RIMMEL KATE MOSS rtěnka - 54 Rock'n'Roll Nude

by - 21:55


Krásný zamračený pátek!
Doufám, že ačkoliv nám teď počasí moc nepřeje, jste si včerejší den volna užili. Já mám i dnes dovolenou, a tak trošku jsme doma zahájili přípravu na předvánoční úklid (příští týden začíná advent!!!). Takže to u nás vypadá trošku jako na bojišti, ale ten super pocit prázdných a poskládaných skříní za to pak stojí. V dnešní článku bych Vám ráda ukázala rtěnku, kterou mám už delší dobu a naprosto jsem si ji zamilovala. Používám ji skoro každý den a nosím ji v kabelce jako takovou tu rtěnku poslední záchrany. Řeč je o Rimmel Kate Moss rtěnce z rosegold řady v nádherném růžovo-nude odstínu číslo 54 - Rock'n'Roll Nude.

Co musím zmínit hned na úvod, je opravdu nádherný obal rtěnky. Tvarem je to klasický Rimmel ale ta rosegold barva tomu dodává ten správný šmrnc. Myslím, že z této kolekce jsou k dostání v drogeriích asi 4 odstíny, možná i více. Já vím o dvou výrazných a dvou do spíš nude odstínů. 
Mně bylo ale od začátku jasné, po jakém odstínu sáhnu. Číslo 54 s názvem Rock'n'Roll Nude je totiž naprosto nádherná barvička s nádechem do růžova. Zároveň je to ale nude odstín, který doma ještě nemám, ačkoliv by se jich u mě našlo vcelku dost.
Rtěnka je nádherně krémová, má jemný lesk, takže rty vypadají šťavnatě. Je však velmi přirozená a sedí mi k úplně každému líčení (ačkoliv já se v podstatě líčím do práce dost podobně). I tato rtěnka má typickou Rimmel vůni, takže jestli ji moc nemusíte, tak s tím počítejte. Přijde mi však, že vůně není tolik intenzivní, jako u černých a červených Kate Moss rtěnek. 
Na rtech vydrží tak 2-3 hodiny v pohodě podle toho, jestli jím či piji. Mizí však rovnoměrně a navíc je to jemný odstín, takže se nemusíte bát zbytků rtěnky po okraji rtů. 
Jak už jsem zmiňovala, já jsem si ji naprosto zamilovala. Odstín i konzistence je přesně to, co u rtěnek vyhledávám nejvíce, hlavně na každodenní nošení. 

Znáte tuhle rosegold kolekci od Rimmelu? A máte nějaký odstín?

You May Also Like

4 komentářů

  1. Odstín rtěnky je ideální pro mě kdy chci něco co si nebudu každou půl hodinu kontrolovat.
    Vánoce tu budou co by dup. Já je sice budu trávit jinde než doma a o to se těším daleko více. Uklízet bych chtěla dnes ale uvidím jak se mi bude chtít až odpoledne přijdu z práce. Uklízím tím způsobem jako uklízím vždy, plus vyleštím zrcadlo, dveře od skříněk a uvnitř to trochu porovnám, jinak uklízím jako každý týden stejně. Možná vytvořím i nějakou tu vánoční výzdobu.

    OdpovědětVymazat
  2. Tenhle odstín mám taky a nosím ho často, víc takových odstínů v drogerii! Miluju ho :)
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat
  3. Krásný odstín, asi ho budu muset zařadit do sbírky! :D
    HAUTE BASICS

    OdpovědětVymazat

Ať se Vám tu líbí! :)