URBAN DECAY mono stíny MINX

by - 9:30

Krásnou pondělí!
Stíny od Urbany Decay jsem chtěla vyzkoušet už nějaký ten pátek a sen jsem si splnila v únoru koupí Naked 3. Už dříve mě ale u Lou z Getthelouk zaujaly tyhle mono oční stíny, které se normálně na zahraničních stránkách pohybují okolo 500 Kč. Pak jsem na ně narazila na Galaxii přání za 159 Kč, takže bylo tak nějak rozhodnuto předem a já si vybrala tenhle nádherný tyrkysový odstín, který využiji hlavně teď na jaře a v létě.

Stíny mají hrozně sladké balení. Je poměrně malinké a překvapilo mě, jak lehké je, asi jsem čekala, že bude spíš bytelnější. Je ale pevné a zavírání dobře drží. 
Tento odstín se jmenuje MINX a má 1,5 gramu. Stíny obsahují větší stříbrné třpytky a jemný třpyt uvnitř. Na očích vypadají moc pěkně, jen je lepší pod ně použít bázi už kvůli těm větším třpytkám, které mají tendenci opadávat.
Ten odstín je jednoduše nádherný. Věřím, že ne každý je na podobné barvy, ale pro mě z něj dýchá jaro a svěžest a na očích ho mám moc ráda. Ty větší stříbrné třpytky se hůř fotí a ještě hůře upravují na oku, ale výsledný efekt je moc pěkný. 
Pigmentace je skvělá, tak jako se dalo ostatně od Urban Decay čekat, stejně tak výdrž, až na to opadávání. Já ale používám bázi pod oční stíny po všechny, protože mám mastnější víčka a navíc trávím prakticky celé dny v práci nebo ve škole a takovou výdrž bez báze nezvládne prostě žádný oční stín. 
Hrozně se mi líbí ten studený podtón stínů a jejich třpyt, který se ještě zintenzivní, pokud použijete bázi. Stíny je lepší nanášet lehký poťupkávání na víčko, případně štětcem a jakoby je vmáčknout to víčka, třpytky pak tak lépe drží. 
Přesto, že jsou stíny velmi kvalitní, doporučuju nalíčit prvně oči, pak otřít obličej a až poté nanášet make-up a korektor. Já jsem to poprvé neudělala a těch stříbrných třpytek se pak už nezbavíte. 
Stíny bych určitě doporučila. Pokud nechcete investovat do nějakých paletek od UD, ale jejich stíny přeci jen chcete vyzkoušet, tak tyhle mono jsou ideální. Navíc za bezkonkurenční cenu na Galaxii přání. Tuším, že tam mají jen nějaký výprodej a na výběr byly pouze dva odstíny, ale co už.
Jediné, co mi trošku vadí je opadávání třpytek v průběhu dne, ale to je tak nějak normální. Když budete stín vmačkávat do víčka a použijete nějakou lepivější bázi (já mám moc ráda tu od Essence na pigmenty, kterou mi už bohužel vyřadili z prodeje, ale mám ještě jednu do zásoby), výdrž bude mnohem lepší. 
Za 159 Kč se cenově už vyrovnají stínům z drogerie, takže pokud váháte, můžete vyzkoušet a i s poštovným vás vyjdou do 200 Kč. E-shop Galaxie přání je moc fajn, s přístupem jsem byla spokojená i s rychlým dodáním. 

Co vy a stíny dražších značek? 

You May Also Like

3 komentářů

  1. Ahoj :) nemám sice moc zkušenosti s dražšími značkami, propaguji je spíše u parfému, ale miluji modrou a tyto stíny mají zajímavě vyřešený design :) krásný modrý odstín :)

    http://sisters-hoods.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Tenhle odstín mám v paletce Vegan a je fakt parádní.

    OdpovědětVymazat

Ať se Vám tu líbí! :)