Narozeninový haul

by - 19:04

Ahoj!
Haul články jsou na blogu jedny z nejčtenějších a já se ani nedivím, "očumovací" články mám sama nejraději :). Dneska bych se s vámi proto ráda podělila o to, co jsem dostala a pořídila si k narozeninám. Jen se předem omlouvám za kvalitu fotek, ale bohužel za denního světla poslední dobou nějak nemám čas fotit, když čas mám, tak je pro změnu zase hnusně. Doufám, že se vám i tak bude článek líbit :)

Na tuhle růži se stále nemůžu vynadívat. Dostala jsem ji od mamky a je prostě nádherná. 
S mamkou jsem dělala jen malý dortík, jen tak symbolicky, ale byl moc dobrý a všem se líbil :)
A teď už přichází na řadu dárky. Od mamky a taťky jsem dostala Pandora náramek s přívěškem. Moc se mi líbí filozofie této firmy a jelikož jsem docela ten typ, který má rád věci na památku, přívěšky ve formě vzpomínek na určité události se mi zamlouvají. Prozatím mám tedy jeden se zirkonovými kamínky.
Bylo těžké vybrat si jen jeden přívěšek, všechny se mi líbily. 
V Sephoře jsem narazila na kazetu od Guerlainu a schválně jsem se zeptala za kolik ji mají. Minulý týden jsem se na ni totiž koukala ve Fannu nebo Marionnaud a tam byla o dost dražší. Tenhle parfém jsem si zamilovala už loni před Vánocemi a letos, když jsem viděla, za kolik mají těch 50 ml, jsem si ho prostě vzala. Všichni mi vždycky vůni hrozně chválili, když jsem používala vzoreček a já sama ji zbožňuji.
I flakónek je nádherný a v krabičce byl ještě lesk na rty.
V Sephoře jsem si ještě pořídila třetí krok od Clinique, měla jsem ho ve vzorečku a maximálně mi tohle mýdlo na obličej vyhovovalo a co je hlavní, naprosto nevysušuje. Měla jsem nějaké slevy, tak jsem si ho koupila a byl to taky hlavní důvod návštěvy v Sephoře, pak se to zvrtlo no :). Ještě jsem si vyprosila vzoreček Porefessionalu od Benefitu, ráda bych si ji pořídila, ale prvně musím vyzkoušet, jestli za to stojí :)

Průhlednou řasenku od Essence jsem kupovala, protože mi doma došla a řasenku od Lorealu všichni tak chválí a mně se ten kartáček docela zamlouvá, že jsem ji také zkusila. A ráda bych se naučila s tekutými linkami, tak jsem pro začátek koupila nějaké úplně obyčejné od S-he na cvičení :)
O CC krému od Mixy jsem zde už článek psala. Že by mi nějak výrazně zredukoval začervenání, to spíš ne, ale je moc fajn jako krém, takže jsem si ho pořídila znovu.
V Lindexu měli docela velké slevy na doplňky a tento náhrdelník mi hned padl do oka a byl jen za 100. Prstýnky jsou jemné a konečně mi přesně sedí i velikostně. 
V Reservedu jsem si koupila černou teplejší sukni za 249 Kč. Na toto období ideál a sedí jako ulitá :)
A pokud jsem koukali na můj Wishlist, který jsem zde zveřejňovala nedávno, i toto "sako" na něm bylo. Opět je z reserved a bylo za necelou 500 ve slevě.
Jako poslední jsem měla narozeninový kupon do Orsay, kde jsem si koupila tuto halenku. Je příjemný, vepředu saténová a zadní díl a rukávy jsou  pevnější materiál. Ideální jak na zkoušky tak na běžné nošení.

Od bráchy a švagrové jsem dostala kartičku do HaM v super zvířecím obalu, ale zatím jsem si tam nic nevybrala (ale nebojím se, že bych ji nevyužila :)).

Tak to je vše a já musím říct, že jsem si tyto narozeniny moc užila. Ještě je budeme slavit s přítelem (máme narozeniny ve stejný den), ale až mi přijede do Brna. Dneska jsem byla s mamkou a taťkou a udělali jsem si fajn den a za to jsem vždycky moc ráda. Naši jsou sice rozvedení, ale vychází spolu moc dobře a to je pro mě asi ten nej dárek pokaždé :)

You May Also Like

4 komentářů

  1. Můžu se zeptat, za kolik si tu kazetu kupovala? Na tenhle parfém mám zálusk už dlouho dobu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. měli buď verzi s parfémem nebo jen parfémovanou vodu a tento stál 1500 něco, jestli se dobře pamatuju, když jsem na tu kazetu koukala v Marionnadu, tak ji měli za 2300 nebo tak... a samotný parfém těch 50 ml mají v Sephoře dost drahý...ale může se to lišit i prodejnu od prodejny, na to už jsem zvyklá taky... :)

      Vymazat
  2. Ten dort vypadá krásně a ta růže je úchvátná :)

    Beauty of pink

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. dort byl takový náš hokus pokus s mamkou a zrovna se to povedlo :)

      Vymazat

Ať se Vám tu líbí! :)