MAC CremeSheen Lipstick - Creme Cup

by - 11:47


Poslední tak dva roky jsem se naučila nosit každý pracovní den rtěnku. Nejraději mám růžové a nude odstíny, ale vlastním také několik fialových i červených. Na běžné nošení do práce přesto preferuji ty neutrální barvy a jak jsem nedávno zjistila, mám jich doma už docela dost. I tak jsou každá jiná a nenajedete v mé sbírce dvě naprosto totožné. Co se textur týče, rozhodně upřednostňuji krémové a hydratační rtěnky, protože mám hodně suché rty. Na MAC rtěnky se pějí ódy snad všude, a tak jsem se loni rozhodla, že konečně nějakou zkusím a když měl Douglas na eshopu slevy, koupila jsem si rtěnku v odstínu Creme Cup ve verzi Cremesheen. A jak jsem s ní spokojená?

Vzhledem k tomu, že v Brně se ke značce M.A.C osobně nedostaneme, měla jsem možnost jen jednou v Praze omrknout produkty na živo. M.A.C nabízí tolik textur a odstínů, že je opravdu těžké si nějakou vybrat. Nakonec jsem se rozhodla googlit a podle referencí a fotek na netu si vybrala právě verzi Cremesheen a odstín Creme Cup. A musím říct, že jsem rozhodně nesáhla vedle.
Co se balení rtěnek týče, to se mi moc líbí. M.A.C opravdu už na první pohled vypadá jako profi make-up, vzhled produktů je jednoduchý, ale elegantní a praktický. Balení rtěnky drží, rtěnka se neviklá a neodírá se o stěnu tubičky a vejde se mi i do stojánku, což u některých rtěnek může být problém, vzhledem k atypickému balení (třeba Kiko).
Co se samotné rtěnky týče, trošku jsem se bála koupit produkt bez předchozího vyzkoušení. Nicméně verze CremeSheen je opravu taková, jako napovídá název. Rtěnka je krásně krémová a má jemný lesk. Na rtech je velmi příjemná, neklouže a je i poměrně dost pigmentovaná na tento druh rtěnky. Ztrácí se rovnoměrně a vydrží na rtech poměrně dlouho, jakmile se "ztratí" hlavní vrstva rtěnky, rty zůstanou v barevném nádechu. Nevysušuje rty a nerozpíjí se, což je občas u těch více hydratačních rtěnek problém.
Samotná barva je nádherná. Původně jsem chtěla odstín více do "nude", ale jsem ráda, že jsem nakonec sáhla po tomto. Creme cup je totiž velmi jemná růžová, která mi sedí ke každému líčení, ať už mám výraznější oči či pouze řasenku. 
Sahám po ní často a odstínem mi připomíná rtěnku od Lorealu v odstínu Julianne's nude, i když tato je o malinko hezčí a řekněme šťavnatější. 

Jak jste už asi z článku pochopili, rtěnku jsem si zamilovala a líbí se mi ve všech směrech. Pokud vám vadí silnější parfemace například Rimmel nebo Loreal rtěnek, tak tahle je prakticky bez parfemace. Oblíbila jsem si ji natolik, že jsem pak v lednu ve slevách objednala další, tentokrát ve verzi "satin" a v odstínu Twig, který vám určitě také ukážu. 

M.A.C produkty seženete na jejich oficiálním eshopu, nebo také na eshopu Douglas, kde jsem tuto rtěnku kupovala já.

Máte nějaké rtěnky od M.A.C? Jak jste s nimi spokojení?

You May Also Like

3 komentářů

  1. Od MACu mám Twig a je skvělá, přesně moje barva na každodenní líčení, kdy si maluju oči, ale "zachrání mě" i ve dnech, kdy mám jenom řasenku :) Obal se mi nelíbí vůbec :D Připomíná mi tampon :D Ale hlavní je obsah :)

    OdpovědětVymazat

Ať se Vám tu líbí! :)