NÁKUPY: ČERVENEC 2016

by - 16:11


Nevím jak u vás, ale u nás v Brně si teda do počasí opravdu dělá, co chce. Na to, že je srpen a mělo by být snad nejvíce teplo za celé léto, to dneska a vůbec poslední týden vypadá spíš jako na podzim. Pokud máte prázdniny, snad je trávíte příjemně i tak. Já jsem většinou v práci, takže mě to až tak nežere, ale stejně. Po delší době, kdy tu teď panuje taky trošku prázdninový provoz, jsem tu s novým článkem, který bude zcela překvapivě o novinkách, které jsem si pořídila v červenci!

Poslední dva měsíce se u mě nesou v duchu věčného boje se svou pletí. Buď je vysušená s krupičkou a nebo přímo pučí. Zkrátka jedno lepší než druhé. Takže moje nákupy za červenec a následně za srpen, jak uvidíte příští měsíc, tomu odpovídají. 
Jako první tu mám Ryor hydratační masku s minerály, kterou jsem si kupovala právě na tu krupičku. Maska je moc příjemná, je to spíš takový hutnější krém než vyloženě tuhá maska. Pleť je po ní hladká a "nacucaná". 
A to zelené, to je silikonové čistítko na pleť Ebelin z DM. Pořídila jsem si ho, ačkoliv mám doma čistící kartáček. Tohle mi přijde ale lepší na údržbu i na cestování atd. 
V rámci boje proti suché pleti jsem si koupila již podruhé Hydrabio sérum od Biodermy. Už jsem ho jednou měla a je opravdu super. A super je i Rexona, kterou mám také již poněkolikáté. Vždycky čekám, až bude v akci, protože plnou cenu se mi za ni teda dávat nechce, ačkoliv je super, ale přeci jen, docela rychle mizí. 
V červenci jsem navštívila i Havlíkovu přírodní apotéku. Doplnila jsem zásoby Krásné slečny, kterou jsem již spotřebovala a oblíbila si ji natolik, že jsem si pro ni šla znovu. Vzala jsem i vyhlášený Havlíkův přírodní zázrak, který mi zachránil suchá místa okolo rtů. A na doporučení jsem zkusila i BIO mycí elixír, který nádherně voní a je moc příjemný. 
V DM již koupíte znovu značku Bourjois, což je super, protože mám hned několik oblíbených produktů v čele s pudrem Healthy mix, který jste tu mohli vidět už asi milionkrát. Na zkoušku jsem si vzala make-up Air Mat a znovu si také koupila korektor Healthy mix, který je super, jen to balení je trošku nepraktické, má totiž aplikátor ala Carmex a zaručeně se u toho vždycky zapatlete víc, než je nutné. 
Na eshopu Douglas probíhaly (možná ještě probíhají) akce. Já jsem využila slevy 20 % a objednala si konečně M.A.C Pro Longwear korektor a rtěnku v odstínu Cream Cup. A jelikož sice ve Vaňkovce nějaké NYX produkty jsou, ale stojan je prázdný, tak jsem si objednala i Soft Matte Lip Cream. 
M.A.C rtěnka v nádherném nude-růžovém odstínu. 
A nakonec tu mám řasenku od Miss Sporty Studio Lash 3D. Slyšela jsem na ni hodně chvály a jelikož stojí asi 70 Kč, rozhodla jsem se to risknout a vyzkoušet jí. No a velmi mile mě překvapila, více se dovíte v samostatném článku.

Tak a to je vše! V srpnových nákupech vám ukážu produkty, které jsem si koupila a vyrazila s nimi do boje proti akné. Co pěkného jste si v červenci koupili vy?

You May Also Like

8 komentářů

  1. Hezká změna designu blogu :) Ta rtěnka od MAC by slušela možná mé sestře. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ten make-up od Bourjois jsem si po dlouhých úvahách koupila taky, jsem na něj doopravdy zvědavá. A jinak se mi moc líbí ta rtěnka od MAC:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já jsem od Bourjois měla i healthy mix serum a byla jsem spokojená :-)

      Vymazat
  3. Tu rtěnku od Miss Sporty jsem měla a není zas tak špatná. Rtěnku od MAC mám a je skvělá! Super nákupy!

    OdpovědětVymazat
  4. M.A.C rtěnka má moc pěkný odstín. Já mám doma zatím jen jednu krásku v odstínu Rebel.

    OdpovědětVymazat

Ať se Vám tu líbí! :)