BALEA Melon Tango tělové mléko

by - 14:00

Krásné pracovní pondělí!
Skolil mě nějaký bacil zrovna v době, kdy se mám učit na jednu blbou zkoušku, to je taková klasika. Takže teď čajíčkuji v práci a těším se domů do postele, kde mi bude dělat společnost učení. Protože ale máme konečně červen a snad bude i hezky, dneska bych vám ráda ukázala tělové mléko od značky BALEA, které se přesně hodí na léto. Hydratační zázrak to není, ale ta vůně!

 Už samotný obal vás určitě naladí na tu správnou letní vlnu. Je krásně barevný a moc se mi líbí. Jde o klasickou tubu s obsahem 200 ml.
Mléko nese název "Melon Tango" a přesně tak i voní. Svěží vůně melounů a čerstvého ovoce je nevtíravá a dokonce mi nepřijde ani moc umělá. Vyhovuje mi. 
Mléko je spíše tekutější, dobře se roztírá a i snadno vsakuje. Vůně vydrží tak hodinku, pak už ji necítím. Co se hydratace týče, tak zázraky od toho nečekejte. Rozhodně to není nic, co by napravilo suchou pokožku, spíš je to takové to mléko na běžné denní mazání v létě, kdy se třeba častěji sprchujete. Je fajn, kůže je po něm hladká, ale není to třeba takový ten pocit hydratace, jako když použijete dobré tělové máslo.
Řekla bych, že poměr cena/kvalita je naprosto odpovídající a určitě bych ho doporučila vyzkoušet. BALEA obecně má dobrá mléka i sprchové gely, hlavně co se vůní týče.
Mléko stojí okolo 50 Kč a sežetene ho v drogériích DM. Určitě si ho alespoň očuchejte, protože ta vůně je prostě aaaach! :)

You May Also Like

4 komentářů

  1. Furt po nem pokukuju, ale mam doma tolik mazadel, ze je trochu zbytecny:-/
    Beauty of pink

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. taky toho mám dost, ale snažím se to spotřebovávat :)

      Vymazat
  2. Vypadá hoodně lákavě :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Ať se Vám tu líbí! :)