MILANI Baked Blush - Luminoso

by - 11:54

Ahojky!
Původně jsem si plánovala, jak si v sobotu pěkně odpočinu a ono né. V práci máme sobotní kurzy, takže šup ráno v 6 vstávat a frčet. No nic, nějak jsem to přežila, klidnou neděli si raději plánovat nebudu, nebo to dopadne podobně. Přejděme ale k těm příjemnějším věcem, než jsou řeči o práci či škole. Dneska bych Vám totiž ráda ukázala tvářenku od značky Milani, kterou jsem si konečně taky pořídila. Dlouho jsem váhala, jestli ji potřebuji nebo ne a nakonec podlehla.
Po zapečených tvářenkách od Milani jsem pokukovala už pěkně dlouho. Nejen zahraniční, ale v poslední době už i hodně české blogerky je hojně vychvalovaly a já věděla, že si ji jednou stejně koupím. Nejhorší pak bylo vybrat si odstín. Nakonec jsem sáhla asi po jednom z nejžádanějších (soudě podle toho, že byl skoro všude vyprodaný) a koupila si odstín 05 Luminoso.
Tvářenka má na první pohled pěkné balení, ale řeknu vám, že když mi dorazila a já ji vytáhla z obálky, byla jsem trošku zklamaná. Na fotkách totiž vypadá mnohem bytelněji a ve skutečnosti je to obyčejný plast a ještě teda nic moc kvality. 
Nicméně vzhledově se mi líbí a zatím drží, tak doufejme, že bude držet i nadále. Tvářenka má 3,5 gramu a jak už jsem říkala, je zapečená. Trošku jsem se toho bála, protože mám zkušenosti se zapečenými produkty, které prostě nenaberete ani když je vyloženě drhnete. Tahle je ale superpigmentovaná, až mám někdy problém s tím, že jí naberu moc.
Když se ještě vrátím k tomu balení, tak uvnitř najdete také zrcátko a přihrádku na štětec. O jeho kvalitě si asi uděláte obrázek sami...No, mám trošku problém s tím, že kdykoliv tvářenku otevřu, tak se mi otevře i tahle přihrádka a prostě nejde zaklapnout tak, aby tvářenka v balení nelítala. To mi docela leze na nervy a bojím se, jak dlouho to tak potrvá, než se mi to prostě urve. Netuším, jestli to byl úmysl, nebo mám vadný kus a normálně to jde nějak zaklapnout, aby balení drželo, ale myslím, že to tak bohužel má být a o vadný kus nejde.
Teď už ale k samotnému odstínu tvářenky. Musím říct, že ten se mi opravdu líbí. Jak sami uvidíte o pár fotek níže, jde o velmi přirozený odstín do broskvova s lehkým třpytem. Tvářenka malinko více práší a občas, když spěchám a neuvědomím si to, tak se mi jí podaří nabrat zbytečně moc. 
Myslím, že i z fotek samotných zde poznat, že na první pohled pevné balení ve skutečnosti není nic moc, což je opravdu škoda. Na druhou stranu, tvářenka stojí 150 Kč a samotný produkt je fajn, takže to balení beru jako důsledek toho, kolik stojí. 
Barvička se mi moc líbí, na tvářích vydrží a jak už jsem říkala, jen lehce víc práší, ale žádná katastrofa. 
Co mě trošku štve je fakt, že se mi asi víc líbí na ruce, než na mých tvářích, nejsem si tak nějak pořád jistá, jestli mi ten odstín sluší nebo ne, za to ale Milani nemůže, to je čistě můj osobní problém. (EDIT: už ji miluju :-D )
Dám jí ještě šanci si ji zamilovat v létě, na opálené tváři by mohla vypadat také dobře. Obličeji dodává svěží vzhled a nekřičí na dálku "hele, mám tvářenku".
Když to celé shrnu, balení je naprd a líbí se mi jen vzhledově, samotné tvářence bych vytkla maximálně to, že trošku práší, ale jinak nějaké Milani produkty určitě vyzkoušejte, protože jsou fajn a za tu cenu vás to ani nebude bolet. Já jsem tvářenku objednávala na oficiálním eshopu Milani za 149 Kč a pokud jste z Brna, je možný osobní odběr, což je fajn.

Nevím, jestli bych si koupila další odstín, i když se mi tam ještě jeden zamlouval, to balení mě ale pořád tak trošku odrazuje a asi bych další odstín musela vidět na živo a vyzkoušet si ho, než bych si ho pořídila.

Máte se značkou Milani nějaké zkušenosti?

You May Also Like

7 komentářů

  1. Já mám od Milani stín v tužce, který je fajn, používám ho na waterline.. a pak jsem si čerstvě objednala pudr, se kterým mám stejné dojmy, co se balení týče a "růžičkovou" tvářenku, která mi ale bohužel přišla v jiném odstínu, než jsem si objednala.. a bohužel, ten co mi došel se mi nelíbí.. a myslím si, že by mi ani neslušel.. tak snad to půjde vyměnit:)
    jinak Luminoso se mi vždy líbila, ale mám doma jednu zapečenou tvářenku a trochu mě od koupě dalších odrazuje.. ale tato vypadá opravdu krásně.. ale ne, tvářenek mám momentálně dost :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. taky se snažím přesvědčovat, že tvářenky nepotřebuju no :D

      Vymazat
  2. Mám od Milani víc produktů, na oči, na tvář i na rty :) Jsem spokojená, za málo peněz hodně muziky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jak říkáš :) zase je dobře, že je naprd balení, než kdyby byla naprd tvářenka :)

      Vymazat
  3. Ta je krásná :-)) Mám od Milani zatím jen rťenky a ty mi vyhovují :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Hned bych něco vyzkoušela od této značky :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Ať se Vám tu líbí! :)