Oblíbené jarní produkty na rty

by - 9:00


Minulý víkend mě naladil na tu správnou jarní pohodu a napadlo mě, že bych vám mohla ukázat, co v tomto období, kdy konečně vykoukne sluníčko a oteplí se, ráda nosím na rtech. Sama mám tento typ článků moc ráda, tak doufám, že se bude líbit i vám, snažila jsem se ho tak trošku jarně i vyladit. Poměrně razantně jsem probrala svoji sbírku a vyřadila produkty, které jsem skoro nepoužívala. Ponechala jsem si jen ty, které opravdu používám a používat budu. Sice je to někdy těžký, ale smysl to má, stejně tak, jako jarní úklidy skříní a podobně :-).

Na jaře nejraději nosím svěží či neutrální barvy. Co se konzistence týče, na rtech mi více sedí rtěnky, které jsou hydratační s lehčí texturou. 
Do sekce těch levnějších produktů, které na jaře ráda nosím, určitě patří Revlon Lip Butter v odstínu 090 Sweet Tart. Nejsem si jistá, jestli se tento produkt dá koupit u nás, já jsem si jej přivezla z Londýna. Je to něco mezi barevným balzámem a rtěnkou, na rtech moc příjemný a jak uvidíte níže, krásná jarní růžová. Něco podobného, i když ne tak "výživného" je i Maybelline Color Whisper v odstínu Pink Possibilities. Vlastním z této řady čtyři odstíny a mám je moc ráda právě přes jaro/léto.
Velmi často teď sahám také po olejíčcích na rty a oblíbila jsem si (i díky krásnému obalu) limitku od Essence. Bohužel se koupit už nedají, ale slyšela jsem, že jejich olejíček ve stálém sortimentu také není špatný. 
Z těch dražších produktů jsem vybrala tři oblíbence. Dva z nich jsem si kupovala v Anglii a třetí jste už mohli vidět v oblíbencích loni. Vezmu to zleva. Jako první jsem nemohla vynechat rtěnku v božském obalu od Charlotte Tillbury v odstín Bitch Perfect. Je to nádherný, skoro nude odstín s nádechem do oranžovo-hněda. Potom velmi často, hlavně pokud spěchám, sahám po Kiko rtěnce v odstínu 403. Má pro mě naprosto úžasnou konzistenci i barvu a patří mezi vůbec nejoblíbenější rtěnky z celého článku. A jako poslední tu mám rtěnku od NARS v odstínu Natalie, o které jsem toho už taky napsala dost. Má přímo božský odstín, ze kterého to jaro sálá na dálku. Konzistence je trošku sušší a mně úplně na 100 % nesedí, ale ta barva vykompenzuje všechny nedostatky.
No a potom tu mám ještě poslední dva krasavce. O Clarins Lip Perfectoru v odstínu 08 plum shimmer jsem vám toho nabásnila už dost. Pořád ho mám ráda, a i když má spíše podzimní barvu, pokud chci něco lesklejšího na rtech, sahám hlavně po něm. ColourPop Lippie Stix v odstínu Topanga jsem si koupila spíše na zkoušku, ale naprosto mě odrovnala konzistence i pigmentace. Chystám samostatný článek, protože si to tenhle prcek určitě zaslouží. 
A tady už ukázka jednotlivých produktů. ZLEVA: Revlon, Maybelline, Essence olejíček na rty v meruňkovém a růžovém odstínu (na rtech jsou v podstatě stejné) a Clarins
A zde opět ZLEVA: NARS, ColourPop, Kiko a Charlotte Tillbury.

Co nosíte na rtech na jaře nejraději vy? 

You May Also Like

4 komentářů

  1. Mám stejný odstín rtěnky Maybelline Color Whisper, plus ještě nějaké další, mám je fakt ráda. Taky na jaře sahám po svěžích, šťavnatých odstínech, navíc mně vždycky chytá potřeba rozšířit svoji rtěnkovou/leskovou sbírku o další, nové barvičky:-)

    OdpovědětVymazat
  2. Moc pěkný článek, všechny rtěnečky vypadají hezky.

    OdpovědětVymazat
  3. veľmi pekné odtiene :) perfektne sa hodia na jar, ktorá je plná žiarivých farieb
    Jane´s World

    OdpovědětVymazat

Ať se Vám tu líbí! :)