NAROZENINOVÉ NÁKUPY 2018

by - 8:30


Pokud na můj blog už nějaký ten rok chodíte, tak možná víte, že mám v půlce ledna narozeniny, a že každý rok vyrážíme s mamkou na náš holčičí den na nákupy, oběd a kafe s dortíkem. Letos tomu nebylo jinak, tentokrát jsem to však měly zpestřené ještě ostrahou v Olympii a hlídkou Policie ČR, tenhle příběh je ale na dlouho, takže se o něm podrobně rozepíšu někdy jindy. V článku se můžete podívat, co jsem si k narozeninám vybrala, jsou to vlastně všechny novinky za leden, které mi doma přistály. 

V Triumphu jsem vždycky jen koukala do výlohy, ale tentokrát jsem si tam vybrala moc pěkné kalhoty a líbilo se mi tam víc věcí, akorát, bohužel, neměli mé velikosti.
V Douglasu jsem se zamilovala do parfému od Burberry, ale opět už ho neměli, takže jsem si nakonec vzala jen gel na obočí od NYX, který jsem si oblíbila.
V Yves Rocher jsme kupovaly babičce kokosový krém a balzám na rty k narozeninám a já si při té příležitosti vyzvedla dárek k narozeninám - tělové mléko. 
Poslední dobou přicházím na chuť stylu oblečení v Mangu
Zkoušela jsem si tam jedny šaty, ale na ramínku byly rozhodně hezčí, než na mě. Nakonec jsem si vzala jen letní top z výprodejů a u pokladny jsem, jako stará straka neodolala zlatému organizátoru na karty.
V Rossmannu jsem si koupila už můj druhý lak od Flormaru. Oblíbila jsem si je, protože mi drží na nehtech a dobře se lakují. A v akci měli zrovna Rexonu, kterou používám už velmi dlouho, takže jsem si koupila jednu do zásoby.
V DM jsem měla kupon na 10 % slevu na celý nákup, takže jsem dokoupily domů nějaké potraviny a já si vzala do zásoby své oblíbené Balea ampulky pod oči. Používám je pravidelně už od konce října a jsem s nimi hrozně spokojená. Koupila jsem si i další Catrice make-up, protože mi doma dochází a na co jsem se chystala hlavně je novinka od Loreal - pleťové scruby. Vzala jsem si variantu s kiwi a zatím jsem s ním velmi spokojená a ta vůně!
V obchodě s dekoracemi jsem si koupila tento stojánek (původně na oříšky), já jej ale používám na prstýnky a gumičky/náhradní pásky od fitness náramku.
V Orsay mám moc ráda jejich obyčejná trička s krátkým rukávem z velmi příjemného materiálu, tentokrát jsem si vybrala černé s jarním motivem.
Do Terranovy chodím jen výjimečně, ale tentokrát jsem ráda, že jsem tam zašla. Pořídila jsem si obyčejné světle růžové body za 99 Kč a dvě tílka na spaní za 79 Kč. Na takové ty basic věci a ještě při výprodejích je tenhle obchod moc fajn, za svých mladých let jsem ho brala vždycky útokem.
Jelikož jsem teď začala ke cvičení i běhat, pořídila jsem si rukavice a nákrčník a rozhodně toho nelituji, běhání je s nimi teď stokrát příjemnější. 
Po delší době jsem navštívila také Sephoru, kde jsem teda byla trochu zklamaná, protože buď se na mě opět zapomnělo (stejně jako s katalogy, že...), a nebo letos již nejsou dárky k narozeninám. Každopádně pořídila jsem si korektor od NARS, který jsem měla v hledáčku už dlouho, a také další tekutou Sephora rtěnku, protože jsou mé nejoblíbenější. Na zkoušku jsem si vzala také jednu z novinek - rtěnku lipstories. A u pokladny mi udělalo velkou radost cestovní balení slavného Pixi Glow toniku. Zatím ho zkouším a srovnávám s jeho bráchou od The Ordinary. U poklady mi slečny daly slevu 20 % na celý nákup, tak to mi aspoň spravilo trošku náladu :-)
No a v CCC jsem si koupila kožené boty s kožešinou uvnitř, zlevněné na 722 Kč z původních asi 1600 Kč. Právě tyhle botky nás pak s mamkou stály asi dvě hodinky nervů a pokecu s policií, když nám je někdo čmajznul z úschovné skříňky, ale mělo to happyend, tak aspoň něco.
Co se dalších dárků k narozeninám týče, dostala jsem hlavně peníze. Od přítele jsem si však přála powerbanku, takže mi koupil tuhle krásku od Xiaomi a od kolegyně jsem dostala v práci parfém a kartičku do CaA

A to je vše! Leden neskutečně rychle utekl, nezdá se vám? My tam slavíme hned několik narozenin v rodině, včetně těch mých s přítelem, slavili jsem babiččiny osmdesáté narozeniny i narozeniny dědy, no nenudili jsem se. Jaký jsem měli leden vy?

You May Also Like

2 komentářů

  1. Tak to jsou mega nákupy. Scrub od lorealu si chci taky pořídit!

    OdpovědětVymazat
  2. Krásné nákupy :) jinak dodatečně všechno nejlepší k narozeninám, také jsem je slavila v lednu, hihi :-D


    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat

Ať se Vám tu líbí! :)