Astor Big & Beautiful BOOM! Volume Mascara - maximálně voděodolná

by - 23:03

Dnešní článek se bude týkat již zmiňované řasenky, kterou jsem objevila teprve dva týdny zpět, ale kterou už jen tak nedám z ruky. Jde o voděodolnou verzi řasenky Astor Big and Beautiful BOOM!. Těsně před odjezdem na dovolenou k moři jsem sháněla novou voděodolnou řasenku, protože má stará už dosloužila. Nemohla jsem se rozhodnout kterou zkusit, až jsem v DM narazila na akci a pořídila si tak tuto za necelé dvě stovky. Čekala jsem mnohé, ale rozhodně ne to, co přišlo :).

Řasenku jsem v obchodě neotevírala, až doma a tam jsem trošku ztuhla, protože má opravdu velký kartáček a s tím já moc neumím. Nicméně jsem si říkala, že k vodě nepotřebuji zas tak precizně nalíčené řasy, spíš prostě lehké zvýraznění a že to tedy půjde. Podle popisu od výrobce má řasenka vytvořit ohromující objem. No tak to bych tedy netvrdila. Nebo je to možná tím, že se s velkým kartáčkem až zas tak nekamarádím, každopádně, za mě tedy rozhodně ohromující objem nenastal. Nicméně, kupodivu mi to až zas tak nevadilo a když přihlédnu k ostatním kvalitám této řasenky, tak jí to dokážu odpustit.
Řasenka má moc pěkný obal, to ano, ale je poměrně mohutný, a chvilku mi trvalo, než jsem si na něj v ruce zvykla. Kartáček je klasický, ne plastový a jak už jsem psala, obrovský. Samotná řasenka je pěkně černá a teď se dostáváme k tomu, proč už ji nedám z ruky. Ona totiž drží a drží a drží! Nedrolí se a neopadává, jako většina mých voděodolných řasenek. Neobtiskuje se, nerozmazává se, lehce natočí řasy a drží jejich tvar. A co je pro mě důležité, jde snadno odlíčit. Používám dvoufázový odličovač a na rozdíl třeba od Rocket od Maybelline, tahle jde dolů jedna radost. 
Omluvte trošku nekvalitní fotku kartáčku, ale zapomněla jsem jej nafotit spolu s řasenkou. Pro představu, kartáček je velký skoro jako můj malíček, překryl mi prakticky celé oko a opravdu mi chvilku trvalo, než jsem se s ním dokázala nalíčit a nezapatlat se. Nicméně i tak, vatová tyčinka napraví všechno :)
Na mých řasách vytvoří přirozený efekt a za to jsem ráda. Proto jí odpouštím to, že moc BOOM objem nedělá. K moři nepotřebuji mít řasy jako umělé, spíš jen lehce zvýraznit, že nějaké mám a to tahle dokáže a vydrží pak celý den. Nanesla jsem ji ráno a celý den s ní byla u moře, přežila i sprchu a odličovala jsem ji až večer, prakticky o půlnoci. Celou tu dobu držela řasy ve stejné poloze a nehnula se ani o drobeček, žádný flíček nad očima, nic. A to ani když jsem si utírala obličej ručníkem či mnula oči.
Občas mi přišlo, že řasy trošku slepila, ale přičítám to spíše kartáčku, když jsem se snažila a soustředila se, bylo to hned znát.

Když to shrnu, za 199 Kč (asi 250? normální cena) dostanete řasenku, která je opravdu voděodolná a to se cení. Asi úplně nebude pro ty, kteří velké kartáčky nemusí, což je škoda, protože tím přijdete o možnost vyzkoušet, jak jinak dobrá je. Překvapila mne a to hodně, moc jsem od ní nečekala a jsem ráda, že jsem konečně našla něco, po čem nevypadám jako panda a nemusím si každou chvíli kontrolovat obličej, protože přiznejme si, je to prostě otrava.

Máte s řasenkou nějaké zkušenosti? A jaká je vaše TOP letní řasenka?

You May Also Like

3 komentářů

  1. Ahoj :) jak to máš s voděodolnýma řasenkama a odličováním ? já ji asi nikdy pořádně neodlíčím a příjde mi, že mi pak po nich trochu padají řasy, jelikož se trochu slepí a jak nejdou odlíčit a jsou tam déle, tak je to hruza :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. modestsummary.blogspot.cz

      Vymazat
    2. jak říkáš, většina mi to tak dělá, hlavně One by One a Rocket od Maybelline, ty dolů šly i s řasama, tahle ale kupodivu jde vcelku dobře dolů, používám tedy vždycky dvoufázový odličovač, protože bez toho to prakticky nejde, a tamponek nechávám na oku chvilku přimáčklý a pak zlehka stahuju dolů, jde to hůř než klasické, ale jde, hlavně zbytečně netahat no, voděodolné řasenky mají právě tuhle nevýhodu, ale tahle mi ze všech co jsem zkusila nejlépe drží, nezlomí mi řasy a dolů jde také nejlépe, co jsem z voděodolných zkusila :)

      Vymazat

Ať se Vám tu líbí! :)