BENEFIT Rockateur tvářenka

by - 11:42

Krásné úterý všem. Omlouvám se za svou menší neaktivitu, ale nějak to na mě teď všechno padlo, asi letní deprese nebo co :). Dnes večer jdu do divadla na večerní venkovní představení "Noc na Karlštejně" a moc se těším, že si snad pročistím hlavu. Pro vás tu ale konečně mám také kosmetický článek, ve kterém vám představím jednu z mých nejnovějších tvářenek, kterou jsem si pořídila na Dnech Elle. Slavné Benefit tvářenky asi zná každý a já je toužila také vyzkoušet. Nakonec jsem sáhla po té nejnovější - Rockateur a přesně tu vám v článku ukážu.
 Jestli jsou něčím tvářenky od Benefitu typické, pak je to jejich krabičkové balení. Nevím jak vám, ale mně se hrozně líbí a mám pořád tendenci si s ním hrát. Krabička je poměrně pevná a zavírá se na magnet, takže se vám jen tak neotevře. 
 Balení obsahuje 5 gramů produktu a dokonce v něm najdete i zrcátko a štěteček, který je kupodivu použitelný a příjemně jemný, takže na cestování se určitě bude hodit, případně jako nouzovka do kabelky, protože je malinký. 
 Samotný vzhled tvářenky je prostě krása. Hrozně dlouho mi bylo líto začít ji používat, což teda mám docela často u věcí, které jsou takhle pěkně vyrobené. 
 Tvářenka mi dokonce příjemně voní, ale pokud nemáte rádi parfemované produkty tak nebojte, na tvářích cítit pak není. Pigmentace je jak jinak, než skvělá a stejně tak i výdrž. Na tvářích mi totiž vydrží v pohodě celý den. Necuckovatí a velmi dobře se nanáší. Lehce práší, ale tak nějak normálně, řekla bych, navíc v krabičce je vám to celkem jedno. Když už jsem u té krabičky, tak jedna nevýhoda tu možná je, pokud totiž máte větší štětec, nemusíte se s ním do obalu vejít.
 Po pár dnech používání se už tvářenka ošoupala, což je normální, ale nepřišla o lesk ani nezměnila barvu, jak se to občas stává třeba u Essence stínů se třpytkama, které jsou jen v té první vrstvě. 
 Barva tvářenky se těžko popisuje, ale pro mě je to nádherná a přirozená barvička s takovým tím zdravým leskem a na tvářích se mi líbí ještě více. Je to něco mezi růžovo-oranžovo-hnědou. Neobsahuje třpytky, ale pouze již zmiňovaný lesk. 
 Moc jsem si ji oblíbila a rozhodně nelituju toho, že jsem sáhla zrovna po tomto odstínu. 
 Tvářenku jsem kupovala v Sephoře a v podstatě jí nemám co vytknou. Vlastně vůbec nic. Doporučuji kupovat produkty v Sephoře minimálně v 15 % a nejlépe s 20 % slevou. Tvářenka normálně stojí většinou 1050 Kč, když jsou Dny Marianne a podobně tak klidně 1150, klasika...Mě vyšla na něco okolo 800, protože jsem ji kupovala společně s řasenkou v Benefit akci.

Máte zkušenosti z tvářenkami od Benefitu

You May Also Like

3 komentářů

  1. Mě se strašně moc líbí ten obal, ale i odstín vypadá skvěle :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Hm, já nevím, mně se ten obal prostě nelíbí ...

    OdpovědětVymazat
  3. No, nádherná, co víc dodat. :)

    OdpovědětVymazat

Ať se Vám tu líbí! :)