NARS Man Ray - Love Game paletka očních stínů

by - 8:30

Stále jsem s některými články těžce pozadu, což mi snad odpustíte, ale snažím se to dohnat :-). Přesto jsem přeskočila články s novinkami za poslední měsíce abych vám mohla ukázat paletku, kterou jsem si pořídila koncem října k svátku, a kterou od té doby používám téměř každý den. Jedná se o paletku očních stínů Love Game od značky NARS z kolekce Man Ray. Nikdy předtím jsem stíny od NARS nezkoušela, přestože od této značky mám doma několik kousků kosmetiky. Nějak zvlášť mě nelákaly a navíc jsou dost drahé, co si budeme povídat. Když jsem však uviděla náhled chystané kolekce, věděla jsem, že tuhle paletku budu potřebovat, jsou to přesně mé barvy a jsem ráda, že mě nezklamala ani samotná kvalita stínů, ale o tom už více v článku. 

První, co vás na paletce zaujme, je určitě její tvar, typický pro NARS paletky, a také vzhled kolekce Man Ray. Moc se mi celý koncept a obal líbí. Vše působí decentně, vkusně a paletka je prostě pěkná na první pohled ještě před otevřením. Je také poměrně těžká.
Jakmile ji otevřete, na víčku je zrcadlo, které je super na cestování. Měla jsem paletku s sebou v listopadu v Praze a zrcadlo v ní jsem používala k líčení. Skvělá věc je ta, že paletka drží otevřená v úhlu, v jakém si zvolíte a zrcadlo nijak nezkresluje. Samotné stíny jsou dostatečně velké, dobře zasazené v paletce a moc se mi líbí barevné řazení stínů.
Jak už jsem zmiňovala hned v úvodu, složení barev v paletce je přesně to, co vyhledávám a na oči nejvíce používám. V Praze v MAC prodejně mi dokonce slečna chválila líčení, což mě moc potěšilo, zvláště od "profíků". Paletka obsahuje jak matné, tak třpytivé stíny, vykouzlit s ní jde snadno jemné denní líčení i tmavší, dramatické líčení na večer. Stíny samotné jsou skvěle pigmentované, přesto vůbec nepráší (pouze minimálně ty matné, ale záleží také na štětci), velmi dobře se roztírají a neopadávají přes den pod oko. Stíny jsou dobře slisované, líčím se s nimi od konce října opravdu každý den a i v těch nejvíce používaných je opotřebení pouze minimálně patrné. 
Jediné, co mi na paletce trošku vadí je fakt, že jsem se hrozně těšila na tu královsky modrou barvu ve třetí řadě, která však po nanesení už tak zářivá není, stejně tak zelená ztrácí po nanesení to kouzlo, co má v paletce. Barvy to jsou stále pěkné a rozeznatelné, ale už to není to wow.
Jinak nemám celé paletce co vytknout. Snadno s ní můžu cestovat, protože obsahuje vše, co na oči vyhledávám - tmavé i světlé stíny, matné i třpytivé ve skvělé kvalitě a kvalitním obalu se zrcátkem. 
Jelikož se jednalo o limitovanou kolekci, tuto paletku již nejspíš neseženete. Nicméně Nars má každou chvíli nové kolekce a prodává i mono stíny, takže pokud by vás zaujaly, určitě se můžete mrknout do jejich stojanu v Sephoře. Počítejte však s tím, že jsou drahé. Já jsem si tuhle paletku pořídila hned, co se objevila na stránkách Sephory (aby se mi nevyprodala, že jo) a druhý den mi došla SMS s 20 % slevou, tentokrát i na exkluzivní značky...
Za sebe jsem moc ráda, že jsem si paletku pořídila a nedám ji z ruky. Jedinou "vadu" na kráse vidím v zeleném a modrém stínu, od kterých jsem čekala trošku více. U ostatních jsem spokojená, barvy mi sedí, konzistence i vydrž také (vždy používám pod stíny NARS bázi). 

Jak se vám paletka líbí? Zkoušeli jste nějaké stíny od NARS?

You May Also Like

2 komentářů

  1. Paletka je krásná, líbí se mi i ten originální a nevšední obal. Škoda, že jsi na paletku nenapsala recenzi dříve, když se ještě dala v Sephoře sehnat :-(

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  2. Rozhodně paletka nevypadá vůbec špatně. :)

    OdpovědětVymazat

Ať se Vám tu líbí! :)