Paletka 15 korektorů

by - 22:06

Pokud, stejně jako já, nemáte zrovna modelkovskou pleť, čas od času se vám nějaký ten korektor bude hodit (dobře, v mém případě denně :)). Už tak před rokem jsem si pořídila tuhle paletku 15 korektorů a dneska bych se s vámi ráda podělila o své dojmy.

 Paletka obsahuje 15 korektorů, ale spíše jde o 14 korektorů a jeden rozjasňovač. Najdete zde odstín do zelena, který používám na pupínky a odstíny do fialova a do žluta, které jsou skvělé na tmavé kruhy pod očima (můj největší "problém"). Zbytek korektorů je v různých odstínech hnědé až po opravdu čokoládový odstín. Je potřeba si vyzkoušet, která barva vám bude na co vyhovovat, případně se barvy dají mixovat. Tmavší odstíny jsou vhodné i na konturování obličeje.
Zleva, první řada korektorů

Zleva, druhá a třetí řada korektorů
Korektory jsou krásně krémové a krytí je výborné. Co se aplikace týče, zvykla jsem si je spíše nabírat prsty, protože teplo z prstů je tak dobře "rozehřeje" a jsou potom více mazlavé a lépe se nanášejí. Nicméně štětci to jde taky. Ráda je kombinuji ještě s tekutým korektorem, protože pod okem se mi po čase slévají do vrásky. Pokud je ale dáváte na obličej mimo vrásky, vydrží obstojně celý den. 

Kupovala jsem je na Aukru a vyšly mě na nějaký 150 Kč - 200 Kč i s poštovným. Samotná paletka byla tenkrát v akci za nějaký 99 Kč, jestli se dobře pamatuju. Dostupné jsou samozřejmě také na Ebay.

You May Also Like

2 komentářů

  1. teda, takových barviček! Pěkná paletka :)

    OdpovědětVymazat
  2. je skvělá, za ty prachy jsem moc nevěřila v to, že k něčemu bude :)

    OdpovědětVymazat

Ať se Vám tu líbí! :)