BENEFIT - tvářenka GALIFORNIA

by - 8:30


Tvářenky patří do kategorie produktů, za které si raději připlatím. Když jsem začínala s líčením, prošlo mi rukama mnoho produktů z drogerie a později i ty dražší kousky. Musím uznat, že ačkoliv v drogerii najdete mnoho pěkný odstínů, kvalitou a hlavně výdrží se jen málokterá vyrovná těm dražším. Osobně mám velmi ráda tvářenky od NARS a Benefitu. A právě od druhé zmiňované značky tu mám dnes tvářenku v odstínu Galifornia.

Galifornia patří mezi ty nejnovější tvářenky v sortimentu Benefitu a je specifická svým nádherným, zlatým reliéfem. Ten vám ale bohužel neukážu, protože jsem se rozhodla pořídit si jen její mini verzi, která tento reliéf neobsahuje. Vzhledem k tomu, že tvářenek mám více a ráda je střídám, mini verze pro mě byla přímo ideální.
Zde můžete vidět porovnání mini verze a klasické verze Benefit tvářenek. Pokud také rádi zkoušíte různé odstíny, poloviční velikost je super volbou. Obal je totožný i velké i mini verze, obě verze obsahují také štěteček, který já osobně nepoužívám, ale každopádně je jemný a patří k těm aplikátorům, které se použít dají.
Samotná tvářenka má nádhernou, svěží barvu, která mi přímo evokuje jaro a slunečné dny. Pigmentace je skvělá, tak akorát, aby vám stačilo malé množství, ale neskončili jste hned jako Marfuška. Tvářenka se také velmi dobře nanáší a roztírá, na tvářích mi vydrží celý den.
Nemám jí co vytknout a jsem s ní moc spokojená. Prášivost produktu je také minimální, dost záleží, jaký zvolíte štětec. Vzhledem k tomu, že jí stačí malinko, tak i toto mini balení vám vydrží dlouho.
Pokud hodláte investovat do dražší tvářenky, tak určitě omrkněte stojan Benefitu. Mají k dispozici hned několik nádherných barev a pokud si počkáte na 15 % či dnes již omezenou 20 % slevu v Sephoře, ani to nebude vaši kartu tak bolet.
Máte oblíbenou značku tvářenek? A preferujete ty dražší, nebo se spokojíte s produkty z drogerie?

You May Also Like

1 komentářů

  1. Od Benefitu bych ráda vyzkoušela, líbí se mi hlavně obalově :) Mají i příjemné odstíny.
    Miska blog

    OdpovědětVymazat

Ať se Vám tu líbí! :)