Maybelline ColorSensational - 448 Coral Flourish

by - 15:03


V Brně se nám to dneska zase pěkně mračí, tak si budeme muset ten den rozjasnit sami. V článku vám představím rtěnku ColorSensational od Maybelline v nádherném zářivém odstínu 448 Coral Flourish, kterou jsem si kupovala loni a velmi si ji oblíbila. Na rtech i na sluníčku jste ji mohli vidět již před nějakou dobou na mém Instagramu, kde se vám hodně líbila. Je to prostě kráska a jak rtěnky od Maybelline moc nemusím, tak tuhle z ruky jen tak nedám. 

Jak už jsem jednou zmínila, rtěnky od Maybelline jsem nijak zvláště nevyhledávala a tak je tomu vlastně i doposud. Na rovinu říkám, že mě trošku odrazuje to "levně" vypadající balení a mnohem víc mě zláká k nákupu rtěnka, která má pěkný a "dospělácký" obal.
Loni v létě mi ale padla do oka v nějaké videu, myslím, že to bylo díky Lou. V drogerii jsem ji hledala dlouho a nakonec našla ten správný odstín 448 Coral Flourish. Okamžitě jsem ho brala, protože mně prostě učaroval a navíc byl v akci a ještě u poklady měli asi špatně nastavenou cenu, takže mě rtěnka vyšla na nějakých směšných 40 Kč, což nebylo vůbec nemilé překvapení, tehdy jsem si říkala, že když bude na prd, tak mě to aspoň nebude tak mrzet.
Co se balení týče, tak k tomu jsem se už vyjadřovala - nelíbí se mi, ale na druhou stranu je plně funkční, stále mi drží a rtěnka nedře při vysunování, takže to neřeším. Konzistence mě velmi mile překvapila. Není ani příliš krémová, ale rozhodně není ani suchá. Po rtech krásně klouže a je příjemná. Nerozpíjí se, ztrácí se postupně, což mi u zářivých barev velmi vyhovuje.
Odstín je naprosto nádherný, opravdu korálový a takový správně šťavnatý. Dokáže rozzářit obličej a jaro a slunce z něj úplně sála.
Rtěnce nemám co vytknout. Sedí mi na jaro/léto jako prdel na hrnec. Moc se mi líbí, jak se rtěnka leskne, ale přitom to není nijaká extra krémová záležitost, co by vám při větším horku tekla všude kolem.
Po jiných odstínech netoužím, musel by mi zase nějaký padnout do oka, jinak mám jiné značky, od kterých mám rtěnky raději. Každopádně tohle byla opravdu jedna z nejlepších koupí loňského jara a jsem moc ráda, že jsem ji sehnala.

Co vy a rtěnky od Maybelline, máte je rádi? 

You May Also Like

4 komentářů

Ať se Vám tu líbí! :)