Gabriella Salvete Stars Enamel - Brown Sugar

by - 10:00

Ahoj!
To sluníčko venku mě nabíjí pozitivní energií a nutí mě se usmívat a to je přesně to, co na jaře miluju. Sice na něj dneska koukám většinu dne zase jen z okna práce/školy, ale i tak je to skvělé a jaro je asi mé nejoblíbenější roční období. Díky lepší náladě mám i více chuť na lakování nehtů, i když pak třeba nestíhám nebo podobně :)) Dneska bych vám ráda ukázala další z pískových laků od Gabrielly Salvete, tentokrát v odstínu Brown Sugar. Je nádherný, není tak výrazný, jako třeba fialový či růžový a na sluníčko se krásně třpytí. 

O pískových lacích se toho namluvilo už dost a pořád se o nich ještě mluví. Stále více značek, včetně Catrice či Essence je zařazuje do svého sortimentu a my tak máme možnost porovnávat a kochat se nádhernými odstíny. Vyzkoušela jsem už několik těchto laků a stále si trvám na tom, že Gabriella Salvete a ještě Rimmel jsou prostě nejlepší. Jak délkou zasychání, tak také odstíny a výdrží. 
Na nehty na rukou poslední dobou nepoužívám skoro nic jiného, než pískové laky. A důvod je prostý, rychle schnou a dlouho vydrží. A to je přesně to, co hledám, když mám večer jen chvíli po náročném dnu a už se těším do postele a nechce se mi čekat na zaschnutí laku, nadlak atd. Pískové laky jsou suché raz dva a když hodně spěchám, u většiny odstínu stačí dokonce jen jedna vrstva a dobrou noc.
Po odstínu Brown Sugar jsem pokukovala hned, jak GS přišla na trh s novými odstíny. V drogerii jsem na něj ale dlouho nenarazila a pak jsem si říkala, že už jich mám dost a další nepotřebuju. To, že si je ale lakuji poměrně často mě přimělo k tomu, že vypatlám v pohodě i další odstín, a tak jsem si ho prostě koupila. 
Lak obsahuje větší i menší třpytky a na sluníčku se krásně leskne. Lakuje se stejně dobře jako jeho kolegové a i stejně dobře drží. Barva je to opravdu jako třtinový cukr, možná trošku více do béžova. Moc se mi líbí a na ruce vypadá přirozeněji, než barevné odstíny. 
Co více k němu dodat? 


Fotografie "v akci" bohužel jen z mobilu a ne zrovna kvalitní, ale nějak jsem se nedostala domů včas za světla, abych ho mohla vyfotit v klidu doma. 

Mimochodem, pokud plánujete pořídit si nějaký z těchto laků, tento týden je v Rossmannech v akci za cca 69 Kč. 

You May Also Like

3 komentářů

  1. Krásná barva, pískové laky jsem měla moc ráda v zimě, teď jsem spíš na lesklé a veselé barvičky. Zvu tě na Give ☺ My Small Happinesses

    OdpovědětVymazat
  2. Přesně tenhle odstín si musím pořídit!:)

    OdpovědětVymazat
  3. Jo, je parádní, včera jsem ho pořídila v Rossmanu dokonce za 59!!! ;)
    Nahlédněte i ke mně :) http://something-times.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Ať se Vám tu líbí! :)