Rozjasňovač NARS - Albatros

by - 15:17

Ahojky!
To máme venku zase hnusně, co? Donutit se učit  v tomhle počasí je vážně za trest. Momentálně si dělám malou pauzu z politologie (FUJ!), a tak jsem tu s dnešním článkem. Kdo by neznal slavný Albatros rozjasňovač od NARSu, že? I já jsem mu neodolala a je mým miláčkem už asi čtvrt roku. Prvně jsem moc nechápala, proč ho mají všichni tak rádi, ale to se změnilo, jakmile jsem ho začala také používat.
NARS mám čím dál tím raději. Je to sice poměrně drahá značka, ale investice do ní se vyplatí. Samozřejmě i oni mají nějaké ty "nic moc " produkty, ale konkrétně tvářenky/rozjasňovače, to teda umí. Tvářenku mám už něco přes rok a vypadá pořád jako nová a to vůbec nemluví o té krásné barvě a výdrži. 

Když jsem se v Sephoře dívala po nějaké rozjasňovači, protože jsem chtěla vyzkoušet něco nového (předtím jsem používala růžový rozjasňovač od Sephory), vzpomněla jsem si na všechnu tu chválu, kterou jsem na Albatrose slyšela. Riskla jsem to a rozhodla se, že si ho pořídím a kupodivu výjimečně ho i měli, protože předtím cokoliv jsem si vybrala, vždycky to bylo vyprodané.
Hrozně se mi líbí obaly NARSu. Jsou jednoduché ale přesto mají své kouzlo. Stejně jako tvářenka má i Albatros v balení zrcátko. Obal sám o sobě je pevný a dobře se zavírá.
Nejprve jsem se té zlaté trošku bála, ale na tvářích vypadá božsky. Stačí jen lehce ťupnout a máte to správné množství. Od té doby, co jsem si ho pořídila, sahám prakticky jen po něm. 
Foťák bohužel nedokáže zachytit tu krásu a v krabičce vlastně ještě nevypadá nic moc. Na tvářích, to je ale jiná. Obličej krásně prozáří a ve zkouškovém se to vážně hodí.
Co se výdrže týče, na mých tvářích je večer přesně tam, kam jsem jej nanesla ráno. Nežmolkuje, neflekatí, nepráší a neotírá se. Nanáším ho štětce, ale v pohodě se to dá zvládnout i prsty.
Jak říkám, foťák bohužel nedokáže zachytit ten krásný efekt, ale pro představu to snad postačí. Na sluníčko je to teprve krása. 
Nevypadáte jako disco koule, ale spíše se sem tam zalesknete, při tom správném úhlu a světle.

Rozjasňovač má 4,8 gramu a v Sephoře se koupíte okolo 1000 (v Brně 990, ale ceny docela často mění). 

Za sebe ho rozhodně doporučuji, alespoň si ho vyzkoušejte v Sephoře. Investice je to poměrně velká, ale opět je to jeden z produktů, které nemám šanci vypotřebovat. Když to srovnám s rozjasňovačem od Essence z limitky Breaking Dawn, tak ten příšerně práší, ubývá závratným tempem, protože je poměrně měkký a také nahrubo namletý. 

A jaký je váš oblíbený rozjasňovač?  

You May Also Like

4 komentářů

  1. je krásný, ale ta cena je taky dobrá teda..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. NARS není zrovna basic značka :( , ale poměr cena/kvalita tomu tak nějak odpovídá, opravdu se to nedá srovnat s drogerií a nelituju toho, že jsem si od nich tvářenky pořídila, protože je ani do konce života nespotřebuju :)))

      Vymazat
  2. Já myslím, že ta cena je ještě v pohodě, když si vezmu, že měsíčně dám za kosmetiku asi 1000,- Tak prostě jeden měsíc nebudu mít 10 produktů ale jen jeden, který mi ale asi vydrží už celý život :-) http://blogblondynky.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ano i tak se to dá dělat, navíc každý se v kosmetice nějak vyvíjí a já jsem dospěla do stádia, kdy si říkám, že prostě opravdu nejsem tak bohatá, abych si kupovala levné věci, jako dříve, raději investuju do jedné kvalitní, která mi vydrží dlouho (čímž neříkám, že i levné značky nemají super kousky :))

      Vymazat

Ať se Vám tu líbí! :)