SPOTŘEBOVÁNO

by - 12:30


O víkendu jsem uklízela, nebo se tedy alespoň pokoušela o jarní úklid a vzhledem k tomu, že se mi opět naplnila taška se spotřebovanými produkty, i když ještě úplně narvaná nebyla, ale chtěla jsem ji už vyhodit, tak tu dneska máme zase jeden odpadkový článek. A zase tu není žádný sprchový gel! Já se to prostě nenaučím, i když ono je to možná dobře, zase aspoň někde ušetřím. Spotřeba sprchový gelů je u mě ale max. dvě balení za rok a to mám pocit, že i tak ke konci vždycky plýtvám, abych se toho už zbavila a zkusila něco nového. Pro tentokrát je tu více dekorativní kosmetiky, než jindy, protože jsem trošku uklízela v šuplících.

Tak jdeme na to!
Ebelin a jejich čistič štětců ve spreji mám moc ráda. Tohle jsou mé druhé a třetí balení a na takové to přestříknutí a vyčištění štětců během týdne jsou ideální. O víkendu potom štětce pravidelně a pořádně myji.
Micelární vody patří do mé každodenní rutiny a pokud mě už nějakou dobu sledujete tak víte, že růžová Bioderma je má srdcovka. Momentálně používám zelenou, ale není to ono. Uriage vodu jsem měla na zkoušku a špatná rozhodně nebyla, ale žádný zázrak taky ne. 
A znovu tu mám o L'oréal noční krém, kterých jsem už také spotřebovala nespočetně. Patří mezi mé stálice mezi nočními krémy. Momentálně jsem si od něj dala pauzu a zkouším nový, nějaký bio. Tak uvidíme. A Balea ubrousky? Tak ty mám taky ráda. Používám je na setření odličovacího oleje z obličeje, jinak ne.
Používáte kleštičky na řasy? A máte nějaký tip? Protože mně vydrží vždycky pár měsíců a pak je můžu vyhodit a už mě to docela nebaví :( Tyhle byly od Ebelin tuším. Tvářenka je prastará, rozpadlá Oriflame, která neskutečně prášila a ač měla pěkný, broskvový odstín, tak stejně moc použitelná nebyla. No a kdybych měla spočítat, kolik už jsem spotřebovala pudrů od Bourjois, tak by mi už prsty jedné ruky nestačily. Je to moje naprostá stálice a lepší pudr jsem zatím nenašla.
Labello patří mezi má oblíbená patlátka na rty, ale mám pocit, že museli nějak změnit složení, protože si nepamatuji, že by kdy byla Labella tak patlavá a měkká :(. Rimmel báze už docela nevábně voněla a stejně tak i zbytek BB krému od Maybelline.
Nars báze pod oční stíny je nejlepší, co jsem vyzkoušela. Tenhle prcek byl dárek k nákupu, který mě nalákal ke koupi plné verze a určitě nelituju. NYC žlutý korektor stál za prd a už je starý. No a došel mi i můj velmi oblíbený Catrice korektor a Fit me korektor.

A jsme na konci! Taky vám vždycky dojde všechno najednou? :))

You May Also Like

10 komentářů

  1. Korektor Catrice mi minulý týden taky došel..no a jsem bez něj, sehnat náhradu je skoro nemožné:-( A čističe štětců Ebelin radši rovnou kupuji po dvou kusech, nějak rychle mi ubývají.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no s tím Catrice korektorem je to zakletý, chodila jsem pro něj víc jak měsíc a pak chytla úplně poslední, jinak je vždycky vymeteno :(

      Vymazat
  2. Ten pudr od Bourjois mě už dlouho láká, tak ho musím konečně zkusit :)
    HAUTE BASICS

    OdpovědětVymazat
  3. Já už hodně dlouho chci vyzkoušet ten tekutý korektor od Catrice a stále ho nikde nemůžu sehnat. Když jdu do drogerky, tak tam jsou jen testery. :-/
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak snad se ti poštěstí a seženeš ho, sedí mi skvěle jak konzistencí, tak hlavně krytím :)

      Vymazat
  4. Čističe mám doma taky, škoda jen, že jsou ty štětce pak cítit alkoholem :/ Ale to je asi jenom moje chyba, že ke všemu čuchám :D Pudr od bourjois jsem si loni přivezla z Francie a nějak mě nenadchl. Skoro nematoval a teď dám přednost spíš transparentním pudrům. Chtěla bych zkusit ten od NYX, až bude konečně eshop :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já nejraději štětce peru, ale někdy není čas a tak se ty čističe hodí a tenhle mi teda smrdí nejmíň z těch, co jsem zkoušela, ale je fakt, že pořád to cítit je a vůně to zrovna není :D na NYX se taky strašně těším, už aby to bylo, ale bojím se, že to ze začátku bude pořádně vybrakováno :D

      Vymazat
  5. Čistič štětců od Ebelin si musím koupit :))

    Nela Agáta z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  6. Také mám zálusk na korektor od Catrice!

    OdpovědětVymazat

Ať se Vám tu líbí! :)