NÁKUPY: únor 2016

by - 9:00


Tak tu máme březen! Ten je pro mě vždycky symbolem toho, že jaro je už za dveřmi a že se na něj letos extra těším! I doma už to pomalu ladím do jarní/velikonoční výzdoby. Jako každý měsíc tu i dnes pro vás mám mé nákupy za únor, které jsem vlastně žádné neplánovala, ale nějak se to stalo (netuším jak). Tak se na to jdeme bez dalších řeší mrknout, protože bych vám stejně už akorát psala o tom, jak jsem to vlastně všechno potřebovala atd.! :-)

Všechny novinky pohromadě! Za pár věcí ale tak úplně nemůžu, to vám vysvětlím postupně v článku.
Po zklamání s Too Faced BTS, o které jsem vám tu už psala jsem potřebovala řasenku, na kterou se můžu spolehnout celý den. Moje milovaná červená Loreal Volume Million Lashes se asi přestala vyrábět (nevíte?), protože jsem ji nikde neviděla a hrozně mě to štve, protože dělala naprosto nádherné řasy. Zkusila jsem tedy černou Loreal sestru a jako, nějak nadšená nejsem a ta potvora se ještě ke všemu taky čas od času obtiskne. Tak jsem se naštvala a koupila si osvědčenou Senza řasenku od Moje kosmetika, která drží a řasy dělá taky pěkné, navíc stojí asi 65 Kč. Tím končí mé naštvané únorové, řasenkové story.
V lednu jsem si kupovala tenhle olejíček na rty od Essence z limitované kolekce a zamilovala si ho. Pak už jsem ho nikde neviděla, když jsem sháněla ještě růžovou verzi, protože jsem si předtím koupila tu broskvovou. No a teď jsem úplně náhodou narazila na olejíčky ve výprodeji v DM. Takže jsem je vzala a minimálně na jeden se můžete těšit v další Giveaway!
Essence dřívka na kůžičku jsem chtěla zkusit už hrozně dlouho, ale nikdy jsem si je nekoupila. Teď na ně konečně došla řada, tak se s nimi pomalu učím. No a Catrice rozjasňovač, tak o tom jsem vám už taky psala. Patří mezi novinky v sortimentu Catrice a já si ho zamilovala, ačkoliv práší o trošku víc, než bych si představovala.
Když se ke mě dostal vzoreček parfému Black Opium od Yves Saint Laurent, tak to byla láska na první čichnutí. No a když pak na Douglas eshopu měli na vůně slevy 30 %, tak bylo jasný, co se stane. Objednala jsem si tohohle krásného, voňavého prcka a jako dárek dostala ještě tělové mléko od Gucci, které mimochodem voní výrazně také jako parfém.
Cestou z práce jsem se stavila v jedné z těch obyčejných, klasických drogerií a na zkoušku koupila šampon od Bionne. Musím říct, že krásně voní, pění jako blázen, stačí ho fakt kapička a zatím jsem spokojená a to jsem se bála, jak to mé vlasy ponesou, než si zvyknou na něco bez parabenů a silikonů. 
V únoru jsem zhřešila hned první den. V Sephoře měli totiž novinky a také slevu 20 %. Vyslala jsem tedy přítele, který se nabídl, že mi tam skočí, jelikož já nemohla. Pořídila jsem si kouzelný ručník the Make-up Eraser, na který jste tu mohli už číst i vidět recenzi a také originál Beauty Blender, který mě neskutečně překvapil a utvrdil v tom, že originál je prostě originál.
V Sephoře mi pak ještě přítel vzal vzoreček Make-up For Ever HD Foundation, který jsem chtěla vyzkoušet. Co se kartáčků na zuby týče, už několik let používám jen Curaprox, ale poslední dobou teda všude šíleně zdražili. V drogerii, kde jsem kupovala šampon Bione ale tyhle kartáčky mají pořád na "staré ceny". Trio tedy seženete za 199 Kč a samostatně kartáčky za tuším 65-69 Kč? Pokud jste z Brna, mluvím o drogerii na Buzkove, určitě tam mrkněte :-).
A jako poslední tu mám tohohle krasavce, kterému prostě nešlo odolat, zvlášť, když už na mě leze to jaro :-). Maybelline Super Stay laky na nehty jsou snad mé nejoblíbenější. Vyhovuje mi kartáček, který je široký, i konzistence a barvičky. Tahle nádherná červeno-oranžová mi padla do oka hned a navíc byly v Rossmannu v akci, takže to bylo jasné!

Takže to mé "nic nepotřebuji" mi v únoru tak úplně nevyšlo. Co jste si pěkného pořídili vy? A těšíte se na jaro?

You May Also Like

5 komentářů

  1. Rasenku od znacky moje mam doma taky a pouzivam ji docela rada. Spontani nakupy jsou nejlepsi. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Origoš Beauty Blender asi taky potřebuji:-) Já to mám tak každý měsíc, nic nepotřebuji, nic neplánuji a pak se nestačím divit, co mi přibyde nových věcí:-D

    OdpovědětVymazat
  3. Kartáčky Curaprox taky kupujeme a máš pravdu, v poslední době dost podražily.

    OdpovědětVymazat
  4. Ten rozjasnovač vypadá parádně, já v únoru taky jeden pořídila.
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat
  5. Skvělé nákupy. Taky používám zubní kartáčky Curaprox a souhlasím, že dost zdražili. Lak na nehty má nádhernou barvičku. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat

Ať se Vám tu líbí! :)