Maybelline Color Whispers - Oh La Lilac

by - 0:51

Krásný večer všem!
Konečně jsem se dostala k sepsání dalšího článku. Mám v plánu dalších několik, ale ty je potřeba trošku víc propracovat a na to teď prostě není čas. Dnes tedy o dalším odstínu rtěnky Color Whispers, který jsem si zamilovala snad ještě více, než Mad for Magenta, o kterém jsem psala zde.

Rtěnky Color Whispers jsem si zamilovala, ale to jsem vám psala už několikrát :). Chtěla jsem využít akce 1+1, ale všechny stojany v Rossmannech byly totálně vybrakované, takže jsem ukořistila jen jednu novou. 
Z těch, co se mí líbily, byla ve stojanu už jen 210 Oh La Lilac, sice jsem měla jinou favoritku, ale koupila jsem si ji. No a jaké bylo doma mé překvapení, když jsem se s ní namalovala. Je prostě nádherná a jsem ráda, že jsem si vzala, tečka! :)
Nebudu se úplně rozepisovat o tom, jaká rtěnka je atd., pokud vás tohle víc zajímavá, mrkněte na článek o odstínu Mad for Magenta (odkaz nahoře).
Zmíním jen, že pořád miluju to, jak je hydratační a že mi pořád trošku vadí, že se občas rozpije až přes rty. Ale Oh La Lilac je moc pěkný odstín fialkové, který mi přijde ještě o něco lepší než Mad for Magenta. Nerozpíjí se tolik a možná o malinko déle vydrží.
zleva Mad for Magenta, Oh La lilac
Pro srovnání oba odstíny vedle sebe. Líbí se mi oba a patří mezi mé momentálně nejpoužívanější rtěnky. Určitě plánuju pořídit jim ještě nějakého brášku, až zase stojany budou mít co nabídnout :).
Trošku jsem se bála světlejšího odstínu, protože ty podle všeho víc lezou do vrásek. Ale tenhle je naprosto v pohodě a je to opravdu dokonalá lila barvička. 

Shrnuto a podrženo, rtěnka mě stála 99 Kč v akci a jsem s ní (jako milovník hydratačních rtěnek) spokojená.

Už jste vyzkoušeli Color Whispers? Jaká je vaše oblíbená barvička?

You May Also Like

2 komentářů

  1. světlých odstínů se vůbec neboj, teda Lust for blush je v pohodě, do vrásek leze Coral ambition a Petal Rebel. Jinak já miluju všechny:D akorát tyhle co máš ty, tak ty jsem si nekoupila, nesluší mi do fialova, ale ta Magenta vypadá dobře, tak ještě omrknu :)

    OdpovědětVymazat
  2. Mě se teda víc líbí ta Magenta, ta druhá je na můj vkus až moc fialová.

    OdpovědětVymazat

Ať se Vám tu líbí! :)