HAKURO blending brush

by - 21:13

Hakuro štětce u nás zažívají velký boom. Jejich nedávno otevřený e-shop je skoro pořád vyprodaný a já se ani nedivím. Neodolala jsem a taky jsem si tři štětce vybrala. Rozhodně toho nelituju a nejspíš si pořídím i další. Dnes bych se zaměřila na blending brush, který jsem sháněla hodně dlouho a konečně jsem spokojená :)

Jde tedy o štětec na rozmazání jednotlivých očních stínů a Hakuro ho má pod názvem H77. Je z přírodního vlasu, konkrétně z kozy a rukojeť je dřevěná. Dlouhý je 18 cm a moc dobře se drží. 
Štětec je nádherně jemný a štětinky dobře střiženy. Už jsem ho i několikrát prala a nevypadla mi z něj ani štětinka. 
Pro mne je i tak akorát hustý a stíny se s ním moc dobře ztrácí. Dá se použít i roztírání korektoru či drobné kontury. Čas od času ho používám i na rozjasňovač.

Jeho kvalitu hodnotím hodně dobře a ještě lepší je jeho cena. Stojí totiž celých 115 Kč. Všeobecně mě Hakuro štětece velmi mile překvapily a můžu je jen doporučit. Postupně udělám recenzi na ostatní dva štětce, ale už teď říkám, že hanit je nebudu :)

You May Also Like

2 komentářů

  1. vyzeraju skvele!!u nas ale nie su :(

    Inak ak ta trapia kruhy pod ocami tu je recenzia na jeden super vzrobok aj s dokazom, ze funguje http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2013/04/ako-nipfab-vyliecilo-zombika.html

    OdpovědětVymazat
  2. já myslím, že e-shop posílá i na Slovensko, jistá si teda nejsem, ale řekla bych, že jo a děkuji za odkaz, mrknu se určitě, protože panda je mé druhé já :D

    OdpovědětVymazat

Ať se Vám tu líbí! :)