doporučuji, ale spíš na takové to slavnostnější líčení, či na různé příležitosti, přes den se mi zase tak na víčku nelíbí, maximálně tak nějak decentně. 

Tak co, máte také nějaký pigment doma? Nebo na ně nemáte odvahu?

You May Also Like

5 komentářů

  1. Krásný odstín, já mám doma Inglot pigment 85 :) Těsně vedle. Je hnědý a hází odlesky zeleno-modro-tyrkysové, asi :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no přesně! "asi" :D já mám vždycky pocit, že pokaždé na těch očích vypadá trošku jinak :)

      Vymazat
  2. Já jsem jedna z těch, co na ně nemají odvahu:) Mám radši klasické stíny, kterých Inglot má také nepřeberné množství. Rozhodla jsem se začít sestavovat si vlastní paletku jejich stínů, zatím mám dva a nemůžu se dočkat, až si pořídím další:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já jsem začala zkoušet na Essence pigmentech, které jsem si pořídila tenkrát z výprodeje za nějakých 10 Kč a chce to cvik a hlavně trpělivost :) jinak i klasické Inglot stíny mám ráda a jsem moc ráda, že konečně můžeme i my Brňáci Inglot koupit a zkoušet v obchodě :)

      Vymazat
  3. vypadá dobře ten odstín :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Ať se Vám tu líbí! :)