SPOTŘEBOVÁNO

by - 22:09


Tahle si tedy konec srpna nepředstavuji, ale asi bych si na to, že se počasí definitivně zbláznilo, měla zvyknout. Nicméně, dneska jsem si pro vás připravila článek se spotřebovanými produkty, kterých jsem se moc ráda zbavila, neb mi taška s nimi zabírala místo pod stolem a už teda solidně přetékala. Musím se trošku sobecky pochválit, protože se mi daří spotřebovat své nasyslené zásoby a netvořím nové. Dokonce u tělových mlék už jsem musela zabrousit do drogerie pro nové a to je co říct! Tak se jdeme mrknout na to, co se mi za poslední dobu podařilo spotřebovat a jak jsem s produkty byla spokojená.

Jak můžete vidět, je to docela slušná hromádka jak dekorativní kosmetiky, ve které jsem zase trošku uklízela, tak hlavně té pečující.
A začneme tou dekorativní. Jako první tu mám tužku na oči od Rimmelu, která byla super, ale tenhle zbyteček už totálně zaschnul, takže míří do koše. Korektor Bourjois byl snad můj první dražší korektor a kupovala jsem v Sephoře. Sice ho tam ještě trošku zbylo, ale už smrděl. Koupila jsem si však nový v DM. Řasenka od Maybelline nebyla špatná, ale ze začátku mi nevyhovovalo, jak byla "mokrá". Porefessional od Benefitu je snad moje nejoblíbenější báze na póry, tohle je druhé balení a jakmile bude nějaká akce, nejspíš pořídím další. Ráda jsem měla i korektor od Estée Lauder, který byl tekutější, ale měl pěkně krytí a vypadal přirozeně. No a nakonec můj oblíbený gel na obočí od Alverde, kterých jsem měla už snad deset.
Krásnou slečnu od Havlíka jsem spotřebovala a pořídila si hned nové balení, protože mi vyhovuje a oblíbila jsem si ji. Hydratační sérum od Biodermy jsem si také kupovala další, protože mám momentálně své sušenkové období a tohle sérum mě vždycky zachrání. A Booster od Sephory byl také fajn, tento zelený je zinkový a musím říct, že mi přišlo, že se mi po něm rychleji hojily pupínky a nedělaly se tak velké a tak často.
Jako další tu mám zelenou Biodermu, která byla dárek ke krému. Vyhovuje mi více růžová, ale i tuto zelenou na problematickou pleť mám ráda. Batiste je má stálice a toto malé balení jsem měla na cestování. No a Rexona je také má stálice, naučila jsem na ni celou rodinu a stále jsem nenašla nic lepšího, co by ji překonalo.
Tělové mléko od Neutrogeny jste ve spotřebovaných také mohli vidět již několikrát. Mám moc ráda balení s pupičkou, ale hlavně účinky krému, který se krásně a rychle vsákne, příjemně a velmi jemně voní a skvěle hydratuje.
Taft používám také již roky, nejraději mám tuhle červenou verzi, která krásně voní. Gel na holení od Balea je super, jak cenou tak svými účinky.
A jako poslední tu mám odličovací ubrousky od Balea, které používám na setření odličovacího oleje a na to mi maximálně vyhovují. A to malé, divné a bez obalu jsou hydratační polštářky pod oči od Rival de Loop, které jsem vyhrála a musím říct, že ač jsem od nich nic nečekala, tak jsou super, krásně hydratují a zchladí oční okolí.

A co vy? Co zajímavého se vám podařilo poslední dobou spotřebovat?

You May Also Like

2 komentářů

  1. Zkušenost mám s řasenkou Maybelline a pro mně je to ta nej řasenka. A pak ještě gel na holení Balea, jiné už nekupuji, vždycky ulovím nějakou zajímavou parfemaci, fungují dobře a drahé taky nejsou.

    OdpovědětVymazat
  2. Wow, tolik produktů :D Mě se podaří spotřebovat za měsíc cca 1 produkt :D Z těchto právě mám Lash Sensational a je úplně úžasná, až na to že je teda mokřejší :)
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat

Ať se Vám tu líbí! :)