Rimmel Moisture Renew rtěnka č. 360

by - 13:01

Krásný zamračený pátek všem!
Tohle uplakané počasí v kombinaci s dlouho pracovní dobou opravdu nemám ráda, a proto si ho dneska rozjasníme pořádně živou barvičkou. Ukážu vám totiž mou další rtěnku z řady Moisture Renew od Rimmelu a tentokrát je to opravdu barva s velkým B! Přiznávám, že nosit ji mi ještě dělá trošku problém, protože prostě u nás je cokoliv, co vyčnívá z davu považováno pomalu za trestný čin, ale ta barva se mi tak líbí, že se do jejího nošení čas od času ukecám i mezi lidi :)


Rtěnky od Rimmelu jsou jedny z mých nejoblíbenějších a sahám po nich dost často, ať už po těch z řady od Kate Moss, "Lasting Finish" nebo po "Moisture Renew". Z poslední zmíněné mám již asi 4 odstíny z nichž je tento nejvýraznější. V drogerii mi hned padl do oka a i když jsem si říkala, že je to fakt hodně výrazná barva, koupila jsem si ho.
K balení rtěnek jsem se tu vyjadřovala již v jednom z předchozích článků. Není to sice žádné wow, co byste kupovali hlavně kvůli obalu, ale líbí se mi, jsou funkční a ta modro-fialová barvička je pěkná.
Odstín 360 "As You Want Victoria" je výrazná růžovou červená barvička, ve které budete opravdu nepřehlédnutelní. Při nanášení je ale potřeba si dávat zatraceně pozor, protože tyhle rtěnky jsou velmi dobře pigmentované, stačí se v podstatě rtů jen dotknout a už máte sytou barvu. Jsou ale také hodně hydratační a je potřeba si to pohlídat.
Rtěnka je poměrně dost parfémovaná, je to taková ta klasická Rimmel vůně. Mně osobně to nevadí, ale věřím, že někomu by mohlo.
Na odstín se stále nemůžu vynadívat. Je to opravdu pecka a já už se těším, jak na opálené kůži bude vypadat ještě lépe.
Rtěnky jsou dost často v akci za 99 Kč. Já jsem tuto kupovala v Tetě. Jinak stojí tuším 129 Kč, což je i tak velmi příznivá cena. Pokud jste žádnou z této řady ještě nevyzkoušeli a hydratační rtěnky vám nevadí, tak se určitě podívejte. Jen bacha na to, kam půjdete, protože v menších drogeriích nemají všechny odstíny a většinou bývají dle mých zkušeností ještě dost přebrané.

You May Also Like

4 komentářů

  1. Moc pěkná barvička :) Tyhle rtěnky jsem ještě nezkoušela, ale lákají mě čím dál víc.

    OdpovědětVymazat
  2. Fakt moc pěkný odstín :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Mám přesně tento odstín, je nádherný.

    OdpovědětVymazat
  4. To je přesně ten odstín, který hledám ;) Určitě se ji neboj nosit, za chvíli si na výrazné rtěnky zvykneš a budeš si bez nich připadat jako nahá ;) Budu ráda, když se podíváš na moji první giveaway, třeba tě zaujme :) http://beauty-an.blogspot.cz/2014/03/giveaway-slevove-kupony-do-eshopu.html

    OdpovědětVymazat

Ať se Vám tu líbí! :)