Narozeninové nákupy 2017

by - 8:00


Konečně to venku začíná vypadat jako na jaře. Miluju slunečné dny, úžasně nabíjí pozitivní energií. Máte to tak taky? Co se dnešního článku týče, ráda bych Vám ukázala novinky, které jsem si pořídila již v lednu, kdy jsem oslavila narozeniny. Využila jsem narozeninové slevy a vyzvedla si dárky. Sháněla jsem také nějaké oblečení, ale opět jsem moc nepochodila, nějak se mi už jen máloco zalíbí, ale taky dobře :-).

Plánovala jsem hlavně navštívit Sephoru, omrknout novinky a vyzvednout si narozeninový dárek. Nakonec jsem tam moc nepochodila, protože ještě novinky neměli, ale udělala jsem si radosti jinde, jak hned uvidíte.
Jediné, co v Sephoře měli a co jsem chtěla, je jejich hydratační booster, který je teď celkem profláknutý. Pokud mě sledujete delší dobu, tak možná víte, že mám moc ráda hydratační sérum od Biodermy. To mi ale právě znovu došlo, a tak jsem se rozhodla, že zkusím tento booster, na který jsem slyšela chválu. 
Vzala jsem si také cestovní verzi řasenky Perversion od Urban Decay, kterou chci vyzkouše
t už hodně dlouho. Jako narozeninový dárek je letos set dvou látkových masek - na oči a obličej. Zkoušela jsem jich už několik a mám je ráda, takže je určitě využiji. 
V Douglasu jsem chtěla matující fixační sprej od NYX, který mi akorát došel a plánovala jsem si ho pořídit znovu, jenže stojan NYX byl klasicky vybrakovaný. Do oka mi ale padl set masek od GlamGlow, který byl v povánočním výprodeji. Už dlouho jsem je chtěla vyzkoušet, akorát mě vždy odradila ta cena. V setu vyšly masky výhodně a po slevě ještě výhodněji, takže jsem zvědavá na ty zázraky. 
V DMku jsem si koupila nové balení Batiste, zkusila jsem tentokrát verzi pro objem, tak jsem zvědavá, jestli poznám nějaký rozdíl. A koupila jsem si také nový štětec na tvářenku Ebelin, který je skvělý a určitě na něj mrkněte, já jsem si ho zamilovala.

Jako poslední jsem navštívila znovu obchod Rituals, kde jsem si tentokrát koupila na zkoušku oční krém. 

A to je vše! Čím jste si poslední dobou udělali radost vy?


You May Also Like

5 komentářů

  1. Jééé skvělé nákupy, jsem zvědavá co napíšeš na ty masky GlamGlow :)

    OdpovědětVymazat
  2. Pekné nákupy, ja som si z kozmetiky naposledy kúpila od Nivei 3 v 1 pleťovú masku, peeling a čistiaci gél :) neviem si ho vynachváliť
    Jane´s World

    OdpovědětVymazat
  3. Batiste, tu verzi pro objem bych taky chtěla vyzkoušet. Pěkné nákupy. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  4. Super nákupy :-) těším se na recenzi masek GlamGlow.. :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Já si dělám k narozeninám taky vždycky něčím radost :-D . Manžel nikdy neví, co mi má koupit a i kdybych mu dala typy na kosmetiku tak by mi to stejně vybral špatně, takže si to radši objednám sama, třeba uplatním nějaký slevový kupón , takže mám pak nákup levnější a díky tomu dvojitou radost :-) .

    OdpovědětVymazat

Ať se Vám tu líbí! :)