Maybelline Color Tattoo - Mauve Crush

by - 20:05

Konečně jaro!
Dnes tu pro vás mám další nový odstín Color Tattoo od Maybelline a zároveň srovnání s již "starým" stříbrným odstínem, protože v drogeriích vypadají skoro stejně, ale rozhodně nejsou! :)

Maybelline tento rok uvedl na trh dva nové odstíny gelových stínů Color Tattoo. Ten první - Pink Gold, jsem vám už ukazovala a dneska tu mám druhý odstín s názvem Mauve Crush.
Vtipné je, že v Americe je pod tímto názvem skryt úplně jiný odstín, ale co už. Mauve Crush je takový holografický a já si ho zamilovala. Kupovala jsem ho ve čtvrtek a zatím jsem ho měla na očích každý den. 
Barvička se těžko popisuje, ale je to mix stříbrné, modré, šedé a růžové. Na očích vypadá fantasticky! Kombinuji ho s jemně růžovým stínem a výsledku se nemůžu nabažit. Konzistencí mi přijde ještě více gelový, než ostatní stíny, které jsou takové hutnější. Výdrž a všechno ostatní, co jsem chválila u zbytku Color Tattoo, stále platí.
Když jsem ve čtvrtek byla v drogeriích a pokukovala po regálech, zaujaly mě stříbrné Color Tattoo, které byly jaksi jiné. Až potom jsem si všimla, že to nejsou stříbrné stíny, ale nový odstín. Proto jsem vám vyfotila oba stíny pohromadě, abyste viděli rozdíl :)
I z této fotky je vidět, že Mauve Crush je více gelový a stříbrný odstín o něco hutnější. 
vlevo Mauve Crush
Mauve Crush se těžko fotí, protože barvičky se mění podle úhlu. Chce to prostě vyzkoušet a uvidíte. Jak už jsem říkala, já se ho nemůžu nabažit a oficiálně jsem ho pasovala na nejoblíbenější Color Tattoo dubna! :)

Dnes byly v MF Dnes slevové kuponky, mimo jiné taky 1+1 na značku Maybelline, tak neváhejte a můžete využít třeba na tyto stíny nebo na rtěnky Color Whispers, které jsou mimochodem v Rossmannech v akci za 99 Kč a dneska byl stojan totálně vybrakovaný.

Stíny jsem kupovala minulý týden v Rossmannech za 99 Kč.

You May Also Like

5 komentářů

Ať se Vám tu líbí! :)