DERMACOL Aroma Ritual sprchový gel

by - 12:12

Krásný pátek všem!
Sprchové gely asi nejsou zrovna tím top v kosmetickém světě, já sama většinou moc nepřemýšlím nad tím, jaký si pořídím a prostě  nějaký koupím. Ale u sprcháče, který vám chci dneska ukázat jsem udělala výjimku a rozhodně mě zaujal. Myslím, že Dermacol Aroma Ritual jsou dost profláklé a určitě jste už nějaký alespoň očuchali v drogerii. Já nějak neměla potřebu je zkoušet, dokud mamka nedělala kolegyni kosmetický balíček k Vánocům a nevybíraly jsme do něj nějaký sprchový gel. Pak jsem jim podlehla i já  :)

Sprchový gel se prodává v tubě, což mi docela vyhovuje. 
250 ml je dost a já stále nejsem schopná ho dovypotřebovat. K mání je v několika variantách. Váhala jsem mezi pistáciovou a totou "belgickou čokoládou", nakonec vyhrála právě čokoláda a povím vám, ta vůně je božská.
Čokoládu s ovocem jako maliny, pomeranče atd. mám moc ráda a tento sprchový gel voní úplně stejně. Necítím z něj nic moc umělého a když se sprchuju, provoní celou koupelnu.
Na obalu je napsáno, že gel rozveseluje, no jako jo, ta vůně mi vždycky zvedne náladu a vyloženě se do sprchy těším. Stačí ho jen troška, krásně pění a líbí se mi, že mi nevysušuje kůži. S tím mám právě docela dost problém u Balea sprchových gelů, i když mají báječné vůně. 

Gely stojí okolo 60 Kč a určitě nějaký vyzkoušejte. K mání jsou teď i nové vůně a zatím mi víceméně voněly všechny, některé jsou více umělé, některé méně, každému se líbí něco jiného.

Vyzkoušeli jste už tyto sprchové gely?

You May Also Like

4 komentářů

  1. Chci si pořídit :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Nedávno jsem také na něj psala recenzi + na tělové mléko: http://mojekosmetika.blogspot.cz/2014/03/belgicka-cokolada-mnam.html

    Tyto sprchové gely miluji a moooc krásně voní!

    OdpovědětVymazat

Ať se Vám tu líbí! :)