SPOTŘEBOVÁNO

by - 19:59


Pokud mě sledujete na instagramu tak možná víte, že jsem byla minulý týden opět nemocná. Nemoc se mi vrátila asi po dvou týdnech, tak nějak jsme si to předávaly s mamkou. Naštěstí teď už mi zbude snad jen alergie a mám vybráno minimálně do konce roku. Dneska jsem si pro vás připravila jen oddechový článek s produkty, které mi v poslední době došly, nebo letěly už do koše. Je to opět docela různorodá hromádka, takže se na to jdeme mrknout.

Některé produkty se tu už objevují pravidelně, sice ráda zkouším nové věci, ale když mi něco sedí a vím, že se na to můžu spolehnout, tak se produktu jen tak nevzdám.
Přesně takovým příkladem je pudr od Bourjois. Už opravdu nevím, kolik jsem spotřebovala balení, ale tohle může být tak 7? Vyhovuje mi maximálně a k dokonalosti mi chybí už jen ještě o chlup světlejší odstín na zimu. Řasenka od Moje kosmetika Senza je super, dělá krásné řasy a tohle je už moje druhé balení, mám s ní však zásadní problém a to je ten, že vysychá rychlostí blesku. Nevydrží mi snad ani měsíc použitelná v plné síle a ačkoliv nestojí ani stovku, tohle mě neskutečně odrazuje, jinak je božská.
Odličovací/vlhčené ubrousky jsou snad také v každém článku o spotřebovaných produktech. Používám je pouze na setření odličovacích olejů, takže je mi v podstatě jednou, jaké mám. Balea jsou mé oblíbené, ale v pohodě využiji i babydream z Rossmanna.
Mou stálicí a nejlepším antiperspirantem co jsem měla je i Rexona Maximum Protection. I tady mě ale hrozně štve že na to, kolik stojí, je hned pryč. Produktu totiž vždycky vyleze zbytečně moc a než se nadějete, je fuč. Vivapharm byla pro mě neznámá značka, dokud mamka nedostala od kolegyně z práce balíček s touto kosmetikou. Vzhledem k tomu, že moje máma spotřebuje tak jedno tělové mléko za rok, zabavila jsem ho a spotřebovala. A musím říct, že jsem se zamilovala, protože je naprosto božské. Není nijak extra hutné, krásně se roztíralo, ihned vsáklo, příjemně vonělo a hydratovalo. Navíc super balení s pumpičkou a cena okolo 100 Kč? Určitě koupím další. 
Sephora gelový odličovač očí jsem recenzovala už před nějakou dobou a se sebezapřením jsem ho spotřebovala. Nevyhovoval mi ale a nedoporučuji ho. Co se Rimmel samoopalováku týče, tak ten jsem našla zapadlý v koupelně a matně si vzpomínám, že to byla hrozná oranžáda a taky příšerně lepil, takže taky určitě netoužím po dalším.
Došel mi můj Atoderm od Biodermy, který jsem měla taky asi už po čtvrté a velmi mi vyhovoval. Vytáčí mě pouze tuby od Biodermy, které jsou tak neskutečně tvrdé, že jakmile se přiblížíte "ke dnu" tak je nemožné krém vytlačit a přitom ho tam ještě fůra zbude. Nůžky to tak jistí. Clinique krém jsem vyhrála v Douglas soutěži a používala jsem ho ráda, nakonec jsem se s ním sžila a vyhovoval mi, pleť byla jemná, ale nějaké dramatické hydratace jsem si nevšimla, takže mě také neohromil natolik, abych si ho koupila.
A jako poslední tu mám asi třetí balení čističe štětců od Ebelin. Je super na rychlo vyčištění v týdnu. protože o víkendu pak štětce beru, navíc je dostupný cenově a seženete ho běžně v DMku, doporučuji. Bělící pasty od Colgate jsem si také oblíbila a mám už asi třetí balení, i když pokaždé zkouším jinou variantu. Kupuji je ale v akci, ve které jsou snad skoro pořád v jedné z drogerií typu Rossmann, DM a Teta.

A to je všechno!

You May Also Like

4 komentářů

  1. Já kozí řadu naprosto miluji, hlavně jejich pěnu do koupele. To je naprosto božská vůně a pokožka je po ní hydratovaná a jemná.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já se trošku té vůně bála, protože kozí mléko/sýry doma nesnášíme, ale jak účinky, tak vůně jsou super a jsem ráda, že jsem tuhle značku poznala, navíc, když jsem zjistila, že je ještě tak levná, což jsem nečekala, tak to bylo teprve radosti :D

      Vymazat
  2. Ani s jedním z produktů nemám zkušenost, ale už dlouho chci vyzkoušet tento čistič na štětce, protože žádný nemám, a proto je čistím normálním šamponem na vlasy, což mi nepřijde ideální. A moc mě zaujalo to kozí tělové mléko. :)
    Diary of Girly Things

    OdpovědětVymazat
  3. Já jsem zrovna včera dopotřebovala Rexonu MP, taky mám pocit, že docela mizí neznámo kam, ale snažím se hlídat si akce a kupovat si ji v těch nejvýhodnějších, tak to nebolí zase tolik:-)

    OdpovědětVymazat

Ať se Vám tu líbí! :)