L´ORÉAL Volume Million Lashes Extra Black

by - 13:01


Doufám, že Vás v sobotu neupálili a dneska jste dostali pořádnou prvomájovou pusu! Jsem tu opět s článek, ve kterém vám tentokrát ukážu řasenku od L´oreal, konkrétně Volume Million Lashes ve verzi Extra Black. Již před nějakou dobou jsem vám ukazovala moji asi nejoblíbenější řasenku, také od L´orealu. Dostala jsem ji k nákupu a zamilovala si ji. Jenže pak jsem nebyla schopná ji nikde sehnat, nakonec jsem ji našla pouze na internetu. Koupila jsem si tedy jako náhradu tuhle černou a doufala, že bude stejně tak dobrá. No a je, nebo není?

Abych pravdu řekla, řasenky od L´oréalu mě nikdy moc nelákaly. Červená Noir mě ale zaujala natolik, že když jsem nedávno sháněla nějakou novou řasenku a tu svoji už v regálu drogerií nenašla, řekla jsem si, že zkusím tedy tuhle klasickou verzi.
Co se kartáčků týče, nemám vyloženě oblíbence, ale sedí mi spíše ty menší a ne moc husté. Tenhle se mi líbil a říkala jsem si, že je si celkem podobný kartáčku, který má Noir řasenka (pro srovnání níže).
Kartáček je velký asi jako moje oko, takže v pohodě pročeše řasy najednou. Ze začátku nabíral na mé poměry docela dost barvy, ale po týdnu se to srovnalo. 
Řasy dělá vcelku pěkné, ale na zadek jsem si z ní úplně nesedla. Co se jí ale upřít nedá je fakt, že se nedrolí, nerozmazává a pěkně drží. Velmi dobře se také odličuje.
Zde pro srovnání kartáček mé oblíbené L´oréal VML Noir. Ten mi sedí mnohem více, řasy lépe pročeše a oddělí. Klasická černá Volume Million Lashes mi řasy lehce slepuje a rozhodně jim nedodá tolik objemu, nevypadají tak dobře.
Jak můžete vidět, řasy nejsou nic moc natočené, pročesané a a ni zahuštěné. Jak říkám, na zadek jsem si z ní - nebo spíše z kartáčku, náplně budou asi stejné - nesedla. Není to špatná řasenka, ale pokud chcete zahustit, ale neslepit řasy a lehce natočit/prodloužit, tak tuhle klasickou Volume Million Lashes moc nedoporučuji, zkuste raději jinou verzi s lepším kartáčkem.

Řasenka určitě špatná není, jen mi prostě nesedl kartáček a favoritem pořád zůstávám červená sestřička, která se ale bohužel už v drogeriích koupit nedá a seženete ji jen na netu :(

Máte rádi L´oréal řasenky?

You May Also Like

8 komentářů

  1. Já od Loreal mám vyzkoušenou jen False Lash Wings, ta nebyla špatná, ale řasenky od Maybelline mám prostě raději:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to je fakt, žlutá Maybellinka je moje záložní jistota :D

      Vymazat
  2. Rasenku mam, vsechno ma super, ale strasne me stipe v ocich😭😭😭

    Andreablog Tu

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já se s ní občas píchnu do oka, když spěchám a jak má poměrně ostrý kartáček a to je taky chuťovka :D

      Vymazat
  3. Kosmetiku Loreál mám ráda ale řasenku jsem ještě žádnou neměla takže nemohu posoudit. Rozhodně se jim ale nezapře luxusní obal.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já jsem od Lorealu měla asi víc pečující kosmetiky, jak té dekorativní, ale rtěnky nějaké mám a jsou super a tyhle řasenky jsou také dobré :)

      Vymazat
  4. Pěkný článek :) máma měla tu červenou a byla z ní tak nadšená, že mi ji půjčila na vyzkoušení a ta mi udělala opravdu perfektní řasy, to je škoda, že už ji neprodávají :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. dá se sehnat na Parfums, ale ty já dost nerada podporuji, nicméně jsem podlehla a koupila si ji tam, protože je prostě skvělá :)

      Vymazat

Ať se Vám tu líbí! :)