MAKE UP FOR EVER Step 1 - Hydratační báze

by - 14:04

Krásné pondělí!
Taky se vám dneska chtělo o trošku více s vědomím, že nás čekají dva krátké týdny? Na mě to docela funguje, i když jsem trošku jak praštěná tou změnou času. Zpět ale ke kosmetice - v dnešním článku vám ukážu bázi, kterou jsem aktuálně akorát spotřebovala, takže vám s čistým svědomím můžu říct, jak mi vyhovovala a jestli bych ji doporučila, či ne. Jedná se o hydratační bázi pod make-up od značky Make-up For Ever. Pravděpodobně budete znát spíše její šedou sestru, která je více známá a prodává se i v cestovním balení. 
Make-up For Ever nabízí tuto bázi hned v 10 provedeních, mezi kterými najdete jak zmatňující či vyhlazující verzi, tak také barevné báze například v broskvovém odstínu. Já jsem sáhla po hydratující verzi, přestože mám smíšenou pleť s klasicky mastící se t-zónou a většími póry v kolem nosu. Časem jsem ale vypozorovala, že mi make-up vypadá mnohem lépe právě na hydratačních bázích, než na těch matujících či přímo silikonových. Pokud chci zmenšit póry, použiji například the Porefessional od Benefitu, ale pouze lokálně.
Báze má klasické tubičkové balení a líbí se mi, že není z tvrdého plastu, ale je pěkně poddajné a dobře a snadno tak vymačkáte opravdu veškerý obsah. Velikost balení je 30 ml (v Sephoře 990 Kč), přičemž některé verze se prodávají i v cestovním balení 15 ml za 490 Kč. Tato hydratační však mezi ně bohužel nepatří.
Báze má pleť okamžitě hydratovat a připravit ji tak na nanesení make-upu. Konzistencí připomíná tento produkt spíše krém, což mi maximálně vyhovuje. Báze je lehká, velmi dobře se tak roztírá a stačí vám malé množství. Po nanesení nelepí a necuckovatí, nedělá mi neplechu ani po nanesení dalších produktů na pleť.
Make-up na ní naopak vypadá velmi dobře, pleť působí svěže a nevysušeně. Po nanesení jsem neměla pocit, že jsem si právě nanesla něco hutného na pleť a udusila ji, spíš se opravdu chová jako lehký až gelová krém. Já osobně si neumím představit, že bych make-up nanesla na pleť bez báze, na mé pleti prostě pak nevypadá výsledek tak dobře, stejně tak výdrž v pěkném stavu není bůhví jak dlouhá.
Za sebe ji můžu doporučit. Aktuálně používám bázi Lock-it od Kat von D, která má podobnou krémovou konzistenci a také mi nesmírně vyhovuje. Pokud hledáte nějakou hydratační bázi, která nebude mít ten klasický silikonový ocásek, tak určitě vyzkoušejte buď tuto a nebo Kat von D. Obě báze koupíte v Sephoře.

Co vy a báze pod make-up? Používáte? A jakou verzi preferujete? 

You May Also Like

4 komentářů

  1. Já nijak báze pod makeup nevyhledávám a když jsem měla jednu od Rimmel, tak nějaký závratný rozdíl jsem neviděla. :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  2. Já bázi pod makeup nepoužívám, ale už se po nějakých dívám. Tahle nevypadá vůbec špatně, tak uvidím, pro jakou se rozhodnu. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  3. Hydratační báze pod make-up nepoužívám. Už tak mám pocit (nebo spíše je to fakt, než pocit), že pleť po nanesení make-upu dostatečně ucpu a ještě jí zbytečně ucpávat bází. To raději použiji fixační sprej na make-up :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  4. Co se týče hydratační báze já mám zase opačnou zkušenost, vůbec mi právě nepřipadá, že bych pleť ucpala.

    Jinak trochu mimo téma, holky nemáte nějakou zkušenost s permanentním makeupu od paní Radchenko, děkuji.

    OdpovědětVymazat

Ať se Vám tu líbí! :)