Nákupy za únor 2014

by - 23:11


Ahojky!
Konečně další článek! Dneska bych vám ráda ukázala věci, které jsem si pořídila během února. Několik z nich jsem měla delší dobu objednaných z internetu a konečně dorazily (ať žije Česká pošta!). Doufám, že se vám "očumovací" článek bude líbit a jdeme rovnou na to!
Do hydratačních rtěnek od Rimmelu jsem se zamilovala a tohle je už moje třetí. Odstín 360 je naprosto božská růžovo-červená výrazná barva a nebojte, recenze a fotky tu budou brzy, protože to prostě musíte vidět. Kupovala jsem ji v Tetě za 99 Kč. 
Fixační sprej od Urban Decay jsem si objednávala už někdy koncem ledna a doufala, že stihne dojít do plesu, který jsem měla koncem února. No, bohužel to nestihl, ale i tak jsem ráda, že ho doma mám a můžu ho vyzkoušet, protože jsem na něj slyšela tolik chvály, až to pěkné není. Navíc na můj nabytý pracovní/školní den se ideálně hodí. Objednávala jsem ho z LookFantastic.com.
V drogeriích DM mají tento make-up v akci za 99 Kč. Opět je to jeden z produktů, na které jsem četla tolik chvály, že jsem si ho prostě musela pořídit. Navíc nejsvětlejší odstín je opravdu světlounký a to se hodí. 
Na korektor Fit Me od Maybelline jsem měla také spadeno už pěkně dlouho. Opět jde o světlý korektor, co že teď v zimě super. Recenzi čekejte také brzy, prozatím prozradím, že jsem od něj čekala trošku víc, ale i tak je fajn. Tento byl pro změnu v akci v Rossmannech. 
Houbičkový odlakovač je teď poměrně oblíbená věc, kterou na trh dodává stále více firem. Koupíte ho od Bourjois, Essence a teď také od Ebelin v DM. Stál asi 69,90 a prozatím vypadá docela slibně. 
Pískové laky jsou stále mé nejoblíbenější a po tomto odstínu jsem pokukovala už zatraceně dlouho. Jde o odstín Brown Sugar a je opravdu krásný. A pokud plánujete si pořídit nějaký z těchto laků, od pondělí jsou v Rossmannech ve slevě. 
No a to nejlepší na závěr, konečně mi dorazila NAKED 3. Objednávala jsem ji z BeautyBay.com a dorazila asi po týdnu a půl teď v pátek. Co k ní dodat? Je prostě krásná a fotek je všude milion, nebojte se ale, i já o ní chystám článek, protože si to rozhodně zaslouží. 

V pátek jsem si udělala radost a konečně si pořídila velkou svíčku ve skle od Yankee Candle. Doma mám hromadu vosků, ale chtěla jsem vyzkoušet i svíčku a momentálně mi tu krásně voní. Yankee Candle prostě umí!

Pořídila jsem si ještě skvělé čistící ubrousky na brýle od Clinu, protože mám poslední dobou hrozně umaštěná sklíčka a ničím to nejde vyčistit. A ještě jsem narazila ve slevě na vytvrzovač laků od Four Seasons, který jsem si také na zkoušku koupila. A konečně mi po asi dvou měsících dorazil druhý stojánek na rtěnky z Ebay. Už jsem ani nedoufala, že ho někdy uvidím, ale pošta občas mile překvapí :)

Tak to je vše, březen se hodlám zas trošku krotit. A co vy? Pořídili jste si něco pěkného? 

You May Also Like

2 komentářů

  1. Super nákupy. Já pořád váhám, zda si ten Fit Me korektor pořídit či ne, nijak extra ho nepotřebuji, ale když je tak vychvalovaný, tak ho chci zkusit. Pořád váhám. Asi počkám na nějakou akci :D

    Radu - UltimateChic

    OdpovědětVymazat

Ať se Vám tu líbí! :)