Co jsem si koupila v Londýně?

by - 16:30

Ahoj!
Dneska jsem si pro Vás připravila očumovací článek o tom, co jsem si pořídila v Londýně. Jde hlavně o kosmetiku a pár kousků oblečení. Fotky nejsou nic extra, ale rozhodně se můžete těšit na jednotlivé recenze i s cenami, protože (zcela nečekaně) je v Londýně většina věcí levnějších jak u nás a je zajímavé porovnat, jak moc se ceny liší...Takže, jdeme na to :)

Na začátek bych asi měla říct, že jsem tam jela už s úmyslem nakoupit si věci, co u nás nejsou k dostání, nebo jsou dražší, takže je z toho nakonec pěkná hromádka. Nekoupila jsem nakonec úplně všechno, co jsem chtěla, ale i tak jsem spokojená a zažívala jsem tam něco jako "kosmetický orgasmus" (tak to nazval můj přítel :))). Nakupovala jsem hlavně v Bootsu, který je opravdu na každém rohu, doslova. Tam ale bohužel nemají MUA ani Sleek, takže jsem byla moc ráda, když jsem narazila na druhou známou drogerii SuperDrug, kde jsem tyto značky sehnala. MUA ale byla celkem vybrakovaná a na další SuperDrug už jsem pak nenarazila, ale co už :).
Z produktů na rty jsem si pořídila Carmex, který jsem chtěla vyzkoušet už hodně dlouho. Vzala jsem si třešňový, na mátový jsem nějak neměla odvahu a obyčejný jsem našla až poslední den. NIVEA Lip Butter byly další věc, kterou jsem prostě musela vyzkoušet a po tom, co jsem je očuchala jsem si ke karamelové musela pořídit ještě verzi vanilka a makadamia, oba voní božsky. Rimmel Kate Moss rtěnky v červené u nás také k dostání nejsou, zvolila jsem ji v odstínu 110, nebyla jsem si jím až tak jistá, ale je to pecka, včera jsem ji měla a musím říct, že nelituji. Revlon Lip Butter byla další věc, na kterou jsem si brousila zoubky a nejtěžší bylo vybrat si odstín :)
Paletky od Sleeku mám moc ráda, jsou kvalitní a mají moc pěkné odstíny. Dlouho jsem se rozhodovala, jakou další si koupit, nakonec jsem zvolila Oh So Special.
Konturovací paletku taktéž od Sleek jsem si vyhlídla chvilku před odjezdem do Londýna. Obsahuje bronzer, rozjasňovač a tvářenku. Ideál na cestování. Četla jsem článek, ve kterém slečna přirovnávala odstín tvářenky k Orgasm od Nars a musím říct, že jsou si vážně hodně podobné.
MUA paletky jsou takové dobré stíny za pár kaček, doma mám Undressed a chtěla jsem si pořídit ještě Undressed me too, ale ta byla vyprodaná. Koupila jsem si tedy Heaven and Earth, moc pěkné neutrální odstíny na každodenní i večerní líčení.
Jako poslední z produktů na oči jsem si pak koupila Color Tattoo v odstínu Metallic Pomegranate, nádherná sytá vínová barva. K dostání tam byly ještě další dva odstíny, které u nás prostě neseženete, smutné...
Jelikož mě trápí kruhy pod očima, udělala jsem si i zásobu korektorů. Koupila jsem si Rimmel Wake me up, protože make-up mám moc ráda a slyšela jsem na něj samou chválu. Potom jsem na vyzkoušení přihodila i Maybelline korektor s houbičkou a ještě jeden od Collection, což je něco jako naše Essence, ale na korektor jsem četla a viděla jen samé pozitivní reakce.
Revlon ColorStay make-up byl také mým velkým přáním, ale čekala jsem až do Londýna, abych si mohla pořádně vyzkoušet odstíny, na netu jsem si nikdy nebyla jistá. Uvidíme, jak bude mé pleti vyhovovat, zatím je v těch vedrech pro mě zbytečný, používám pouze trošku CC krému + korektor.
Aussie je v Anglii také volně k dostání v drogeriích. Všichni, kdo sledují PlumFoolery blog už o této značce určitě nejdou slyšeli. Kája mě nalákala na vyzkoušení kondicionéru, ale nějak se mi nechtělo dávat 250 za něco, co nevím, jestli mi bude vyhovovat, nebo ne. V Londýně jsem si tedy koupila jen tuhle miniaturu na vyzkoušení a první dojmy - božsky voní :)
Palmer's šla u nás koupit v Rossmannech, ale už nějakou dobu je tam nemají, jsou to tak dva měsíce, co doprodávali poslední kousky. Škoda, protože tuhle značku mám taky moc ráda. Jejich mléko na strie mi hodně pomohlo na stehnech, kde mám pár strií po tom, co jsem v pubertě rychle vyrostla. Krásně jizvičky zjemní a nejsou pak už plastické. Při odjezdu jsem ještě rychle skočila do Bootsu a uviděla tam tento krém na strie za poloviční cenu, asi 1,5 libry, no nechejte to tam...Batiste suché šampony sice jdou koupit v Jasmínu, ale mají je tam dost drahé na to, že v Londýně stojí okolo 2 liber a ještě mají většinou akce 2+1 nebo podobně. Vzala jsem tedy jeden na vyzkoušení, pokud bude tak dobrý, jak jsem četla, klidně bych si ho pak za těch 120 koupila i u nás.

To by bylo z kosmetiky vše a ještě mám pár kousků z oblečení. Zašli jsem s přítelem na Oxford Street, bohužel jsme na ni měli jen chvilku. Co jsem ale nemohla nenavštívit byl Primark.
Máme doma něco jako tradici, z každé návštěvy Primarku si odnáším ponožky pro půlku rodiny, jsou kvalitní a 7 párů za 2 libry? Takže ani letos tomu nebylo jinak, pro sebe jsem si vzala barevné a přihodila ještě pevnější ponožky do balerín. Gumičky od nich taky miluju, jsou pevné a vydrží věky. Před 6 lety jsem si tam koupila tenhle balíček a poslední gumička mi praskla někdy před pár měsíci :)
Spací kalhoty jsem chtěla taky, tyhle jsou moc příjemné a prostě kalhoty na spaní, co k tomu říct :)
A tyhle šaty mi prostě padly do oka hned, jak jsem do obchodu vešla. Něco takového jsem sháněla poměrně dlouho i u nás, ale nic moc mě nezaujalo. 
Včera jsem už u nás cestou z města vlezla do Reservedu, kde jsem si koupila tyhle otevřené nude lodičky. V New Yorkeru jsem si pak koupila kraťase a tříčtvrteční tepláky za pusu.

Uf, takže to by mělo být všechno. Spoustu jídla a sladkostí, které jsme taky nakoupili už ukazovat nebudu, to by bylo taky na dlouho :)

You May Also Like

6 komentářů

  1. dokonalý nákup, kosmetika super, koupila bych asi to samé do posledního kousku :) nude lodičky vypadají dobře, jak vysoký mají podpatek?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. mají spíš úzkou platformu tak 3 cm a jsou super pohodlné :)

      Vymazat
    2. hmm, že bych šla zítra na nákupy? :D jsem hodně zvědavá co řekneš na ty korektory pod oči a závidím color tattoo:)

      Vymazat
    3. slevy jsou zlo :D a taky jsem zvědavá, na všechny tři jsem slyšela chvály až až, tak uvidíme, jak obstojí na moje kruhy :)

      Vymazat
  2. wow riadne vela a same super veci :)

    Dnes tip na super kvalitny a lacny krem na tvar:) http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2013/07/poznate-physiogel-creme.html

    OdpovědětVymazat

Ať se Vám tu líbí! :)