Spotřebováno

by - 23:13

Ahoj!
Zbývá mi poslední týden jen práce, než mi do toho začne škola, a tak si ho musím náležitě užít. Dneska jsem si uklízela v pokoji, už to potřeboval jako sůl a při té příležitosti jsem konečně nafotila a poté nadšeně vyhodila prázdné produkty. No upřímně, už je to docela dlouho, co jsem dělala poslední "spotřebováno" a moc toho není, asi bych se měla polepšit a víc se snažit, aby se mi to tu nehromadilo.
Tentokrát je to tak půl napůl pečující a dekorativní kosmetika. Určitě jsem zase na něco zapomněla a nafotím to příště, ale dneska se mrkneme na to, co jsem našla a povím vám, jestli bych si to znovu koupila, nebo ne.

  • Z kategorie mazadel jsem vypotřebovala kakaové máslo od značky Ziaja, které jsem tu měla už hrozně dlouho a pak na něj zapomněla. Zbylo tam jen trošku, takže jsem ho dopatlala a vyhodila. Musím říct, že vonělo krásně, ale nějaká převratná hydratace se nekonala, takže nemám potřebu si ho kupovat znovu.
  • Tělové mléko od Dove jsem dostala k nákupu v Reserved taky už pěkně dávno, ale tohle jsem poctivě mazala a vymazala už někdy před Vánocemi. Bylo fajn, ne nijak moc mastné, rychle se vsakovalo a vcelku dobře hydratovalo, akorát mi teda dvakrát nevonělo. Ale jo, tohle bych si klidně znovu koupila. 
  • O tělovém mléku do sprchy Nivea jsem už mluvila v létě, když jsem ho měla s sebou na dovolené u moře. Tam bylo naprosto božské na to čerstvé opálení. Používám ho i nadále doma, momentálně mám bílou verzi a vyhovuje mi. Sice to žádný hydratační zázrak taky není, mazat se stejně většinou musím, ale když zapomenu, tak nejsem tak moc jako sušenka. Máme u nás dost tvrdnou vodu a tohle je rozhodně dobrý pomocník. 
  • No a CC krém od Mixy jsem taky zmiňovala již několikrát. Jako zázrak, který vymizíkuje začervenání to teda moc nevidím, ale jako krém mi vyhovuje, rychle se vsakuje a můj obličej ho má rád. Koupila jsem si další balení a jsem stále spokojená.

  • Dál tu mám deodorant od Fa, který moc pěkně voněl a rychle se vsakoval, takže bych si ho klidně koupila, i když mám momentálně jiné oblíbence. 
  • Odličovač Mixa jsem už také recenzovala. Zas takový zázrak to není, ale odličuje rozhodně lépe, než dvousložkový od Lorealu, který jsem si koupila po něm. Přijde mi ale docela malý a drahý a koupila bych si ho znovu jen kdyby byl za dobrou cenu a já zrovna žádný neměla.
  • Báze pod make-up od Rimmelu je jedna z nej z drogerie a mám ji ráda. Neucpává mi póry, pleť vyhladí a make-up se lépe nanáší. Plus je každou chvíli v akci a to se vyplatí. Sice to není má TOP báze, ale je fajn. 
  • Na bázi od Essence jsem tu také básnila. Na to jak levná je, je prostě super, stíny mi na ní drží celý den a až dopotřebuju ty dvě balení, co tu mám do zásoby, tak budu moc naštvaná, že ji Essence zrušila Pokud na ni narazíte ještě někde ve výprodeji, určitě ji zkuste. 
  • CC krém od Max Factor je tu již zrecenzován taky. Je to můj naprostý favorit posledního půl roku a používala jsem ho skoro denně. Na pleti je přirozený, nevysušuje a nedělá masku. Rozhodně doporučuju a sama mám doma další balení. 
  • No a pudr od Bourjois je také mým favoritem. Je naprosto skvělý, jemný a na pleti opět nedělá masku, ale krásně ji zmatní a vytvoří takový ten vzhled trošku ala PhotoShop. Opět mám doma další balení, které jsem navíc koupila supervýhodně za cenu drogérkového, ale o tom v dalším článku. 
Uf, no docela jsem se rozkecala. Určitě doma najdu ještě další věci, které jsem si odložila, že o nich napíšu a teď je nenašla, ale to už zase v dalším díle spotřebováno, kde toho doufám bude víc, protože třeba načatých sprcháčů mám doma mraky a zabírá to zbytečně místo :).

You May Also Like

3 komentářů

  1. Ahoj, nominovali sme ťa na TAG http://nightowlsdaily.blogspot.sk/2014/02/nas-prvy-tag.html

    OdpovědětVymazat
  2. Dove telové mlieka sú super, toto je moje dosť obľúbené, mne naopak vonia veľmi, je to taká príjemná vôňa. Bázu od Rimmel som skúšala, ale mňa osobne sklamala, pleť síce vyhladila aj make-up sa dajme tomu lepšie nanášal, ale nevydržal na pleti dlhšie, dokonca som mala občasne pocit, že make-up mi vydržal z bázou kratšie ako bez nej.
    Bianka

    OdpovědětVymazat

Ať se Vám tu líbí! :)