L'oréal Color Riche Shine rtěnky - Beige in the City, Hot Irl, Only in Paris

by - 8:00

Dříve rtěnky patřily mezi produkty, které jsem moc neopužívala, postupem času jsem si k nim ale našla cestu a dnes si bez rtěnky či lesku na rtech neumím představit ráno, líčení by mi najednou přišlo jako "nedokončené" Jelikož mě trápí docela suché rty, preferuji rtěnky hydratační, ačkoliv vím, že tím pádem tak dlouho na rtech nevydrží. Rtěnky L'oréal Color Riche Shine jsou přesně něco mezi leskem a rtěnkou. Jsou na rtech neuvěřitelně příjemné, vypadají pěkně a dobře se nosí. Z původně jednoho odstínu "na zkoušku" se mi rozrostly na tři. Poslední dobou po nich sahám prakticky každý den a pokud narazím na další odstín, co mne zaujme, určitě si ho do sbírky přikoupím.
Rtěnky mají velmi pěkný, jednoduchý obal, který dobře drží, neotevírá se a funguje tak, jak má. Trošku problém mám s tvarem, který není typický, jako u většiny rtěnek, ale je kulatý. Než si rtěnku trošku vytvarujete nanášením, nepracovalo se mi s ní úplně nejlépe, ale tím, že je rtěnka vysoce krémová, se vytvarovala poměrně rychle a těď už je to v pohodě. 
V našich drogeriích byly dlouho dobu snad jen čtyři odsítny, ale v posledních asi dvou měsících postupně došly další, dokonce i nějaké tmavší a výraznější, takže je z čeho vybírat. Já mám tyto hydratační rtěnky ráda ve světlých odstínech, v takových těch univerzálních, které unosíte ke všemu a na rty je můžete nanést v podstatě po slepu. To u tmavších odstínů už si přeci jen musíte dát trošku více záležet a je lepší, když rtěnka není až moc krémová, aby se neroztékala mimo rty. 
Odstín 656 Beige In The City je nejnovějším v mé sbírce a je to velmi pěkná nude barva. 
Odstín 643 Hot Irl jsem si pořídila úplně první, což můžete vidět na etiketě s odstínem, která je už značně ošoupaná. Tato rtěnka je také nude, ale odstín už jde více do hněda. Ze začátku jsem se bála, že mi nebude slušet, ale zvykla jsem si a teď naopak po něm sahám velmi často. Líbí se mi, že se rtěnka ze rtů ztrácí postupně, nejdříve mizí intenzita lesku a postupně i barva, ale rty zůstanou lehce tónované a když je pak přetřu během dne jen obyčejným balzámem, pořád mají lehký nádech do hněda.
Třetím odstínem je narůžovělá 112 Only in Paris. Opět velmi pěkný odstín, bez třpytek, na rtech vytvoří lehký nádech do růžova a lesklý povrch. Rty vypadají zdarvě a šťavnatě. 
Od spodu nahoru: Beige In The City, Only In Paris, Hot Irl. Jak můžete vidět, rtěnky jsou krásně lesklé a na tento typ rtěnky jsou barvy dostatečně pigmentované. Co musím ještě vyzdvihnout je fakt, že na rtech nijak nelepí, nerozpíjí se a jsou velmi příjemné. Lehce voní, ale ne nijak výrazně, nepříjemně.
Rtěnky seženete ve jak v DM, Rossmannech, tak také v Teta drogerii, ale ne všude mají všechny odstíny. Cena se pohybuje okolo 300 Kč, což je vcelku dost. Já jsem všechny kupovala v akci. Ideální je využít například ty, kdy máte 50 % slevu na kosmetiku (byly nedávno jak v Tetě, tak Rossmannech). Za sebe mohu tyto rtěnky doporučit, pokud chcete lesklou, hydratační rtěnku, která vám rty spíše bude tónovat, ale udělá je krásně šťavnaté a dobře vypadající. 

Co vy a rtěnky? Preferujete raději hydratační, nebo ty dlouhodržící?

You May Also Like

4 komentářů

  1. Tyhle ani nijak extra neznám, ale ty odstíny vypadají fakt skvěle :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. taky jsem je neznala, ale pro mne jsou super, splňují to, co jsem od nich čekala :)

      Vymazat
  2. Tyhle rtěnky mě vůbec nezaujaly. Už od prvního kouknutí na ně, nevím proč, ale působí na mě "lacině" až spíše nekvalitně.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. musím souhlasit s tím, že mě taky nezaujaly, tedy v tom smyslu, že jsem si jich v drogerii nevšimla a předcházela je, pak jsem ale viděla jednu z nich ve videu jedné ze zahraničních youtuberek a hrozně mě zaujal ten odstín a efekt, který na rtech rtěnka utvořila, takže jsem se po nich mrkla, koupila první...no a pak druhou a třetí a už to bylo :)

      Vymazat

Ať se Vám tu líbí! :)