Maybelline řasenky aneb křížem krážem světem kartáčků

by - 13:13


Když jsem se chystala k sepsání tohoto článku, bylo to v pohodě, ale jakmile jsem vedle sebe vyskládala všechny řasenky, které od Maybelline mám (ehm...podotýkám, že doma mám i jiné značky), asi bych se nad sebou měla zamyslet :).

V článku se tak ale nicméně můžete podívat na pět řasenek značky Maybelline a přečíst si můj názor na ně.

zleva: Great Lash - lots of lashe; the Colossal Volume Espress; the Rocket Volum Espress; One by One Volum Express - voděodolná verze, the Falsies Volum Express
Asi nikdo teď už nepochybuje, kterou značku řasenek mám nejraději, a ke které se s jistotou ráda vracím - ano, správě - Maybelline!

Moje první řasenka této značky byla žlutá Colossalka, která je zároveň mým naprostým řasenkovým favoritem a mám už několikáté balení. Poté jsem vyzkoušela the Falsies, která také není špatná, ale nijak zvlášť mě neoslovila. Na léto jsem sháněla voděodolnou řasenku a sáhla jsem po této One by One, o které se zmíním více v pokračování článku. Pak jsem neodolala roztomilé a sladké Great Lash, která je pro změnu  mým favoritem hlavně k večernímu líčení a leč jsem dlouho odolávala novince the Rocket, když teď byla v akci v Rossmannovi, neodolala jsem. Takže takhle vznikla moje sbírka a já se jí teď trošku více podívám na zoubek (nebo spíš kartáček? :).

Maybelline the Falsies


Takhle řasenka má jako jediná zahnutý kartáček, díky, kterému by vaše řasy měly být extra husté. Je pružný  a klasický, ne plastový a řasenka se s ním nanášela dobře. Momentálně ji doma mám už bohužel vyschlou, ale měla jsem ji ráda a nevzpomínám si, že bych s ní měla nějaký problém. Ovšem nebylo to zase žádné "wow koukněte na ty řasy!"...prostě dobrá řasenka z drogerie, od které ale zbytečně moc neočekávejte. Samozřejmě každý má jiné řasy a vyhovuje mu něco jiného, takže vy ji můžete zbožňovat. Ale jo, hrozná není a v budoucnu bych si ji klidně pořídila znovu.

Maybelline the One by One


Tato řasenka má také velmi pružný a snadno ohebný kartáček, který je však v tomto případě plastový. Vlastním ji ve voděodolné verzi, protože jsem si ji kupovala v létě a moje stará voděodolná mi došla. Ze zkušeností vím, že mi více vyhovují kartáčky klasické, přesto jsem tento vyzkoušela a nic moc no. Moje řasy  sice obalí řasenkou, ale neumím s těmito kartáčky řasy natočit a to bych zrovna potřebovala. Co se té "voděodolnosti" týče, tak ta funguje 100 %, a co mi až vadí, ona nejde skoro vůbec odlíčit ani odličovákem, který mi normálně vezme v pohodě vše. Takže verdikt zní, že si ji znovu nejspíš nekoupím, i když ten voděodolný efekt splňuje více než stoprocentně. 

Maybelline the Rocket


Nejnovějšímu kousku od Maybelline jsem odolávala poměrně dlouho, ale pak jsem měla cestu přes město, v Rossmannovi měli akce, no a znáte to...Řasenka má opět plastový kartáček, který je však trošku tlustší než One by One a má kratší ty "štětinky". Poprvé jsem od ní měla špinavé všechno jen ne řasy, protože je to docela nezvyk. Ale řasy udělá pěkné, když se s ní naučíte manipulovat. Mám s ní však jediný problém - po delší době mi začne dělat šmouhy pod obočím. Není to tak hrozné jako jiné adeptky, ale šmouhy tam jsou. Nemám moc ráda, když si musím hlídat, jak make-up v průběhu dne vypadá a nemůžu se spolehnout, že zůstane tam, kde má. Řasenku mám ráda pro to, jaké mi udělá řasy, ale ty šmouhy jí trošku ubírají na dokonalosti. Zatím jsem nikde nečetla, že by s ní měl někdo takový problém, takže je to možná mnou.

Maybelline the Colossal


A dostáváme se k mé nejoblíbenější řasence vůbec. Má klasický hustý kartáček, který je na mě tak akorát velký a moje řasy ho milují. Udělá mi je krásné, zahustí je a natočí, s kleštičkami je výsledný efekt ještě lepší. Mám již několikáté balení a stále jsem nenašla žádnou, která by tuto překonala. Čas od času se mi stane, že mi večer trošku opadá pod oči, ale je to jen výjimečně a ne nějak výrazně. Za sebe rozhodně doporučuji a koupím si další, jakmile tuto dopatlám. 

Maybelline Great Lash - Lots of Lashes


A poslední člen mé Maybelline rodinky je tento prcek se zvláštním kartáčkem. Je plastový a má takový kuželový tvar. Dole jsou štětinky delší, nahoře prakticky nejsou. Řasenku mám moc ráda hlavně na večer, protože mi udělá opravdu výrazné řasy. Musí se s ní však opatrně, protože kartáček po více přejetích po řasách začne slepovat a už to nevypadá dobře. Opět mi chvilku trvalo, než jsem se s ním sžila, ale teď už vím jak na něj! :) Pokud nemáte rádi poměrně výrazné řasy a máte sklon k tomu, že se vám řasy slepí skoro s každým kartáčkem, tak tohle asi to pravé pro vás nebude. 

Všechny řasenky jsem koupila v Rossmannovi a cena se pohybuje od nějakých 99 Kč za Great Lash až k 179,90 - 250 Kč u těch dalších. Většinou je však kupuju v různých akcích, takže plnou cenu jsem snad zaplatila pouze jednou. Co na řasenkách od Maybelline ještě oceňuji je fakt, že poslední dobou jsou všechny zatavené v plastovém obalu a nemusíte se bát, že si koupíte vyschlou krásku. 

You May Also Like

2 komentářů

  1. Maybelline řasenky mi nikdy moc nevyhovovaly, řasy prodloužily, ale už nezahustily.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. mně teda vyhovují maximálně, ale mám asi náladové řasy, protože jsou dny, kdy mi řasy nezahustí ani trošku a pak jednou přejedu a mám je jak umělé :D

      Vymazat

Ať se Vám tu líbí! :)