Dubnové novinky v drogeriích

by - 19:24



Máme tu duben a s ním i několik novinek v našich drogeriích. Tak se na to hned vrhneme! 



První novinkou je tedy nový odstín Maybelline Color Tattoo v odstínu Pink Gold. Zatím jde o jediný nový odstín, ale brzy bychom se měli dočkat dalšího. Recenze ZDE.


Dále jsem včera v Rossmannu zahlédla nový BB krém od Maybelline. Jde o Dream Fresh, ale tentokrát pro mastnou pleť. Bohužel jsem nevygooglila fotku, takže pro představu, obal je úplně stejný, jako u této varianty, jen je laděn do modra a ne do růžova.


Další novinkou, na kterou jsem se těšila, je limitovaná edice Catrice s názvem Candy Shock. Zamlouvala se mi především tvářenka, od které jsem si slibovala něco podobného jako od všemi opěvované tvářence z limitky Marble Mania od Essence, kterou jsem bohužel nesehnala. Když jsem ji ale zkoušela, zklamala mne a navíc po smíchání je tvářenka klasicky růžová a takové už doma mám, takže jsem ji nakonec nekoupila. Ještě jsem přemýšlela nad koupí kuliček na nehty, ale nakonec jsem odolala, protože si nejsem jistá, jestli bych zvládla jejich aplikaci.



Další limitkou, kterou je již k sehnání v drogeriích, je tentokrát Essence - mocný vládce Oz. Z ní mě až zas tak nic nezaujalo.

A jako poslední mnou už několikrát opěvované Color Whispers taktéž od Maybelline. K dostání jsou ve 12 odstínech bohužel bez testerů, takže jsem prvně googlila swatche na netu, abych zjistila, jaký že to odstín vlastně chci. V Rossmannu k ní teď dostanete ještě řasenku Great Lash zdarma, takže šup tam. Stojí 139 Kč.


Na naše poměry jde o docela dost nových věcí najednou a doufejme, že to bude jen lepší a lepší! :)


Všechny obrázky pochází z GOOGLE obrázků.




You May Also Like

2 komentářů

  1. Ahoj, hledala jsem na netu nový odstín color tattoo a vygooglila jsem si tebe :) Máš super blog, moc se mi líbí, sleduju! :)

    OdpovědětVymazat
  2. děkuji moc, tvůj komentář mi dnes vylepšil náladu! :))

    OdpovědětVymazat

Ať se Vám tu líbí! :)