NÁKUPY: Květen 2014

by - 15:14

Ahojky!
Ani nevěřím tomu, že už je zítra červen, to tak šíleně letí! Dneska tu pro Vás mám oblíbený článek o nákupech za měsíc květen a myslím, že se vám bude extra líbit (na rozdíl od mé peněženky...). Zahrnuty jsou v něm i nákupy ELLE, takže tentokrát je toho opravdu hodně, až nechápu, kde jsem k tomu přišla a jak se to mohlo tak naskládat. No, tak konec řečí a jdeme na to! :)

O tom, co jsem si pořídila během Elle Shopping Fever, jsem psala samostatný článek, který je mimochodem asi ten nejvíce navštěvovaný, což mě moc těší. Takže tady je shrnutí těch kosmetických věcí a pokud se chcete podívat na podrobný článek, tak TADY.
Pak jsem byla s přítelem hned začátkem května v IKEI, kde jsem předtím nebyla ani nepamatuju. Chtěla jsem se tam podívat na nové svíčky, které teď mají. Mají jiné skleničky a nové vůně, cena je tuším 29 nebo 39 Kč. Nemohla jsem odolat a vzala si hned 4, protože alespoň nezapálené voní opravdu nádherně. Nejvíce mi voní jahodová a zelné jablko. Tady ta mandarinková voní spíš jako lipo. 
Další, kterou jsem si vzala je s vůní šeříku, který miluju a vždycky mi připomene naši zahradu. Zelené jablko voní zase jako když na podzim vlezu do sklepa, kde máme schovaná jablka. Jak jsem říkala, když se zapálí tak nic moc, ale co už :)
Další věc, kterou jsem si vzala, je tenhle malý svícen. Chtěla jsem ho na štětce na oči, mám doma totiž už ten větší a chtěla jsem si štětce na obličej a na oči rozdělit. Je super roztomilý a moc se mi líbí. 
A pak jsem si pořídila ještě tyhle obyčejné věšáky za 9 kč 4 kusy, protože jsem si uklízela ve skříni a potřebovala jsem nějaké navíc. 
Bubble láhem mám už asi třetím rokem a pořád jsme s ní spokojená. Filtry kupuju zásadně v akci a momentálně mám doma zásobu, protože v ElectroWorldu je měli ve výprodeji za 98 kč, no nekupte to, když normálně stojí i přes 200...
Mini krém na ruce od Neutrogeny jsem dostala od kolegyně a chodí se mnou do práce, protože ho mám v kabelce a musím říct, že je super. Oční krém od Biodermy byl květnovým výrobkem za 99 Kč, takže ho zkouším a Lancome Visionnaire je teď novinka a slyšela jsem na něj hodně chvály, tak jsem zvědavá, jaký bude.  
NYX je konečně v sehnání také v Brně ve Vaňkovce, bohužel byl stojánek docela vybrakovaný, ale co jsem chtěla, to měli. Vzala jsem si slavnou Jumbo Eye tužku v odstínu Milk a lesk na rty, který božsky voní a je nádherný. Smooch bronzer jsem objednávala z Galaxie přání a má skvělou barvu. 
Od ORIFLAMU jsem si vzala čelenku za nějakých 22 Kč (nákupní cena), protože jsem teď začala používat olejíčky a vždycky mám vlasy kolem hlavy dost opatlané, jak mám některé kratší a nestáhnu je pořádně do gumičky. Saloos odličovací olej jsem si koupila teprve včera a hrozně se těším, až ho vyzkouším. 
Začalo teplo a mně došla pěna na holení, takže jsem sáhla po první, co jsem uviděla, nechtěla jsem nic moc drahého a zatím tahle BALEA vypadá fajn. A božsky vonící tělové mléko Melon Tango jsem dostala od přítele, prý abych mu voněla a ta vůně je teda opravdu něco.
Mini Batiste jsem si kupovala do kabelky, protože jak trávím celý den ve škole/práci, u toho občas zmoknu atd., tak se ty suché šampony někdy vážné hodí. A navíc, no není to roztomilý? :)
Z Galaxie přání jsem si objednala ještě čistič na štětce Missha. Peru je každý týden, ale přeci jen jsem chtěla ještě něco, co se dá použít během týdne. Zatím jsme zkoušela dvakrát a je fajn.  
A jako poslední mi došly štětce z ebay. Jeden je na oční stíny a druhý na tvářenku a na to, že každý stál tak do 40 Kč, jsou vážně dobré, jsem moc spokojená a ano, občas vám dojde šmejd, ale já prozatím měla štěstí a štětce za 40 Kč mi dělají větší službu, než kdejaký za tři stovky.

UF! tak to by bylo všechno, co jsem si za květen pořídila/dostala. Ve čtvrtek mi ještě došel email, že jsem vyhrála soutěž Sephore s Clarins, takže mi má dojít ještě lesk a rtěnka, ale prozatím nic nedošlo, takže ty se objeví až v červnových nákupech, kde jsem plánovala nějak nic moc nekupovat, ale vzhledem k tomu, že už budu pomalu nakupovat věci s tím, že si je budu brát na dovolenou, no tak to asi zase málo nebude. 

Co jste si pořídili pěkného vy?

You May Also Like

8 komentářů

  1. Odpovědi
    1. no má peněženka by s tebou už tak moc nesouhlasila :D

      Vymazat
  2. Povedené nákupy, je toho sice dost, ale člověk si musí umět občas udělat radost, že jo? :D Já si v květnu pořídila více méně jen laky na nehty, ale málo jich taky nebylo :D

    Radu - UltimateChic

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. že? :D já mám poslední dobou fakt tolik starostí a všeho dohromady, že si pak říkám, no k čemu by mi jinak ty peníze byly, člověk se uhoní a nic z toho nemá, takže dokud můžu, radost si udělám :)

      Vymazat
  3. Tak takovéhle nákupy bych si nechala líbit, moc hezké!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuji, já bych zase brala tvou šikovnost, vždycky jen obdivuji tvé líčení a říkám si "joo, to bych taky chtěla umět" :))

      Vymazat
  4. Krásné nákupy, moc se mi líbí ta šeříková svíčka z Ikey:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. a i docela voní, když se přijde do pokoje, je to poznat :)

      Vymazat

Ať se Vám tu líbí! :)