NARS tvářenka - Sin

by - 23:21

Ahoj všem!
Dnešní článek bude o mé nejoblíbenější a suverénně nejlepší (a také nejdražší, když jsem u těch "nej") tvářence. Jedná se o tvářenku od značky NARS, kterou jsem si v poslední době hodně oblíbila a stále více pokukuji po dalších produktech, prozatím vlastním dva a jsem maximálně spokojená.


K tvářence se váže takový menší příběh. Když už jsem se rozhodla, že tedy zainvestuju a koupím si nějakou dražší od NARSu a po dlouhém přemýšlení si i vybrala odstín, nakráčela jsem si to do naší brněnské Sephory no a oni ji neměli. To by samozřejmě nebylo nic hrozného, ale já tam pak chodila v různých intervalech asi 3 měsíce a odstín Sin prostě pořád nikde. Slečny si mě už pamatovaly a přítele, který se mi tam taky sem tam zastavil zeptat, taky :)) Říkala jsem si, že mi asi není souzená, když jsem jednou vůbec do Sephory nechtěla, ale nedalo mi to, vlezla jsem tam a ejhle, byla! Takže ji po čtvrt roce čekání už nějaký ten měsíc mám doma, nemůže se jí nabažit a hned vám povím proč. 
Shrnula bych to v jedné větě - je dokonalá a miluju ji! Ale to by vám asi nestačilo, a tak se jí podíváme pořádně na zoubek.
Vezmu to popořadě a začnu balením. Je krásné, takové jako by pogumované, nevyklouzne vám z ruky, dobře se otevírá, drží, nemáte pocit, že se rozpadne při dalším otevření a nemám vůbec nic, co bych mu vytkla. Jako příjemný bonus je součástí tvářenky i zrcátko. Samotnou tvářenku dostanete v papírové krabičce, ve které je ještě papírový futrálek a tvářenka má tak dokonalou postýlku :) Ochranná fólie s nápisem NARS je jen třešničkou na dokonalém balení. Tvářenka má 4,8 gramu.
Teď už k samotnému produktu. Zvolila jsem odstín Sin, i když jsem dlouho váhala mezi Orgasm a Super Orgasm, ale na ty třeba přijde řada později, řekla bych, že určitě :). Odstín Sin je fialovo-hnědá tvářenka s jemným zlatým shimmerem. Vypadá úžasně na tvářích a jsem moc ráda, že jsem sáhla právě po ní. 
Co se konzistence týče, tvářenky od NARS jsou známé tím, že jsou super pigmentované a vydrží celý den. To mohu jen potvrdit. Stačí jemně ťupnout štětcem a máte dokonalé líčení. S takovou je to doživotní investice :) Vydrží mi na tvářích opravdu celý den, přežila i státnice, kdy jsem se opravdu hodně zapotila a makala si na obličej a všechno možné. Nepráší, nevytváří hrudky, krásně se na tvářích dá nanést do ztracena.
Pořád jsem přemýšlela, co bych jí jen vytkla, aby tento článek nebyl jen samé nadšené hlásání, ale na nic jsem nepřišla. Je opravdu dokonalá a vůbec té investice nelituji, naopak, jak už jsem psala, určitě si pořídím v budoucnu další odstín. 
Jemný shimmer v tvářence dodává tvářím zdravý nádech a na sluníčku vypadá ještě lépe. Netušila jsem, jak moc se můžou tvářenky lišit, dokud jsem nevyzkoušela tuhle. Opravdu za to stojí a když si vezmu, kolik mám doma "nic moc" tvářenek z drogerie, tak mi cenově vyjdou jako jedna od NARS. Poslední dobou víc přemýšlím nad tím, co kupuju a opravdu si raději koupím jedny dražší stíny, než troje "nic moc" stíny třeba od Essence. Čímž je nechci nijak hanit, taky jich pár doma mám a používám, ale prostě se na to už dívám trošku jinak.

NARS seženete v Sephoře a tvářenka stojí 1 100 Kč (tedy v Brně, slyšela jsem, že v Praze se ceny dost liší podle prodejen). Využila jsem na ni 15 nebo 20 % slevu, to už si přesně nepamatuju, ale konečná cena byla necelých 1 000 Kč. Ano, je to dost, ale jak už jsem říkala, nelituju toho, považuji to za hodně dobrou investici, pokud tvářenky používáte a nechcete si ji každých pár hodin upravovat.

Jaký máte názor na "drahé" produkty versus levné vy? A máte s NARS nějakou zkušenost?


You May Also Like

6 komentářů

  1. pěkný odstín, ale přijde mi tmavý.já mám od Narsu dvě tvářenky, Orgasm a Deep throat, víc využívám Deep thr.Jak píšeš, určitě je lepší pořídit si něco dražšího, co je fakt super a vydrží..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. je tmavší a trošku jsem se jí bála, ale vypadá opravdu dobře a myslím, že třeba na podzimní líčení bude ideální ještě víc :)

      Vymazat
  2. To je krásná barva, na tu se vyplatilo si počkat. S Narsem žádné zkušenosti nemám a asi ani neplánuji nic vyzkoušet. Ale kdyby mi jí někdo chtěl dát, třeba k narozeninám, nezlobila bych se :D

    OdpovědětVymazat
  3. Ta barva je naprosto super. A je sice celkem drahá, ale pokud je kvalitní, tak to za to stojí! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. je drahá a já sama jsem se dlouho přemlouvala, jestli do ní jít nebo ne, ale co jsem tam těch pár měsíců chodila a vždycky ji zkoušela na ruku a tak, prostě jsem se zamilovala :)

      Vymazat

Ať se Vám tu líbí! :)